Autor Subiect: Timp de asteptare New Vitara  (Citit de 90602 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ariciul

Re: Timp de asteptare New Vitara
« Răspuns #520 : 02.Apr.2018, 10:04:20 p.m. »
S-o porti sanatos!
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

The following users thanked this post: Cristian Iulian

Offline toma

« Răspuns #521 : 03.Apr.2018, 04:29:11 p.m. »
Am mutat discutia legata de oferta aniversara 10 ani Suzuki intr-un topic dedicat
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline AEK

« Răspuns #522 : 17.Apr.2018, 08:27:11 p.m. »
Buna,

In Februarie am semnat cu avans si urma ca pe 16 aprilie sa ridic masina (Vitara Pasion 2x4) de la DAB.
Am sunat la ei si deja sunt confuz, cica e bagta in verificari care vor dura (nimeni nu stie cat...).
Oare sa-mi fac probleme??? :-?
  • VITARA Passion

Offline Gby

« Răspuns #523 : 17.Apr.2018, 08:38:24 p.m. »
Eu tot de la DAB am luat masina si am platit-o in avans. Nu am avut probleme.
Dar ar fi bine sa mergi la ei pentru explicatii. Succes!
  • Suzuki Vitara 1,6 Benzina, Passion AllGrip, Savanna Ivory Metallic + Cosmic Black Pearl Metallic, Suzuki Splah 1,2 GS, 2008, Turqoise

Offline bgd

« Răspuns #524 : 17.Apr.2018, 08:54:32 p.m. »
Nu cred ca e cazul sa te îngrijorezi, e o practica uzuala ca o mașina dintr-un anumit lot sa intre la quality control. Eu as zice ca e chiar un lucru bun pentru tine pentru ca știi sigur ca mașina ta e OK.

Mie mi-au zis ca verificările astea durează 2-3 zile și poate o zi in plus pentru semnături.

Dar da, cel mai bine e sa iei legătura cu dealerul pentru mai multe informații.

Trebuie sa ții cont și de faptul ca termenul tău de livrare a fost in perioada Pastelui iar la fabrica nu s-a lucrat, deci o oarecare întârziere sa zicem ca ar fi motivata.
  • Suzuki Vitara Passion 1.6 Benzina AllGrip (2018)

Offline Ruhestand

« Răspuns #525 : 17.Apr.2018, 10:14:10 p.m. »
termenul de livrare este estimativ (cel putin asa e la mine pe contract). si mie mi-au depasit termenul (15 aprilie) dar imi tot garanteaza dealerul ca pana la finalul lunii o sa am masina (intarziere de maxim 2 saptamani).
in ceea ce priveste quality check-ul, asa cum s-a mentionat, sunt luate probabil 2-3 masini din lot pentru verificari. am un vecin care a patit la fel pentru S-Cross si i-a venit cu o intarziere de 1 saptamana in conditiile in care, sa nu uitam, pastele nostru si cel al ungurilor a picat in weekend-uri consecutive...
  • Suzuki Vitara S

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14535
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #526 : 18.Apr.2018, 09:27:09 a.m. »
Întrucât Paștele a trecut, am eliminat off-topicul si tin pumnii colegului AEK  (deși simpatizez cu PAOK :pardon:) in asteptarea mașinuței acontate. :good:
« Ultima Modificare: 18.Apr.2018, 09:29:30 a.m. de toma »
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: ...

Offline AEK

« Răspuns #527 : 19.Apr.2018, 01:02:57 a.m. »
Multumesc pentru raspunsuri. Sper ca dealer-ul se va tine de cuvant si nu va dura prea mult verificarea.
  • VITARA Passion

Offline AEK

« Răspuns #528 : 26.Apr.2018, 03:35:46 p.m. »
In sfarsit astazi m-a anuntat dealer-ul ca a venit masina. Pentru intarziere mi-a spus ca-mi poate da covorase....Numerele rosii cica trebuie sa le platesc 150 lei (DAB AUTO).!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1) Adica daca nu le platesc i-au masina in spate :D
2) Masina trebuie s-o platesc la cursul de VANZARE UNICREDIT .....offfff (1 E= 0.71 Lei)
  • VITARA Passion

Offline wolfin

« Răspuns #529 : 26.Apr.2018, 03:38:35 p.m. »
nu vreau sa iti stric placerea...dar ce ai zis mai sus se da din partea casei.... :fluier: gratis. oricum covorasele daca nu sunt de orig poti sa le uiti ca nu sunt bune.
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970