Autor Subiect: Instalatie GPL pe New Vitara  (Citit de 70222 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline bogdanzarnescu

Re: Instalatie GPL pe New Vitara
« Răspuns #130 : 11.Apr.2017, 07:22:06 a.m. »
Pe mine voiai să mă citezi? Dacă da, nu.
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline Lerua07

« Răspuns #131 : 11.Apr.2017, 09:45:17 a.m. »
Eu am avut o masina cu instalatie GPL si consider ca merita montata doar daca faci minim 4-5 mii km/luna.
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline heto

« Răspuns #132 : 27.Iun.2017, 05:02:21 p.m. »
Mi-am montat de la dealer Instalatie GPL Landi Renzo EVO, capacitate rezervor toroidal 54 l pe un Vitarra Passion Allgrip. Mi s-a recomandat ca primii 2000 de km sa-i fac pe benzina, am incercat instalatia GPL doar pe o distanta de aprox 50 de km ca sa-i vad functionarea. Va tin la curent cu performantele masinii, consum si eventuale probleme cauzate de catre instalatia GPL.
  • vitara Passion, 5MT, AllGrip, benzina+gpl

Offline aleksanders

« Răspuns #133 : 27.Iun.2017, 10:37:06 p.m. »
pe noi ne intereseaza o hartie ce tine de garantia masinii, nu a instalatiei  ;)
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline enicky

« Răspuns #134 : 27.Iun.2017, 11:40:05 p.m. »
   Hai bre esti de la control rutier? :) Din moment ce ti-o pune dealer-ul(instalatia de gaz, nu altceva) garantia decurge linistita. Am mai discutat subiectul acum vreun an, cand va anuntam ca Radacini are un partener agreeat care monteaza instalatii gpl.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #135 : 28.Iun.2017, 06:14:14 a.m. »
... cu asigurari verbale din partea dealerului ca nu este afectata in niciun fel garantia motorului.
 Am si raspunsul oficial al suzuki romania pe mail in care se stipuleaza ca se pierde garantia... Sunt undeva la mijloc, sper sa nu fie probleme, iar daca sunt, sper sa am suficiente acte care sa ma acopere.

Citim și noi ce spune omul?

Offline enicky

« Răspuns #136 : 28.Iun.2017, 09:37:25 a.m. »
... cu asigurari verbale din partea dealerului ca nu este afectata in niciun fel garantia motorului.
 ... Sunt undeva la mijloc, sper sa nu fie probleme, iar daca sunt, sper sa am suficiente acte care sa ma acopere.
Citim și noi ce spune omul?
              Citim dragule, dar tot undeva la mijloc sunt si eu, pt. ca Radacini mi-a recomandat anul trecut firma de montaj GPL, agreeata de ei, ba mai mult avea expusa in stand(SAB) o masina noua cu instalatia montata. In situatia asta ce concluzie pot sa trag?! Unu zice "hais", altu "cea"(e o vorba).
              Oricum aici sunt mai multe aspecte : primul ar fi nr. de km parcursi pe an(deci daca se justifica gpl), altul ar fi sa risti si s-o montezi constient fiind ca de regula motorul cade f. rar si ultimul ar fi sa astepti iesirea din garantie si apoi sa montezi gpl.
      Pana la urma ce spun eu sau altul conteaza mai putin, important este daca ai continuitate la garantie.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #137 : 28.Iun.2017, 09:50:52 a.m. »
Este al doilea caz de pe forum care are răspuns oficial de la Suzuki România cum că pierde garanția.
Ori, în caz de doamnele ferește, Suzuki România aprobă reparația pe garanție, nu dealerul. Dealer care ar face orice să vândă orice.

Offline heto

« Răspuns #138 : 28.Iun.2017, 01:05:44 p.m. »
Este al doilea caz de pe forum care are răspuns oficial de la Suzuki România cum că pierde garanția.
Ori, în caz de doamnele ferește, Suzuki România aprobă reparația pe garanție, nu dealerul. Dealer care ar face orice să vândă orice.

Un raspuns pe mail nu e raspuns oficial. Undeva exista o discordanta intre dealeri si suzuki romania, dar e ciudat ca toti dealerii au acelasi discurs - nu se pierde garantia, Landi Renzo Evo, scriu in factura instalatia la caracteristici, scriu in procesul verbal de predare primire instalatia GPL, in toate actele ei au grija sa existe instalatia GPL... Pentru mine raspunsul primit pe mail de la suzuki romania valoreaza mai putin decat factura si procesul verbal de predare primire, factura atesta ca am cumparat masina, iar procesul verbal atesta ca am primit masina si starea masinii la predare. Cata vreme eu am cumparat produsul cu instalatie GPL montata de catre dealer, pe numele dealer-ului, am acte care sa arate acest lucru, cred ca mi-as bate capul degeaba sa ma gandesc ca nu am garantie la motor. Daca apar probleme, sunt sigur ca vor fi rezolvate, chiar daca vor fi pe banii dealerului si nu pe banii suzuki Romania, pana la urma nu am facut eu nicio interventie de capul meu la masina - eu asa am cumparat masina.
  • vitara Passion, 5MT, AllGrip, benzina+gpl

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #139 : 28.Iun.2017, 01:24:31 p.m. »
Nu mi-o lua în nume de rău, dar lucrurile nu sunt într-un anumit fel pentru că așa vrei tu să fie. Dealerul poate să vândă ce vrea. Politica Suzuki România, cea care oferă garanția produsului, spune clar. Se pierde garanția.
În situația în care mașina pățește ceva când ești în concediu, o pui pe șlep s-o duci la dealerul tău? În speranța că e de treabă și repară pe banii lui mașina?
Răspunsul pe e-mail este un răspuns oficial. Și cel real, fiind de la Suzuki. SC Cucu SRL poate promite marea cu sarea. Nu e trecut el pe garanție.