Autor Subiect: Timp de asteptare New Vitara  (Citit de 90599 ori)

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Utilizator_Anonim

Re: Timp de asteptare New Vitara
« Răspuns #610 : 03.Mar.2019, 08:40:39 a.m. »
Pe langa alea in stoc, mai exista o categorie, cele precomandate de dealer in orb si aflate in diverse stadii de productie. Adica dealerul prognozeaza, de exemplu ca se vinde bine pasion allgrip rosu si comanda cateva bucati la fabrica, ca sa nu stea 3 luni, iar cand vii la el iti zice am una argintie in curte si 3 rosii care intra in productie pe 5 martie.
De exemplu a nevesti-mi era precomandata de dealer si a venit in 2 saptamani.
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

The following users thanked this post: Costique

Offline bekxy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1344
  • Gen: Bărbat
  • SX4 S-Cross '16 Spirit 1.4 4WD 6MT
    • Bucuresti
« Răspuns #611 : 03.Mar.2019, 09:09:39 a.m. »
Nasoală treabă cu timpii ăştia lungi de livrare. Problema la Suzuki e că nu există un importator şi deci nici un stoc unic de maşini, ci fiecare dealer are propria relaţie comercială cu fabrica din Ungaria. Deci propriile stocuri şi propriile comenzi "în orb", cum zice şi @hippo.
Cel mai bun lucru pe care îl poate face cineva care vrea o Suză e să discute cu cât mai mulţi dealeri, vis-a-vis nu atât de stocurile lor prezente, cât de cele "în orb". Comanda cu adevărat nouă (a dealerului la fabrică) ar trebui să fie ultima opţiune.

Ca mine, să ies cu ea "pe geam", din show-room de la Autonet, mai rar.  ;)
  • Suzuki SX4 S-Cross 2016 Spirit 1.4 Boosterjet 4WD 6MT

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #612 : 03.Mar.2019, 08:17:57 p.m. »
Pe langa alea in stoc, mai exista o categorie, cele precomandate de dealer in orb si aflate in diverse stadii de productie. Adica dealerul prognozeaza, de exemplu ca se vinde bine pasion allgrip rosu si comanda cateva bucati la fabrica, ca sa nu stea 3 luni, iar cand vii la el iti zice am una argintie in curte si 3 rosii care intra in productie pe 5 martie.
De exemplu a nevesti-mi era precomandata de dealer si a venit in 2 saptamani.

Corect. In Suedia dealerul vinde 6 variante si comanda in avans. A mea a venit in doua saptamani in sensul ca era deja pe vapor cand am facut comanda...In Suedia e simplu, este un singur importator si restul sunt dealeri care lucreaza numai cu el.
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline FlorinSuzuki

« Răspuns #613 : 03.Mar.2019, 08:43:33 p.m. »
Sa stiti ca nu e o situatie unica la Suzuki. Am un coleg de birou care a comandat Volkswagen Passat Diesel odata cu mine, in Noiembrie 2018, eu am primit Vitara pe 11 Februarie (fix 3 luni asteptare :ceas:) si el inca mai are de asteptat vreo 1 sau 2 saptamani (4 luni pana acum). Deci se poate si mai rau  >:)
  • Suzuki Vitara Facelift 1.4 Luxus AT AllGrip Solar Yellow / Black

« Răspuns #614 : 03.Mar.2019, 08:57:30 p.m. »
Offtopic
Sa vedeti ce timp de asteptare va fi la jimny
Dealerul prognoza 6-8 luni, din cauza cotei mici pt ro

Offline toma

« Răspuns #615 : 03.Mar.2019, 09:05:23 p.m. »
Sa stiti ca nu e o situatie unica la Suzuki. Am un coleg de birou care a comandat Volkswagen Passat Diesel odata cu mine, in Noiembrie 2018, eu am primit Vitara pe 11 Februarie (fix 3 luni asteptare :ceas:) si el inca mai are de asteptat vreo 1 sau 2 saptamani (4 luni pana acum). Deci se poate si mai rau  >:)

Am si eu un coleg care tocmai ce a dat avansul pentru un Tucson - timp estimat de asteptare 6 saptamani.

Si mai stiu exemple si de la alte marci, dar nu de data recenta.

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

« Răspuns #616 : 03.Mar.2019, 09:22:06 p.m. »
Va dau un exemplu concret de la Dacia, a pus o intrebare un coleg, vineri, pt un logan cu gpl, raspunsul a fost ca se face la comanda si dureaza 3 luni

Offline Blitzu

« Răspuns #617 : 03.Mar.2019, 09:26:40 p.m. »
Offtopic: copiii durează 9 luni pana ajung...si nici macar nu stiț cum vor arata

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

"Understeer" is when you hit the fence with the front of the car. "Oversteer" is when you hit the fence with the rear of the car. "Horsepower" is how fast you hit the fence. "Torque" is how far you take the fence with you

The following users thanked this post: ntire2000, Utilizator_Anonim

« Răspuns #618 : 03.Mar.2019, 09:27:26 p.m. »
Genial 😂😂😂

Offline ...

« Răspuns #619 : 03.Mar.2019, 10:15:49 p.m. »
Celor "norocoși" ca mine le vin in 7 luni și jumătate... Dar nu am avut motive de apelare la garanție...  :)