Autor Subiect: Instalatie GPL pe New Vitara  (Citit de 70221 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline emil_greus

Re: Instalatie GPL pe New Vitara
« Răspuns #90 : 17.Feb.2017, 01:30:53 p.m. »
Discuția va fi destul de complicata.
Îți recomand să ceri dealerului sa precizeze în scris faptul ca garanția nu e afectata de instalația GPL.
Oricum, sa speram ca nu va fi cazul sa folosești garanția... :)

Offline Suiramrazal

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 39
    • Constanta
« Răspuns #91 : 17.Feb.2017, 01:48:08 p.m. »
Sper ca suzele noastre să meargă foarte bine, fără sa avem neplăceri, cei ce vor un consum mai mic pot apela cu încredere la gpl, eu am avut pe toate mașinile  care au fost pe benzină, și am fost foarte mulțumit de investiția facuta
  • Noul vitara

Offline Suiramrazal

• Newbie
  • *
    • Constanta
« Răspuns #92 : 17.Feb.2017, 01:53:29 p.m. »
Dealerul nu trebuie sa îmi dea în scris nimic, eu nu am modificat nimic, el mi-a vândut un produs cu o garanție de 3 ani sau 100.000de km, după care inca o garanție extinsă de 2 ani fara limita de km.Asa am primit mașina în acte, cu un preț total de 17900,cu o instalație de gpl inclusa.Eu nu am modificat nimic, nu am adăugat nimic.
  • Noul vitara

Offline Suiramrazal

• Newbie
  • *
    • Constanta
« Răspuns #93 : 17.Feb.2017, 01:56:50 p.m. »

Sper ca suzele noastre să meargă foarte bine, fără sa avem neplăceri, cei ce vor un consum mai mic pot apela cu încredere la gpl, eu am avut pe toate mașinile  care au fost pe benzină, și am fost foarte mulțumit de investiția facuta
[/quote]
să meargă foarte bine, fără sa avem neplăceri, cei ce vor un consum mai mic pot apela cu încredere la gpl, eu am avut pe toate mașinile  care au fost pe benzină, și am fost foarte mulțumit de investiția facuta
[/quote]Dacă mașina o configurezi cu ceva in plus trebuie să îți apara in cartea de revizie și garanție?
  • Noul vitara

Offline emil_greus

« Răspuns #94 : 17.Feb.2017, 02:13:59 p.m. »
GPL-ul nu reprezintă o chestie opțională  (gen accesoriu).

Odată instalat modifica parametrii originali de funcționare al mașinii.

Oricum, asa cum am zis discuția e foarte complexă.

Sa ne ții la curent cu evoluția mașinii (consum, performante, etc.)

Offline Lerua07

« Răspuns #95 : 17.Feb.2017, 02:41:36 p.m. »
@Suiramrazal tu asa ai cumparat masina de la dealer - atunci dealerul a facut o modificare a masinii fara acordul Suzuki. Garantia este acum raspunderea dealerului ptr intreg ansamblul masina+instalatie gpl !  ;)
garantia acordata de Suzuki ai pierdut-o !  :(
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline Suiramrazal

• Newbie
  • *
    • Constanta
« Răspuns #96 : 17.Feb.2017, 02:55:26 p.m. »
Ce dealer ar face așa ceva?Stați liniștiți că nimeni nu și ar tăia creanga de sub picioare, dacă toți dealerii care vând această mașina accepta să pună instalație gpl, voi credeți că o fac de capul lor?, Ar trebui să existe unii care accepta și alții care nu accepta,sau mai comod să nu accepte nici unul.Am un prieten cu o KIA  care nu a putut să pună instalație gpl, că nu a acceptat dealerul, spunând clar că dacă pune pierde garanția.Voi credeți într o conspirație la nivelul de dealuri în România?
  • Noul vitara

Offline Suiramrazal

• Newbie
  • *
    • Constanta
« Răspuns #97 : 17.Feb.2017, 02:58:15 p.m. »
Ca performante , sunt identice cu cele pe benzina, am fost surprins sa constat că funcționează și funcția sport când mașina este pe gpl
  • Noul vitara

Offline Suiramrazal

• Newbie
  • *
    • Constanta
« Răspuns #98 : 17.Feb.2017, 03:03:07 p.m. »
Ca și consum pe autostrada la 140 km/h, consumul a fost de 11,5%, cu ceva bagaje și 4persoane in mașina.De la Ploiești până la Sinaia,urcat la cota 1400, Predeal și alte plimbări consumul a fost de7,9, iar la întoarcere pe autostrăzi, până în Constanța, cu130km/h consumul a fost de 11%
  • Noul vitara

Offline toma

« Răspuns #99 : 17.Feb.2017, 03:03:18 p.m. »
Eu cred ca dealer-ul nu te informeaza corect prin omisiune. Omite sa-ti spuna ca prin montarea instalatiei respective pierzi garantia Suzuki.

Oamenii fac asta pentru ca nu se asteapta ca masina sa aiba probleme din cauza instalatiei GPL in perioada de garantie Suzuki in conditiile unui numar rezonabil de km. Daca are dupa nu mai conteaza.

Producatorii auto de ce crezi ca dau garantie fara numar de km? Pentru ca in practica nu se asteapta sa se strice componentele acoperite de garantie (nu consumabilele) in 3 ani. Cei care fac enorm de multi km in perioada de garantie sunt foarte putini si atunci intra la categoria de posibila pierdere asumata de producator.

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain