Autor Subiect: Timp de asteptare New Vitara  (Citit de 90616 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline AfloareiB101

Re: Timp de asteptare New Vitara
« Răspuns #510 : 04.Oct.2017, 12:54:50 a.m. »
Eu primesc maine masina dupa 4 luni de asteptare pentru ca am vrut sa fie Rosie/Negru. Turcois mi-au oferit si mie pe loc acum 4 luni.
btw, vreau sa ii fac o reclama negativa dealerului care mi-a vandut masina pentru ca sa dovedit neserios de la Autonet Giulesti. Poate colegii lui sunt oameni cu coloana.
Va zic cum il cheama in privat si in ce a constat deranjul produs. Sper sa nu aveti ghinion ca mine.

PS: am ajuns la ideea ca trebuie inregistrate toate discutiile/ chiar si acele promisiuni verbale.
  • Vitara 1.6 2WD

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #511 : 04.Oct.2017, 01:03:35 a.m. »
@AfloareiB101
Exista o sectiune a forumului in care se discuta despre fiecare dealer/reprezentat Suzuki.
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?board=11.0
Poti sa-ti exprimi (in cuvinte decente) nemultumirea acolo.
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline AfloareiB101

« Răspuns #512 : 04.Oct.2017, 11:17:30 p.m. »
Multumesc, nu stiam de acea portiune a forumului :)
  • Vitara 1.6 2WD

Offline Ruhestand

« Răspuns #513 : 05.Mar.2018, 01:17:16 p.m. »
Salutare,
Eu am semnat contractul la jumatatea lui Februarie. Masina astept sa vina pe la jumatatea lui Aprilie pentru ca era deja comandata.
Daca as fi tinut la culoare trebuia sa astept pana prin Iunie (aprox 4 luni).
  • Suzuki Vitara S

Offline BMihai

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 10
    • Bucuresti
« Răspuns #514 : 30.Mar.2018, 09:48:16 p.m. »
Salut! Cand am facut proforma, masina figura in sistem cu data de 06.04.2018 (nu mai retin daca era data cand ajunge la dealer sau data iesirii din fabrica), iar in contract s-a trecut data maxima de livrare 16.04.2018.
Am sunat azi la dealer sa ma interesez de statusul masinii si inca figureaza cu "in productie"... probabil ca o sa intarzie livrarea.

A obtinut cineva ceva compensatii pentru intarziere?
  • Vitara 1.6 Passion AllGrip

Offline steph

« Răspuns #515 : 30.Mar.2018, 09:57:45 p.m. »
Nu e musai sa intarzie. Eu am avut ca data programata pentru productie 23 feb. Pe 26 a ajuns la dealer, 27 plata, 28 acasa.

Pentru pentaliti vezi contractul. Dar sunt infime si oricum nu vad de ce ai incepe relatia cu dealerul pe picior de razboi.
S-Cross `18 / Vitara `19 / ex Swift `14

Offline BMihai

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 10
    • Bucuresti
« Răspuns #516 : 31.Mar.2018, 09:04:47 a.m. »
Da, ai dreptate  ... doar ca imi facusem niste planuri.
Sper totusi sa nu intarzie.
  • Vitara 1.6 Passion AllGrip

Offline Cristian Iulian

« Răspuns #517 : 31.Mar.2018, 09:51:50 a.m. »
La mine a durat totul fix doua saptamani. Joi (15.03) m-am dus sa depun actele pentru rabla. Le-am zis ce versiune doresc si am avut noroc ca ceea ce voiam era expus in showroom. Pe 20.03 am primit accept pentru rabla, pe 28 le-am virat toti banii iar joi (29.03) am luat-o.

Daca ma miscam mai repede cu banii, o aveam intr-o saptamana dar cumva m-am sincronizat si cu vremea.  Avea cauciucuri de vara si oricum nu m-as fi putut folosi de ea atunci.
  • Vitara S 1.4, Allgrip, MT, Galactic Grey Metallic / Cosmic Black Pearl Metallic

Offline Dogy

« Răspuns #518 : 31.Mar.2018, 12:55:21 p.m. »
La mine a durat totul fix doua saptamani. Joi (15.03) m-am dus sa depun actele pentru rabla. Le-am zis ce versiune doresc si am avut noroc ca ceea ce voiam era expus in showroom. Pe 20.03 am primit accept pentru rabla, pe 28 le-am virat t

Cam offtopic, scuze: daca nu ai tu o rabla, te ajuta dealerul cu un tichet? Cam la ce pret? Merge manevrail inclusiv daca as lua pe firma masina? Multumesc!
  • Suzuki Vitara Facelift 2019 1.0 Passion 5MT Allgrip

Offline Cristian Iulian

« Răspuns #519 : 31.Mar.2018, 01:18:43 p.m. »

Cam offtopic, scuze: daca nu ai tu o rabla, te ajuta dealerul cu un tichet? Cam la ce pret? Merge manevrail inclusiv daca as lua pe firma masina? Multumesc!

Te ajuta contracost din ce am mai vazut (1500-2000 lei un tichet) . Pe firma am vrut si eu dar trebuie sa fie masina veche inmatriculata pe firma respectiva (nu e ca la persoane fizice cu instrainare) si se face un dosar care se duce doar la Bucuresti (din ce mi-a zis agentul). Nu era timp sa trec masina veche de pe persoana fizica pe juridica si am luat-o pe mine cu rabla. Vreau sa fac un CVC si sa o trec direct pe firma la inmatriculare finala.. si cica acest act are si rol contabil si intra la cheltuieli.
  • Vitara S 1.4, Allgrip, MT, Galactic Grey Metallic / Cosmic Black Pearl Metallic

The following users thanked this post: Dogy