Autor Subiect: Timp de asteptare New Vitara  (Citit de 90659 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ASZ

Re: Timp de asteptare New Vitara
« Răspuns #250 : 20.Iul.2016, 05:47:26 p.m. »
Din știința/experiența voastră, cât a durat de la "ieșirea din fabricație" până la livrarea propriu-zisă? Mulțumesc!
Eu am primit masina la 2 saptamani de la plata iar livrarea din fabrica a fost intr-o saptamana (practic intr-o zi de luni am facut plata, vineri a iesit de pe banda masina, joi a fost la Mures, vineri am preluat-o de la dealer)

The following users thanked this post: jupanul1

Offline jupanul1

« Răspuns #251 : 20.Iul.2016, 05:56:12 p.m. »
La mine situația deocamdată e după cum urmează:
- La sfârșitul lunii iunie am plătit avansul;
- Pe 18.07, teoretic ... s-a fabricat;
- Aparent o voi putea ridica (cel mai optimist) pe 29.07.
Asta este, n-am cum să grăbesc lucrurile, se pare că transportul HU-RO durează foarte mult...

Întrebarea ce mă frământă acum - când să o plătesc, când am certitudinea că a ajuns la dealer... sau mai devreme?
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline ASZ

« Răspuns #252 : 20.Iul.2016, 06:00:32 p.m. »
... când să o plătesc, când am certitudinea că a ajuns la dealer... sau mai devreme?
Mie mi-au cerut s-o achit integral si abia apoi o pot urca pe camion ... cum de nu ti-au cerut s-o achiti inainte ?
In cazul tau eu as plati-o cand o vad ca e intreaga la dealer in curte ...

Offline jupanul1

« Răspuns #253 : 20.Iul.2016, 06:06:48 p.m. »
Să zicem că dealer-ul de la care voi achiziționa auto este un pic mai ... permisiv din punct de vedere al plății. Singura obligație a fost avansul pentru a putea face rezervarea. Ideea e că până acum eu am tot tropăit să fac plata, însă mai nou (de ieri) am ceva dubii. Din păcate n-am cum să mă duc să văd dacă a ajuns întreagă, este un drum de 200km care e mai dificil de făcut atunci când n-ai cu ce...

Offline Lerua07

« Răspuns #254 : 20.Iul.2016, 06:50:21 p.m. »
Mi se pare aiurea sa pretinda dealerul sa achiti masina integral inainte de a fi livrata din HU. Inseamna ca e "paduche" si nu are bani de rulaj. Eu am platit avansul (tichetul rabla de fapt) si diferenta la 4 zile dupa ce masina era in curte la dealer. :baston:
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline enicky

« Răspuns #255 : 20.Iul.2016, 07:15:52 p.m. »
Eu am verificat  stocul online....
             Si eu am facut asta, nu e chiar la zi acest stoc, dar uneori, cand ai anumite dorinte si nu vrei sa faci compromisuri, trebuie sa astepti. Dar in conditiile in care nu accepti un compromis, nu trebuie sa te mai vaicaresti. Nu e Vitara singura masina la care se asteapta. Anyway, daca iti place, merita asteptarea ! :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline sfichiu

« Răspuns #256 : 20.Iul.2016, 07:20:44 p.m. »
Azi fiind prin Bucuresti m-am dus la sediul central "Radacini Motors"pentru a-mi evalua Sx4 si sa vad de-o Viata.Modelul vrut de mine 4x4 nu-l aveau pe stoc.Pe comanda abia prin septembrie-octombrie puteam intra in posesia masinii😞
  • VITARA S ,Matiz

Offline jupanul1

« Răspuns #257 : 20.Iul.2016, 07:23:25 p.m. »
Din ce am înțeles eu, în luna august fabrica are ... să zicem ...motoarele la ralanti. Dacă dealer-ul n-a fost prevăzător (sau a fost prea prudent în privința vânzărilor viitoare), da, termenul de livrare este de 3 luni. Din păcate.

Offline ASZ

« Răspuns #258 : 20.Iul.2016, 10:38:46 p.m. »
Vinde SX4-le pe net ca să primești un preț mai bun si i tre timp vezi la Mures/Cluj ce au pe stoc/comandat deja, ca tot vii prin zona 😀

Offline AT

« Răspuns #259 : 21.Iul.2016, 05:37:32 p.m. »
Oare dealerii din Ungaria, avand fabrica la ei in tara si probabil relatii mai bune,   or sta mai bine cu stocul? 
  • Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -