Autor Subiect: Timp de asteptare New Vitara  (Citit de 90619 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Bodu23

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 83
  • Gen: Bărbat
  • Disponibilitatea creeaza oportunitatea!
    • Bucuresti
Re: Timp de asteptare New Vitara
« Răspuns #60 : 30.Iul.2015, 10:32:45 p.m. »
@ vladvvv-  asteptare usoara! Nu vreau sa ma gandesc la astfel de scenarii. Eu am data de fabricatie 28 sep. Nici nu am inceput sa numar, mi-ar fi prea greu. Dar tocmai am intrat sub 2 luni. :) Asta daca se respecta data...
  • Vitara Spirit Allgrip VVT/MT Orange/Black

Offline fenete

« Răspuns #61 : 31.Iul.2015, 09:14:22 a.m. »
@ vladvvv-  asteptare usoara! Nu vreau sa ma gandesc la astfel de scenarii. Eu am data de fabricatie 28 sep. Nici nu am inceput sa numar, mi-ar fi prea greu. Dar tocmai am intrat sub 2 luni. :) Asta daca se respecta data...
Daca data de fabricatie este cea stabilita de producator (si nu cea "calculata"de dealer), atunci este OK. In cazul meu a durat aproape 4 (PATRU!!!) luni  pentru a afla data de productie, data care inseamna inca 2,5 luni de asteptare fata de cea vehiculata de dealer :-?

Offline cristi65

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
    • alexandria
« Răspuns #62 : 31.Iul.2015, 10:20:07 a.m. »
Sa inteleg ca pot sa ridic masina in decembrie ,chiar daca dealer-ul mi-a dat data ?de fabricatie 11 septembrie ?
  • suzuki vitara

Offline fenete

« Răspuns #63 : 31.Iul.2015, 11:22:14 a.m. »
Sa inteleg ca pot sa ridic masina in decembrie ,chiar daca dealer-ul mi-a dat data ?de fabricatie 11 septembrie ?
Daca data respectiva este mentionata intr-un document cu valoare juridica (ex. pre-contract, contract etc.), unde clauzele sunt stabilite si agreate prin vointa partilor, atunci nu isi permit sa se abata...prea mult. Dar ca sa atraga clientii, in goana dupa profit, dealerii estimeaza si avanseaza uneori propriile termene de livrare, fara ca acestea sa fie confirmate de producator.     

Offline fenete

« Răspuns #64 : 31.Iul.2015, 11:23:36 a.m. »
Daca data respectiva este mentionata intr-un document cu valoare juridica (ex. pre-contract, contract etc.), unde clauzele sunt stabilite si agreate prin vointa partilor, atunci nu isi permit sa se abata...prea mult. Dar ca sa atraga clientii, in goana dupa profit, dealerii estimeaza si avanseaza uneori propriile termene de livrare, fara ca acestea sa fie confirmate de producator.     

Offline vladvvv

« Răspuns #65 : 03.Aug.2015, 03:34:49 p.m. »
Am discutat astazi cu dealer-ul, iar data de productie a fost decalata din 17.07 in 27.07, ceea ce va duce implicit si la decalarea termenului de livrare cu o saptamana. Sad news  =((

Astazi am primit e-mail de la dealer - vineri 07.08.2015 se face livrarea  :prty:
  • Suzuki Vitara Passion Allgrip benzina (Horizon Orange&Black + rugged)

Offline fenete

« Răspuns #66 : 03.Aug.2015, 07:22:13 p.m. »
Astazi am primit e-mail de la dealer - vineri 07.08.2015 se face livrarea  :prty:
Un sfarsit de saptamana cat se poate de placut! :prty:

Offline aleksanders

« Răspuns #67 : 03.Aug.2015, 09:40:31 p.m. »
Din momentul obtinerii seriei ( vin-ul) mai dureaza o saptamana pana iti este livrata de catre dealer.
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline TVS

« Răspuns #68 : 03.Aug.2015, 10:00:52 p.m. »
Confirm cele spuse de colegul @alexanders, fix la o săptămana de la primirea VIN-ului, a venit mașina  :good:.
Ca o recapitulare, pt ca viitorii posesori sa fie informați corect, avem asa: plătit avans in 15.04, data estimativă de producție 20.07,confirmare VINin data de 27.07 , mașina ajunsă in curtea dealerului azi 03.08.2015  :prty:
Si partea buna este ca a venit cu modelul nou de jante ,fiind  a doua livrata cu astfel de jante.
Partea nasoala este ca de mâine fabrica intra in repaus timp de 3saptamani , asa mi-a spus dealerul .
« Ultima Modificare: 03.Aug.2015, 10:03:48 p.m. de TVS »
  • vitara-spirit 1,6 VVT , 4x4, manual, white pearl, 2015

Offline aleksanders

« Răspuns #69 : 05.Aug.2015, 09:40:24 p.m. »
sa o coduci sanatos - si poze cu noile jante  :D
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea