Autor Subiect: Timp de asteptare New Vitara  (Citit de 90591 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Dogy

Re: Timp de asteptare New Vitara
« Răspuns #630 : 14.Mar.2019, 04:46:54 p.m. »

Ce zice dealerul?...va mai fi Programul Rabla?...imi spunea cineva ca nu ar mai fi bani pt. el si vor sa-l "omoare" astfel ca sa para "moarte naturala"; adica sa accepte numai auto cu ITP....

Da, asta cu ITP-ul e o certitudine. Asa e regula ptr Rabla 2019, au anuntat deja asta de anul trecut.
Nu-mi fac probleme, eu am rabla cu ITP - inca functionala, bine-mersi :)
  • Suzuki Vitara Facelift 2019 1.0 Passion 5MT Allgrip

Offline Soimu

« Răspuns #631 : 14.Mar.2019, 05:02:45 p.m. »
e vorba de Mitsubishi?.....astea-s masini bune, nu e pacat sa o dai pt.1400 euro?
  • 2018 SWIFT 1.2 PASSION 90 CP 2WD si 2018 IGNIS 1.2 GLX AllGrip

Offline Dogy

« Răspuns #632 : 14.Mar.2019, 05:07:47 p.m. »
Nu, e alta (un VW Lupo, hartanit rau) :)
  • Suzuki Vitara Facelift 2019 1.0 Passion 5MT Allgrip

Offline Blitzu

« Răspuns #633 : 14.Mar.2019, 05:23:23 p.m. »
Ce prostie,rabla cu ITP. Încearcă să scape de o problema creând alte 5....de genul: " ba fraierilor,programul Rabla e valabil doar cand si daca ne convine noua...sau,mai pe scurt,daca avem bani sau nu" . Si lasa ca 5 din 10 vor trece ITP-ul cu șpagă,îngroșat rândurile corupției iar altii isi vor riscă slujbele pt asta,doar ca,gramada aia de rahat numită guvern,să aibă o cale de a-și scăpa pielea deoarece nu sunt in stare sa se tina de o "promisiune".
Unde trăiesc eu,varianta locală a programului Rabla e valabilă tot timpul iar una din putinele condiții este aceea ca,masina trebuie sa ajunga la dealer pe roți. ITP sau nu,nu conteaza si mi se pare normal. De-aia ii zice rabla sau epava fiindca nu mai e in "stare" sa treaca ITP-ul sau nu merita sa se mai repare. În Africa sau unde va ajunge,nu are nevoie de ITP.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

"Understeer" is when you hit the fence with the front of the car. "Oversteer" is when you hit the fence with the rear of the car. "Horsepower" is how fast you hit the fence. "Torque" is how far you take the fence with you

Offline ...

« Răspuns #634 : 14.Mar.2019, 05:28:02 p.m. »
Partial ai dreptate, dar cred ca se incearca scoaterea din circulatie, nu din parcare, a masinilor abandonate. Ca alea nu polueaza ruginind. La voi, acolo, nu exista abandonate pe locuri pretioase.

The following users thanked this post: yeti

Offline Blitzu

« Răspuns #635 : 14.Mar.2019, 06:51:29 p.m. »
Dacă s-ar incerca scoaterea din circulatie a mașinilor abandonate,ar scoate condiția ca epavă sa aiba ITP. Tocmai din cauza aia,tablele rămân pe trotuare.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

"Understeer" is when you hit the fence with the front of the car. "Oversteer" is when you hit the fence with the rear of the car. "Horsepower" is how fast you hit the fence. "Torque" is how far you take the fence with you

Offline ...

« Răspuns #636 : 14.Mar.2019, 07:08:22 p.m. »
Cuvântul cheie e circulație, adică cerand itp, se asigură că ies din trafic mașini poluante care încă mai circula cu itp pe spaga, ca de rable care zac in parcari sau curti nu ii interesează, pentru că nu au emisii.

The following users thanked this post: ambmihai

Offline Yannis26

« Răspuns #637 : 10.Apr.2019, 02:07:56 p.m. »
A sosit la dealer Vitara 1,4 Passion AT Superior White. Comanda a fost inregistrata la 13 februarie a.c. Astept demararea programului Rabla 2019. Ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, a anunţat miercuri, la Titu, lansarea programelor Rabla  ediţiile din 2019, înscrierile urmând să înceapă vineri, 12 aprilie.
  • Suzuki Vitara Passion 1,4 2WD AT

Offline Soimu

« Răspuns #638 : 10.Apr.2019, 03:47:14 p.m. »
A sosit la dealer Vitara 1,4 Passion AT Superior White. Comanda a fost inregistrata la 13 februarie a.c. Astept demararea programului Rabla 2019. Ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, a anunţat miercuri, la Titu, lansarea programelor Rabla  ediţiile din 2019, înscrierile urmând să înceapă vineri, 12 aprilie.

:)Maine esti la Primarie pt. adeverinta....(dar se incadreaza dpdv poluare la subventie?...parca sub 140g/km, nu?)
 Felicitari anticipate pt. achizitie!
  • 2018 SWIFT 1.2 PASSION 90 CP 2WD si 2018 IGNIS 1.2 GLX AllGrip

Offline Yannis26

« Răspuns #639 : 10.Apr.2019, 07:52:39 p.m. »
Se incadreaza in programul Rabla. Dupa standardul de testare NEDC  nivelul emisiei de poluanti la Vitara Passion 1,4, AT, 2 WD este de 133 g/km. Nu se incadreaza Vitara 4x4 AT AllGrip cu emisia de 143 g/km.
  • Suzuki Vitara Passion 1,4 2WD AT

The following users thanked this post: Soimu