Autor Subiect: Instalatie GPL pe New Vitara  (Citit de 70215 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline aleksanders

Re: Instalatie GPL pe New Vitara
« Răspuns #80 : 14.Feb.2017, 12:14:45 p.m. »
corect - si poate ca acel dealer de monteaza gpl pe suzuki si zice ca iti pastrezi garantiile ar trebui sa ofere o explicatie oficiala in asentimentul suzuki romania.
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline Cosmin09

« Răspuns #81 : 14.Feb.2017, 12:20:51 p.m. »
Sau macar sa ofere ceva scris in acest sens. Ca sa nu mergi la service cu o problema si sa nu mai dai de ala care doar ti-a spus ca nu pierzi garantia. Ar trebui sa ofere un contract de garantie pe o anumita perioada, eventual valabila doar in acel service. Asa macar se stie pe cine poti trage la raspundere daca apare vreo defectiune.
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline daniel99

« Răspuns #82 : 14.Feb.2017, 12:40:00 p.m. »
Toma  ai zis tare bine când ai scris în paranteze ,, ar trebui” , însă câţi crezi că fac asta. Ei se limitează la montaj şi garanţia produsului lor şi cam atât.
Cât despre informare uite că în cazul ăsta nici dielerii care ar trebui să ofere informarea corectă şi completă nu o fac , oferta lor fiind în contradictoriu cu poziţia producătorului. 
In spatele informaţiilor oferite de către dieleri este vizibilă intenţia cumpărării unui produs de aproximativ 3000 lei.
  • Vitara Allgrip Passion

Offline toma

« Răspuns #83 : 14.Feb.2017, 12:47:26 p.m. »
Da, din fericire consumatorul roman nu mai este chiar atat de neputincios cum era prin anii '90 nici din punct de vedere al parghiilor legale nici din punct de vedere al surselor de informare.
Ca la unele capitole suntem departe de situatia "ideala" este adevarat dar suntem pe un drum care duce in directia corecta.

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline Suiramrazal

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 39
    • Constanta
« Răspuns #84 : 17.Feb.2017, 11:10:01 a.m. »
Cum sa nu aibă garanție, din moment ce îmi vinde un produs la prețul de17900 euro(instalație gpl inclusa), ce aveți?Eu așa am cumpărat mașina,direct de la Expocar
  • Noul vitara

Offline aleksanders

« Răspuns #85 : 17.Feb.2017, 11:20:13 a.m. »
si ai trecuta instalatia in cartea de garantie?
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline Suiramrazal

• Newbie
  • *
    • Constanta
« Răspuns #86 : 17.Feb.2017, 12:23:36 p.m. »
Nu, dar cum să îmi vinzi ceva ce nu este ok?,mașina este în leasing și datorită instalația a fost introdusă în preț și valoarea casco a crescut cu 3-4 euro, pai daca sa zicem ajung in tribunal(să atmit că nu are garanție), ar câștiga ei vreodată?
  • Noul vitara

Offline Suiramrazal

• Newbie
  • *
    • Constanta
« Răspuns #87 : 17.Feb.2017, 12:29:47 p.m. »
Că și cum am cumpărat mașina fără garanție...Ajung la 15000 km, la prima revizie,și îmi pune stampila de revizie, ei nu văd că are gpl?, Nu ar trebui să îmi anuleze garanția acolo?
  • Noul vitara

Offline aleksanders

« Răspuns #88 : 17.Feb.2017, 12:31:24 p.m. »
au castig pentru ca tu ai fost asigurat doar verbal si nu in fapt (o hartie care sa garanteze compatibilitatea) - tu ai 2 garantii - instalatie +masina - orice modificare adusa masinii cade in grija cumparatorului, deci si asumarea respectivei modificari.

garantia este anulata cand apare buba - pana atunci interesul lor este sa iti ia banii pe revizie!

ps - scan la actele primite de la dealer si mail la suzuki romania si intrebati - si garantez ca or sa zica ca te descurci singur cu dealerul!

Offline Suiramrazal

• Newbie
  • *
    • Constanta
« Răspuns #89 : 17.Feb.2017, 01:15:33 p.m. »
Din moment ce eu am cumpărat un produs...Și factura de cumpărare este de 17900 euro, atât am dat pe mașina cu instalația inclusa,nu am doua facturi, una cu mașina și alta cu instalația,deci ei așa au vândut, nu am pus eu nimic ulterior pe mașina, nu am modificat nimic
  • Noul vitara