Autor Subiect: Timp de asteptare New Vitara  (Citit de 90615 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
Re: Timp de asteptare New Vitara
« Răspuns #80 : 21.Aug.2015, 07:00:34 p.m. »
Nu mor dupa culoare bi-tonala, dar sotia preseaza tare :)

Poveste adevarata:
Eram la showroom impreuna cu sotia. Eu discutam cu agentul de vanzari, iar ea privea la masinile expuse. Agentul imi spune ca are o Vitara alb superior in stoc si ca-mi face rezervare.
Eu ma intorc spre sotie si ii spun: "Am rezervat una alba!"
Ea spune: "Mie imi place asta albastra, uite ce bine arata!"
Eu: "Aia costa cu 400€ mai mult!"
Ea: "Imi place foarte mult alba!!!"
  :good:
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline vladiopa

« Răspuns #81 : 21.Aug.2015, 07:55:59 p.m. »
Exceleeent! :-))))

Offline georgeek

« Răspuns #82 : 28.Aug.2015, 09:16:17 a.m. »
Salutare tuturor!
A mai dat cineva comanda în august? Dealerul a pus în contract livrare 90 zile. Înțeleg ca e doar estimativ termenul?
Ma tem sa nu depășească cu mult livrarea și sa pierd "rabla". Dealerul m-a asigurat ca nu poate fi vorba de asa ceva.
Știți dacă se poate introduce tichetul în sistem înainte de a veni mașina?
Mulțumesc
  • Vitara Passion 1.6 ALLGRIP 5MT Savana Yvory / Black

Offline Cosmin09

« Răspuns #83 : 28.Aug.2015, 09:25:52 a.m. »
Salutare tuturor!
A mai dat cineva comanda în august? Dealerul a pus în contract livrare 90 zile. Înțeleg ca e doar estimativ termenul?
Ma tem sa nu depășească cu mult livrarea și sa pierd "rabla". Dealerul m-a asigurat ca nu poate fi vorba de asa ceva.
Știți dacă se poate introduce tichetul în sistem înainte de a veni mașina?
Mulțumesc

Salut

Si la mine tot 90 de zile sunt. Dealer-ul m-a asigurat ca masina va intra in fabricatie pe 06.11 si ca nu am cum sa pierd utilizarea tichetului Remat. Tichetul va fi introdus in sistem in luna septembrie...deci se poate introduce inainte de a veni masina.
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline smadalin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 290
  • http://www.suzuki-club.ro/forum/jurnal-de-bord/jur
« Răspuns #84 : 28.Aug.2015, 10:39:46 a.m. »
Am dat si eu comanda cu data de iesire din productie 9 Noiembrie + 7 zile livrarea. Din pacate nu mai prind tichetul rabla :( .
  • Suzuki Vitara Luxus 1.6 benzina

Offline Cosmin09

« Răspuns #85 : 28.Aug.2015, 10:49:13 a.m. »
Am dat si eu comanda cu data de iesire din productie 9 Noiembrie + 7 zile livrarea. Din pacate nu mai prind tichetul rabla :( .

Atunci cand intra in productie, dealer-ul poate afla seria de caroserie a masinii tale. Si, deci, poate face factura. Deci, se poate folosi si tichetul. Data limita pentru trimiterea tichetului pt decontare, de catre dealer, este 25.11.2015.

Offline bogdanus

« Răspuns #86 : 28.Aug.2015, 12:24:45 p.m. »
Mersi mult de sfaturi !
O sa tin cont.

Nu mor dupa culoare bi-tonala, dar sotia preseaza tare :)  :)

Eu in schimb sunt destul de doritor de cotiera.

4x4 mi-as fi luat daca as fi avut banutii extra, dar deja se aduna f mult. Substantial mai mult decat imi planificasem.

Avem un coleg pe forum care a colantat-o direct la reprezentanta.
http://www.suzuki-club.ro/forum/diverse-new-vitara/noul-suzuki-grand-vitara-2015/msg168623/#msg168623
sincer ma bate si pe mine gandul la o colantare. Cotiera poti sa alegi si varianta aftermarker-armster ( http://ro.rati-shop.com/products?car_brand=155&car_type=383&car_vintage=364) daca nu vrei sa chetui 1000 ron.

Offline vladiopa

« Răspuns #87 : 28.Aug.2015, 02:02:29 p.m. »
Apropo de timpul de asteptare, vad ca pe www.suzuki.ro la sectiunea "stoc online" apar foarte multe masini pe stoc.
Poate e de ajutor pentru cei care nu mai au rabdare :-) Asta daca stocul ala chiar e pe bune.

Offline Cosmin09

« Răspuns #88 : 28.Aug.2015, 02:19:52 p.m. »
Apropo de timpul de asteptare, vad ca pe www.suzuki.ro la sectiunea "stoc online" apar foarte multe masini pe stoc.
Poate e de ajutor pentru cei care nu mai au rabdare :-) Asta daca stocul ala chiar e pe bune.

Stocul nu e pe bune.... Eu cand am intrebat la Radacini, am aflat ca masina de pe site, care ma interesa pe mine, s-a vandut. Si acum apare in stoc aceeasi masina.

Offline vladiopa

« Răspuns #89 : 28.Aug.2015, 02:25:47 p.m. »
Probabil e vorba de cele din showroom. Ideea e ca si acelea se tot rotesc deci mai vand din ele. Ieri la Radacini Militari aveau vreo 3 in interior si inca vreo cateva pe afara dar nu am intrebat daca sunt pe comanda sau nu