Autor Subiect: Timp de asteptare New Vitara  (Citit de 90651 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Re: Timp de asteptare New Vitara
« Răspuns #330 : 09.Feb.2017, 09:27:35 p.m. »
Adica plata cu cardul e o plata "cash"?  :-? asa o fi. Dar daca este un card de credit?

Vroaim sa platesc cu cardul de credit si apoi acoperi datoria de pe card cu banii din cont.

Ideea e ca la cardul de credit se intoarce un procent din tranzactii sub forma de bonus si la masina ar fi fost un bonus substantial  :D

Are vreun efect bonusul la dobanda cardului de credit ?
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline toma

« Răspuns #331 : 09.Feb.2017, 09:31:26 p.m. »
Nu. Bonusul e un procent din ce cumperi cu cardul, procent care difera in functie de locul din care cumperi. La unele magazine "partenere" ai promotii si bonus mai mare.

Dobanda o poti evita cu totul daca acoperi integral datoria la timp. Mai sunt magazine care ofera rate fara dobanda - cam aici il gasesc cel mai folositor.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline Cleriq

« Răspuns #332 : 22.Feb.2017, 12:44:16 p.m. »
La mine tocmai s-a prelungit timpul de asteptare.
Trebuia sa ajunga saptamana trecuta, si am fost anuntat ca 2 loturi printre care si masina mea intra la cerificari suplimentare pentru nu stiu ce problema cu soft.
Numa de bine.. :D
  • Suzuki Vitara Passion 2WD 1.6 Benzina Cosmic Black Pearl

Offline aleksanders

« Răspuns #333 : 22.Feb.2017, 01:05:44 p.m. »
nu trebuia sa suni la sara, iti ziceam noi dinainte ca lotul tau o sa intre la verificari suplimentare - se stie ca cele mai bune masini vin la sara pentru ca toate sunt verificate de doua ori inainte... - un lucru nu iti putem spune noi... ce anume mai poti scoate de la sara pentru intarziere - suna si cere tot ce ai tu chef  :)
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline Vali D

« Răspuns #334 : 22.Feb.2017, 05:08:27 p.m. »
Si sa nu ierti nimic.....nici pe d-ra cea draguta de posta pe aici .......... :-))

Offline aleksanders

« Răspuns #335 : 22.Feb.2017, 05:15:00 p.m. »
Karina  :D
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline tra

« Răspuns #336 : 22.Feb.2017, 05:43:09 p.m. »
Cum se face ca în cazul meu mașina a ajuns cu o zi înaintea termenului de livrare (o lună si 9 zile de la plata avansului) și cu 4,3 km... Probabil teste?
 :baston: pt dealer....

• Toyota Corolla / Vitara Passion allgrip 1,6 benzină

Offline Vali D

« Răspuns #337 : 22.Feb.2017, 05:47:43 p.m. »
Pe tine te-au sarit..... ;)

In centru este stimabila duduie ....

Offline Solon

« Răspuns #338 : 22.Feb.2017, 07:36:14 p.m. »
Cel mai misto e de mine. Masina e in stoc, astept leasing-ul sa-si dea ok-ul. Si sa vand troaca cealalta sa-i fac loc in garaj.
Nenea cu vanzarile zice ca vrea pana la sfr lunii sa mi-o dea. Eu i-am zis ca nu e graba, dar cred ca il arde si pe el sa ia bonusul pt vanzare.
  • Da
Vitara 1.4 BoosterJet 4x4 AT - All Turquoise

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #339 : 22.Feb.2017, 08:24:03 p.m. »
La mine tocmai s-a prelungit timpul de asteptare.
Trebuia sa ajunga saptamana trecuta, si am fost anuntat ca 2 loturi printre care si masina mea intra la cerificari suplimentare pentru nu stiu ce problema cu soft.
Numa de bine.. :D

Ei, la verificări se vor descoperi probleme, se mai prelungește puțin pentru remedieri.
Eu zic să nu-ți programezi concediu cu mașina până-n august, septembrie. Cere niște apărători de noroi în plus, să nu mă cert cu Toma pe-ale lui. Și eventual bandouri de rezervă, și ne înțelegem noi.
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308