Autor Subiect: Timp de asteptare New Vitara  (Citit de 90600 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Raphy

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
  • Gen: Bărbat
    • București
Re: Timp de asteptare New Vitara
« Răspuns #550 : 07.Iun.2018, 10:55:15 p.m. »
Salutare,

Eu am comandat in martie și, deși în contract se specifica faptul că mașina, Vitara Allgrip Passion 1.6 VVT MT, va sosi în aprilie, ea de fapt va veni peste vreo 2 săptămâni. Deci întârzierea ar fi de o lună și jumătate, ceea ce mi se pare cam mult...macar am obținut și niște bonificații cu aceasta ocazie.
  • Vitara Passion Allgrip 1.6 VVT MT

Offline bgd

« Răspuns #551 : 08.Iun.2018, 10:39:46 a.m. »
La ce dealer s-a intamplat minunea?
  • Suzuki Vitara Passion 1.6 Benzina AllGrip (2018)

Offline Raphy

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
  • Gen: Bărbat
    • București
« Răspuns #552 : 08.Iun.2018, 11:45:28 p.m. »
La AutoNet in Bucuresti.
  • Vitara Passion Allgrip 1.6 VVT MT

Offline sfichiu

« Răspuns #553 : 09.Iun.2018, 10:30:16 a.m. »
Eu am vandut recent SX4 din dotare si-am fost contactat telefonic de-un reprezentant Suzuki din Suceava si mi-a zis ca s-ar putea suplimenta fodurile pentru 'RABLA" si daca comand o VITARA (model ce-mi place) tre sa astept pana prin septembrie-octombrie!!....cica in iulie si august au revizii la fabrica si nu mai stiu ce!! :-?
  • VITARA S ,Matiz

Offline Ruhestand

« Răspuns #554 : 09.Iun.2018, 10:36:04 a.m. »
pai se schimba modelul...de asta nu livreaza nimic in vara...trebuie sa faca modificarile necesare in fabrica pentru Vitara 2018
  • Suzuki Vitara S

The following users thanked this post: huminiuc_radu

Offline TVS

« Răspuns #555 : 09.Iun.2018, 02:56:03 p.m. »
Asa am auzit si eu Ieri,la autonet( 2-3 luni pauza de vitara).  Se pare ca vor apărea ceva modificări ,adică un mic face lift. Deci cine face comanda acum va primi în toamna ceva mai frumos ,probabil. Sigur cotiera va fi standard pe modelele de echipare superioară ,așa mi s-a spus.
  • vitara-spirit 1,6 VVT , 4x4, manual, white pearl, 2015

The following users thanked this post: Utilizator_Anonim

Offline shpeedy

« Răspuns #556 : 09.Iun.2018, 03:55:38 p.m. »
E un cumul de factori - facelift-ul Vitarei corespunde cu trecerea la WLTP incepand cu Septembrie 2018, care este o mare provocare pentru industria auto (VW tocmai a anuntat intarzieri pe acest motiv)...

Sper ca Suzuki sa treaca cu bine pregatirea motoarelor lor in concordanta cu WLTP...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline enicky

« Răspuns #557 : 09.Iun.2018, 11:17:04 p.m. »
E un cumul de factori - facelift-ul Vitarei corespunde cu trecerea la WLTP incepand cu Septembrie 2018,
Iar in August chiar au pauza. Si anul trecut am auzit de la colegi, iar  cand am cumparat-o eu mi s-a spus ca daca nu-mi place ce au pe stoc va trebui sa mai astept tocmai din aceasta cauza.
  Probabil ca facelift-ul nu este intamplator.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ASZ

« Răspuns #558 : 10.Iun.2018, 08:12:19 a.m. »
In fiecare an, fabrica isi opreste activitatea in luna august (atunci au concediile de vara) + ziceaua ca se face curatenie/intretinere linii asamblare/reorganizare/metrologie/etc.

Offline Mmarza

« Răspuns #559 : 17.Iul.2018, 12:54:56 a.m. »
salutare

masina comandata + in mai (11 mai semnat contractul) cu termen de livrare estimat 15 iunie, data max contratct livrare 10 iulie

suntem in 17 iulie si inca nu am un termen exact de livrare

jenibil care este... mai ales ca e pe persoana fizica :(

varianta oficiala e ca din cauza inundatiilor s-a sistat temporar livrarea

dealer - DAB AUTO

Voi ati mai auzit pe alti viitori vitaristi carora livrarea le-a fost intarziata in perioada asta?

Multumesc!

• Vitara 1.6 passion Silky Silver