Autor Subiect: Timp de asteptare New Vitara  (Citit de 90613 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Bodu23

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 83
  • Gen: Bărbat
  • Disponibilitatea creeaza oportunitatea!
    • Bucuresti
Re: Timp de asteptare New Vitara
« Răspuns #70 : 18.Aug.2015, 11:58:06 p.m. »

Si partea buna este ca a venit cu modelul nou de jante ,fiind  a doua livrata cu astfel de jante.

Ai poze cu jantele model nou? :)
  • Vitara Spirit Allgrip VVT/MT Orange/Black

Offline vladiopa

« Răspuns #71 : 19.Aug.2015, 04:02:15 p.m. »
Asa arata noile jante care pana acum se gaseau doar in catalogul de accesorii, putand fi comandate doar ca optionale.

Ca timp de asteptare: avans platit pe 05.05.15. Initial productie confirmata pentru 30.07.15 ulterior decalat pentru 06.08.15. Ridicat masina in data de 14.08.15

Offline vladiopa

« Răspuns #72 : 19.Aug.2015, 08:21:55 p.m. »
Am discutat astazi cu dealer-ul, iar data de productie a fost decalata din 17.07 in 27.07, ceea ce va duce implicit si la decalarea termenului de livrare cu o saptamana. Sad news  =((

Nu stiu cati dintre noi nu am primit mailuri sau telefoane in care eram informati ca masina o sa intarzie. Unui prieten i s-a spus ca masina va intarzia o saptamana pentru ca se afla inca la "controlul calitatii" Mie mi s-a spus ca au fost probleme la fabrica si a fost decalata productia cu o saptamana.
Unui alt forumist i s-a transmis faptul ca dupa data de 03.08.15 fabrica intra in pauza (pauza acum cand curg comenzile?!?!?! ) iar mie mi-au spus ca in data de 10.08.15 se va intampla asta. Deci, sa nu va mire daca termenul declarat initial va fi decalat cu 7 pana la 10 zile si daca ceea ce vi se spune nu corespunde cu ce s-a spus altora.

Offline aleksanders

« Răspuns #73 : 19.Aug.2015, 08:44:24 p.m. »
acea pauza daca se face nu tine de vacanta muncitorilor - linia de productie intra periodic in verificari
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline fenete

« Răspuns #74 : 19.Aug.2015, 09:00:59 p.m. »
Asa arata noile jante care pana acum se gaseau doar in catalogul de accesorii, putand fi comandate doar ca optionale.

Ca timp de asteptare: avans platit pe 05.05.15. Initial productie confirmata pentru 30.07.15 ulterior decalat pentru 06.08.15. Ridicat masina in data de 14.08.15
Sa o stapanesti si sa o folosesti sanatos!

Offline DanielC

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
    • Constanta
« Răspuns #75 : 21.Aug.2015, 08:50:13 a.m. »
Salut !

Sunt un potential cumparator de Vitara, din Constanta.
Am fost la showroom si mi-a placut masinuta. Ma gandesc la versiunea Passion, cu motor 1.6 2WD, culoare bitonala si cotiera.

Din pacate nu aveau masina de drive test, asa ca nu am nici o idee despre cum se conduce sau despre cum se simte la volan masina asta.
Am mai condus doar un SX4.

Ce parere aveti despre cum se conduce? Adica ma refer la handling. Ce fel de caseta de directie are? Electrica sau hidraulica?
Directia e ferma sau mai usoara?
Actualmente conduc un Golf Mk5, SH, si vreau sa il schimb. La confort par similare, mai ramane de vazut cum se conduce pentru a lua decizia.
  • Golf MK V

Offline shpeedy

« Răspuns #76 : 21.Aug.2015, 09:00:27 a.m. »
Du-te la un alt dealer din alt oras pentru drive-test (pe www.suzuki.ro gasesti adresele si telefoanele dealerilor). Mai poti intra in topicul cu recensamantul noilor Vitara sa intrebi daca vreunul din cei care au deja masina este din Constanta - daca exista, l-ai putea ruga sa va intalniti pentru un drive-test. Senzatiile cu privire la condusul unei masini difera de la individ la individ, fctie. de o multime de variabile (temperament, experienta, varsta, masini conduse samd).

Sent from my X8 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline DanielC

• Newbie
  • *
    • Constanta
« Răspuns #77 : 21.Aug.2015, 10:04:33 a.m. »
Mersi de sfaturi !

Hai ca o sa intru la recensamant sa vad daca este cineva din Constanta, dispus sa ma lase sa fac o tura intr-o parcare cu masinuta lui.
5 minute ar fi suficient, numai sa vad cum se invarte volanul si directia.
Daca nu gasesc, poate ma duc pana la Bucuresti.
  • Golf MK V

Offline vladiopa

« Răspuns #78 : 21.Aug.2015, 11:33:04 a.m. »

Salut !

Sunt un potential cumparator de Vitara, din Constanta.
Am fost la showroom si mi-a placut masinuta. Ma gandesc la versiunea Passion, cu motor 1.6 2WD, culoare bitonala si cotiera.

Salut!
Recomandarile mele: renunta la caroseria in 2 tonuri (iti ridica pretul cu 800€). Negociaza cu dealeril sa iti dea vopseaua metalizata "moka" si de diferenta pune-i 4x4 (merita!).
Cotiera daca nu o pui (apropo costa 250€) nu pierzi nimic. Considera totodata ca orice accesorii se monteaza exclusiv in service in Romania iar pt cotiera se inlocuieste cam toata consola centrala. Sincer, la cum lucreaza mecanicii in Romania nu prea as avea incredere. Acum alegerea e a ta, eu ti-am dat cateva sfaturi

Bafta!

Offline DanielC

• Newbie
  • *
    • Constanta
« Răspuns #79 : 21.Aug.2015, 12:07:59 p.m. »
Mersi mult de sfaturi !
O sa tin cont.

Nu mor dupa culoare bi-tonala, dar sotia preseaza tare :)  :)

Eu in schimb sunt destul de doritor de cotiera.

4x4 mi-as fi luat daca as fi avut banutii extra, dar deja se aduna f mult. Substantial mai mult decat imi planificasem.
  • Golf MK V