Autor Subiect: Timp de asteptare New Vitara  (Citit de 90592 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Blitzu

Re: Timp de asteptare New Vitara
« Răspuns #600 : 16.Dec.2018, 09:49:12 p.m. »
Salutare @aapppvv. Sa o stapanesti sănătos și sa-ti fie așteptarea ușoară.
Poti sa ii faci deja un Jurnal de bord.
Personal ma bucur ca ai optat pt AT.
Da-ne detalii, culoare,optiuni extra etc.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
"Understeer" is when you hit the fence with the front of the car. "Oversteer" is when you hit the fence with the rear of the car. "Horsepower" is how fast you hit the fence. "Torque" is how far you take the fence with you

Offline Blitzu

« Răspuns #601 : 16.Dec.2018, 10:02:07 p.m. »
[quote author=petrikz link=topic=5793.msg264752#msg264752

Dupa cum se poate vedea, zilele de livrare s-au scurs si masina inca nu a ajuns :)), asa ca doresc tuturor viitorilor posesori sa se inarmeze cu rabdare.
[/quote]

Salutare
Mai ai vesti? A ajuns masina?
Nu cred ca poti generaliza problema ta,sunt cazuri si cazuri.
Eu m-am înarmat cu răbdare pt 5 luni de așteptare din cauza culorii,si "Am fost luat prin surprindere" după 3 luni,ca masina a ajuns.
Exista o clauză in contract (by default) ca,în caz ca timpul de așteptare depășește cu 25% fata de data livrării stipulată în contract,pot sa cer anularea comenzii,singura conditie fiind ca aceasta sa se faca prin scrisoare recomandată. Apoi era stipulat ca poti cere daune etc etc.
Asta se intampla in contextul in care eu am dat 0€ avans,plata urmând să se facă în momentul în care masina e gata de livrare cu toate opțiunile instalate.
Nu a trebuit să adaug nimic, doar sa citesc contractul care,era redactat in asa fel incat clientul avea drepturi si vânzătorul obligații   

"Understeer" is when you hit the fence with the front of the car. "Oversteer" is when you hit the fence with the rear of the car. "Horsepower" is how fast you hit the fence. "Torque" is how far you take the fence with you

Offline aapppvv

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
  • Gen: Bărbat
    • Ploiesti
« Răspuns #602 : 16.Dec.2018, 10:07:53 p.m. »
Salutare @aapppvv. Sa o stapanesti sănătos și sa-ti fie așteptarea ușoară.
Poti sa ii faci deja un Jurnal de bord.
Personal ma bucur ca ai optat pt AT.
Da-ne detalii, culoare,optiuni extra etc.

Multumesc #Blitzu.
Mult a fost de asteptat, putin a mai ramas. Si eu ma bucur ca am optat pentru varianta AT, am auzit din diverse surse ca sunt fiabile cutiile acestea de la Aisin, de asemenea am condus Vitara unui coleg, tot AT si schimba foarte bine.
Vitara mea va avea culoarea Silky Silver Metalic, optionale peste ce am inclus in echiparea Passion inca nu le-am solicitat dar ma gandeam la aparatori pentru noroi, folii de protectie pentru praguri iar scutul motor il am promis sa il primesc de la un coleg. Setul complet de cauciucuri de iarna vin bonus de la ei, de asemenea vopseaua si covorasele de cauciuc plus numerele rosii.
Trebuie sa mai rasfoiesc pe aici sa vad cum pot sa fac Jurnalul de Bord, orice fel de ajutor este binevenit.  :D
  • Suzuki Vitara Passion 1.4 Boosterjet 2WD AT

Offline Tulip802

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
  • Gen: Femeie
    • București
« Răspuns #603 : 01.Mar.2019, 01:35:36 p.m. »
După foarte multe frământări, informări, întrebări și foarte mult stres, m-am decis împreună cu soția să ne comandam noul Vitara 1.0 Passion. Ne vine în mai - iunie și imi doresc foarte mult ca tot ce ați scris despre aceasta mașina pe acest forum sa fie adevărat. În rest multă sănătate la toată lumea.
  • Suzuki vitara 1.0 2019

Offline Tatallor

« Răspuns #604 : 02.Mar.2019, 11:24:56 a.m. »
Asteptare usoara  :)
  • Suzuki Vitara 1.4 Passion 2WD MT Galactic Grey Metallic

Online ntire2000

« Răspuns #605 : 02.Mar.2019, 01:09:37 p.m. »
ce frumos, sa astepti 3-4 luni dupa o masina - exact ca pe vremea lui Ceausescu.
probabil înca nu s-a fi fabricat aia care era pentru tine.
banuiesc ca ai dat si ceva avans, nu?
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Tatallor

« Răspuns #606 : 02.Mar.2019, 01:21:39 p.m. »
Unii dealeri cer 30%, altii 3000 de lei, depinde  :)
  • Suzuki Vitara 1.4 Passion 2WD MT Galactic Grey Metallic

Online ntire2000

« Răspuns #607 : 03.Mar.2019, 01:06:11 a.m. »
asa cum nu se justifica nici evaluarile la adresa altor useri (atacuri la persoana).

revenind ontopic, omul asteapta 4 luni când masina se pare ca la unii e pe stoc.

uite aici https://suzuki.auto-net.ro/modele/stoc-online/

VITARA 2WD 1.0BOOSTERJET PASSION AT   COOL WHITE   ÎN STOC
VITARA 2WD 1.0BOOSTERJET PASSION MT   GALACTIC GRAY   ÎN STOC

sau aici .... https://www.atp-motors.com/autoturisme/298/view_vehicle/49/autoturisme/2282/vitara-1-0-passion-bm-9624

« Ultima Modificare: 03.Mar.2019, 01:35:13 a.m. de ntire2000 »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline gelum

« Răspuns #608 : 03.Mar.2019, 07:40:34 a.m. »
Cred ca s-a mai spus, nu exista o colaborare sau ceva de natura asta intre dealeri, fiecare reprezentanta comanda pentru ei si cred ca in functie de inspiratie  :D. Iar despre stocuri, numai de bine. Acum doi ani cand am purces la achizitionarea lui Suzi, cred ca am telefonat aproape la toti reprezentantii Suzuki din zona de sud si nu am gasit la ei ce figura in stocuri. Poate o fi altfel acum, dar oricum asteptare usoara @Tulip802  ;).
  • Suzuki Vitara Passion 1,6 Allgrip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14535
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #609 : 03.Mar.2019, 07:43:30 a.m. »
Din ce zice @Catalln aici nu toate masinile vizibile in stocul afisat sunt disponibile... :-/

Nitel mai jos, @Don Napoleon da o lista mai largă a acestor link -uri. Probabil ca, dupa consultarea ei, mai trebuie si sunat pentru confirmare.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: gelum