Autor Subiect: Timp de asteptare New Vitara  (Citit de 90604 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline TVS

Re: Timp de asteptare New Vitara
« Răspuns #40 : 10.Iul.2015, 08:55:32 a.m. »
Da, știam asta, dar daca vine pe 1 pana pe 4 cred ca o înmatriculez. In 2ore ai numerele .
  • vitara-spirit 1,6 VVT , 4x4, manual, white pearl, 2015

Offline krm

« Răspuns #41 : 10.Iul.2015, 09:46:40 a.m. »
O inmatriculezi foarte repede, cu conditia sa vina la livrare cu tot cu cartea ei. Daca vine si securizata, doar fiscal si apoi direct politie.

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #42 : 10.Iul.2015, 10:33:27 a.m. »
Find EURO6, nu trebuie platita taxa de mediu.
Intrebarea este: stabilesc asta cei de la inmatriculari sau tot mai trebuie cerere la ANAF care sa calculeze  taxa "zero"? Daca trebuie "anaful", atunci inmatricularea nu mai este asa rapida.

Si ca sa fiu la subiect, eu nu am de asteptat nici o zi dupa masina, ci EA sta si asteapta dupa mine. Sper saptamana viitoare sa termin toate formalitatile.
« Ultima Modificare: 10.Iul.2015, 10:35:24 a.m. de yeti »
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline krm

« Răspuns #43 : 10.Iul.2015, 11:25:59 a.m. »
Nu mai e nevoie de cererea pentru ANAF.

Offline Babak

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 11
    • Bucuresti
« Răspuns #44 : 13.Iul.2015, 12:01:01 p.m. »
Mie mi-a picat la tzanc ce vroiam , adica allgrip passion si coluarea biton (turcuaz/alb).
Intro saptamana am avut masina in fata blocului.
De precizat ca am cautat in aceasi zi la toate dealer-uiri din Bucuresti si la unul dintre ele cand am sunat se dadea jos masina depe platforma.
  • suzuki vitara

Offline vladvvv

« Răspuns #45 : 13.Iul.2015, 01:19:09 p.m. »
Mie mi-a picat la tzanc ce vroiam , adica allgrip passion si coluarea biton (turcuaz/alb).
Intro saptamana am avut masina in fata blocului.
De precizat ca am cautat in aceasi zi la toate dealer-uiri din Bucuresti si la unul dintre ele cand am sunat se dadea jos masina depe platforma.

Sa-l stapanesti si conduci sanatos - super bafta ai avut!
Asteptam poze  :D

Eu am data de productie 17 iulie, cu comanda data pe 03 aprilie  :fluier:
  • Suzuki Vitara Passion Allgrip benzina (Horizon Orange&Black + rugged)

Offline TVS

« Răspuns #46 : 13.Iul.2015, 08:20:55 p.m. »
@vladvvv, mult a fost puțin a rămas . Așteptare ușoară in continuare. In ce oraș ai dat comanda? Eu am dat pe. 15.04 cu producție 15.07 (sper), in București .

Offline aleksanders

« Răspuns #47 : 13.Iul.2015, 08:43:30 p.m. »
Nu este nevoie de vreun act de la anaf pt euro 6.
Exista pe suzuki.ro stocul de masini pentru fiecare dealer din ro.
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline vladvvv

« Răspuns #48 : 13.Iul.2015, 08:59:24 p.m. »
@vladvvv, mult a fost puțin a rămas . Așteptare ușoară in continuare. In ce oraș ai dat comanda? Eu am dat pe. 15.04 cu producție 15.07 (sper), in București .

In Bucuresti la Radacini. De la data de productie, dealer-ul estimeaza livrarea in 10 zile lucratoare.
  • Suzuki Vitara Passion Allgrip benzina (Horizon Orange&Black + rugged)

Offline TVS

« Răspuns #49 : 17.Iul.2015, 07:03:28 p.m. »
Stimați colegi , revin cu un update adică ,niciun răspuns . Am fost azi la dealer si din păcate nimic. Toată lumea se scuza cum ca e vina producătorului . Asa ca , ma adresez celor care au o asa zisa data a producției, înarmați -va cu răbdare si tutun , eventual. Aceasta asa zisa data a producției dpmdv este frecția la picior de lemn . Eu zic ca la aceasta data sa mai puneți o săptămana minim . Sunt foarte  :( .
Va țin la curent .