Autor Subiect: Timp de asteptare New Vitara  (Citit de 90598 ori)

0 Membri şi 9 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline RaduTGV

Re: Timp de asteptare New Vitara
« Răspuns #650 : 06.Mai.2021, 12:53:45 p.m. »
Acum cam toate masinile din stoc sunt rezervate. Cea pentru care am dat avansul era cumva deja rezervata de dealer in fabrica. Pentru ce ma interesa pe mine am avut posibilitatea sa aleg doar din doua variante de culoare (ivoar sau turcoaz) si am fost nevoit sa iau si 4x4. Pentru orice altceva nu imi puteau estima o data de livrare. Sper sa nu de decaleze. :ceas:
  • Vitara 1.4 Boosterjet Mild hybrid 4WD Passion

Offline enicky

« Răspuns #651 : 06.Mai.2021, 02:26:46 p.m. »
... Sper sa nu de decaleze. :ceas:
   In general dau niste termene mai lungi decat estimeaza, tocmai pentru a se incadra, cel putin asa mi-au spus cei de la Autonet. Daca asa au facut si cei unde ai comandat-o, ar fi sanse s-o primesti ceva mai devreme . E bine ca n-ajungi la August cand are fabrica "pauza".
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: RaduTGV

Offline RaduTGV

« Răspuns #652 : 06.Mai.2021, 02:49:34 p.m. »
   In general dau niste termene mai lungi decat estimeaza, tocmai pentru a se incadra, cel putin asa mi-au spus cei de la Autonet. Daca asa au facut si cei unde ai comandat-o, ar fi sanse s-o primesti ceva mai devreme . E bine ca n-ajungi la August cand are fabrica "pauza".

La Radacini am comandat-o. Sper sa ai dreptate cu estimarea lor.

Offline Ionut G

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
  • Gen: Bărbat
    • Suceava
« Răspuns #653 : 07.Mai.2021, 11:30:04 a.m. »
Salut, și eu am plătit avansul în jur de mijlocul lunii aprilie, data estimată pentru producție e 23 iunie pt modelul dorit, la care s-ar adăuga aprox. 3 săptămâni pentru livrare (comunicat verbal). În contract s-a menționat termen estimativ pentru livrare 30.07.2021, deci aici e o marjă. Eu sper totuși să se devanseze inclusiv producția.  :D
  • Vitara 1.4 Boosterjet Mild hybrid 4WD

Offline RaduTGV

« Răspuns #654 : 07.Mai.2021, 02:00:00 p.m. »
La ce dealer?
Mie la Radacini nu mi-au dat nici un termen in scris. Doar din discutiile telefonice au spus ca se asteapta sa ajunga la ei in luna iunie.

Offline Ionut G

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
  • Gen: Bărbat
    • Suceava
« Răspuns #655 : 10.Mai.2021, 09:16:50 p.m. »
Suceava.
  • Vitara 1.4 Boosterjet Mild hybrid 4WD

Offline Biker

« Răspuns #656 : 20.Aug.2021, 02:46:36 a.m. »
Suceava.
Platit avans pe 25 Mai, data estimată pentru producție era 28 Iulie.
Ieri mi-au spus ca se va livra in Septembrie (problema cu lipsa semi-conductori, acum am prins luna August,cand au inchisa fabrica...)
  • Vitara Passion 1.4 Mild hybrid 2WD
Vitara Passion 1.4 2WD 2021

Offline marius_p

« Răspuns #657 : 12.Sep.2021, 10:02:29 a.m. »
Am dat comanda in 24 mai, data initiala de producție 8 iulie, decalata pt 28, producție efectiva 3 august. 2021. Primita pe 19 august. Reprezentanta din Suceava.
  • suzuki vitara hybrid 2wd passion

The following users thanked this post: Dogy

Offline Hoinar

« Răspuns #658 : 17.Sep.2021, 07:05:21 a.m. »
Salutare, sunt nou aici, am fost la dealer in Brasov pentru o Vitara si mi-a dat un timp de asteptare de 6 luni care se poate intinde si pana la 8 luni. Mi-a cerut pentru comanda un avans de 1000 euro, restul se discuta cand gasesc masina. Asta imi complica foarte mult posibilitatea de a vinde masina actuala si de a achizitona una noua.
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Hybrid 2021 Passion, Suzuki Grand Vitara 3, 2L benzina
Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!

Online Romix

« Răspuns #659 : 17.Sep.2021, 09:10:20 a.m. »
Sal!

La o prima cautare, am gasit in stoc (online) 6 vitara, la diversi dealeri din tara.

https://stoc-online.suzuki.ro/filter

• Vitara 1.4 MT Luxus AllGrip 2019