0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Ma intrebam de ce insista unii sa aiba un manual pentru cutia de viteze automata. Masina are decat un levier ce se muta inainte si'napoi, plus doua pedale. Apesi o pedala, masina merge. Apesi cealalata pedala, masina sta....
Ma intrebam de ce insista unii sa aiba un manual pentru cutia de viteze automata. Masina are decat un levier ce se muta inainte si'napoi, plus doua pedale. Apesi o pedala, masina merge. Apesi cealalata pedala, masina sta.
Eu ce sa zic cu a mea care are trei pedale (care trebuie manevrate cu doar doua picioare) si un bat care poate fi mutat in 7 pozitii imprastiate in toate directiile.
Eu unul, in asteptarea noii Vitare cu cutie automata, sunt interesat de un manual de utilizare al masinii mele, exact pt configuratia aleasa de mine (adica, cu cutie automata) pentru a invata cum se folosesc diversele sisteme ale masinii impreuna cu acest tip de cutie: cruise control-ul adaptiv, asistenta la plecarea din rampa, asistenta la coborarea unei pante s.a. Doar pentru astea, pentru ca, masina cu cutie automata am mai condus si nu-mi fac probleme ca nu m-as descurca. Si sunt sigur ca si ceilalti care-si doresc acest manual, il vor tot pentru a se acomoda (citind) cu noile sisteme de confort in sofat disponibile pe noua Vitara (sisteme a caror functionare este descrisa pas cu pas in cartea Vitarei cu cutie manuala).
Scuze ca intreb, dar de ce ar functiona respectivele sisteme diferit, fctie. de tipul de cutie ?! Din ce am mai citit pe net despre modul de functionare al sistemelor respective, acestea sunt autonome fata de sistemul de transmisie...