Autor Subiect: Timp de asteptare New Vitara  (Citit de 90644 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline marcone

Re: Timp de asteptare New Vitara
« Răspuns #210 : 09.Feb.2016, 02:56:37 p.m. »
Motivul: http://www.informatiiauto.ro/in-2015-suzuki-a-avut-cel-mai-mare-volum-de-productie-sid15204.html
Cererea a a fost si este cu 40% mai mare decat capacitatea de productie.

Ce poti face tu...fie rabzi, fie te retragi din contract si te orientezi spre alt model.
« Ultima Modificare: 09.Feb.2016, 03:09:15 p.m. de marcone »

Offline hugbear

« Răspuns #211 : 09.Feb.2016, 03:20:34 p.m. »
Nu știu dacă ai citit topicul ăsta înainte de a semna contractul. Dacă l-ai citit, ar fi trebuit să insiști pe includerea în contract a unei clauze penalizatoare pentru fiecare zi de întârziere față de data parafată pentru livrare.
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #212 : 09.Feb.2016, 03:26:06 p.m. »
Si daca nu vrei sa astepti atat, mai sunt pe stoc cateva in echiparea dorita. Sper sa nu fie rezervate.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline magicoolje

« Răspuns #213 : 09.Feb.2016, 03:34:08 p.m. »
@magicoolje ai probat cricul pe masina ta? Eu am unul si nu-l pot folosi.

In pozitia strans e foarte inalt, deabia intra sub pragul masinii mele. Apoi se ridica insuficient, si roata nu se dezlipeste de pe sol. Ar trebui sa-l bag desurubat (are un reglaj ca sa mai castigi inaltime) dar nu mai incape sub prag atunci.

Basca odata am desurubat prea mult supapa incercand sa-l strang cat mai mult ca sa incapa si a vomitat o parte din lichid...daca faci asta din greseala in camp ramai fara cric...

Cele clasice au si ele dezavantaje, in special stabilitatea precara...
Nu l-am probat dar cred ca l-am luat pe cel care trebuie. Am masurat inainte....sunt pe diferite inaltimi.. trebuie sa verifici inaltimea minima si cea maxima de inaltare.. cel din link era doar cu titlu informativ...

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Vitara S allgrip 1.4 Turbo 6AT, scuturi din metal, cool white pearl

Offline pavel_o

« Răspuns #214 : 09.Feb.2016, 04:21:29 p.m. »
Saptamana trecuta am platit avansul tinand cont ca mi s-a zis initial ca as putea avea masina (Passion, 2WD, AT, culori negru sau gri) pe la sfarsitul lui aprilie (14 aprilie data fabricatiei), iar apoi, rectificat, in luna mai (si asta ca rezultat al solicitarii exprese catre fabrica pentru introducerea in productie a acestei versiuni, sau ceva de genul).

Desi nu mi-a venit deloc bine intarzierea, sperand sa am masina de Paste, plus ca momentan folosesc o masina de imprumut, am zis ca macar de ziua mea o s-o am (21 mai), sa ies cu ea intr-o minivacanta cu familia, etc.

Well... astazi am fost sunat de la reprezentanta si anuntat ca data exacta din luna mai a fabricatiei e 25.05, deci ajunge la mine prin IUNIE. Din FEBRUARIE de la semnat contract si platit avans, pana in IUNIE, cand primesc efectiv masina.... sunt mai mult de 3 luni.

Nici nu stiu ce sa va intreb concret, ca sunt bulversat e putin spus. Ma si vedeam coleg cu voi si proprietar de Vitara, dar s-ar parea ca m-am grabit, mai e totusi tare mult pana acolo, si nu stiu daca sa incerc sa ma impac cu varianta de asteptare sau sa caut alta solutie.

Deci... sfaturi, pareri, comentarii, va rog? Am vazut in acest topic alte situatii in care timpul de asteptare s-a prelungit considerabil si oarecum neprevazut, dar niciunul care sa implice o perioada chiar atat de lunga, si sunt curios cum s-ar fi procedat in situatia respectiva... Multumesc

nu esti singurul in situatia asta, eu am platit avansul pe data de 21.01, saptamana trecuta am primit ”confirmarea” fabricii cu data de 5 mai. Asta e. Asteptarea nu e tocmai placuta dar nici ceva care nu mi s-a explicat din timp..acum sper sa nu se mai amane. Spunea dealerul ceva de genul ca daca totusi ma razgandesc, ar restitui avansul.. Sper doar sa nu se inrautateasca asteptarea :)

The following users thanked this post: IoanCC

Offline magicoolje

« Răspuns #215 : 09.Feb.2016, 04:22:09 p.m. »
Deja vu!!!

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Vitara S allgrip 1.4 Turbo 6AT, scuturi din metal, cool white pearl

Offline PAR

« Răspuns #216 : 04.Mar.2016, 04:36:54 p.m. »
Salutare,

Din pacate s-a amanat si a al treilea termen, adica 01.03.2016 care era MAXIM dupa spusele lor initiale, trebuia sa ajunga mai devreme. Pana acuma au trecut de la semnarea contractului 186 zile.

Mi-am pierdut rabdarea si m-am certat cu directoarea, am cerut restituirea sumei, mare greseala am facut ca am platit masina integral pentru asa zisa reducere. La inceput mi-au parut foarte de treaba, mai ales  reprezentantul de vanzari cu care am colaborat, el chiar a fost de treaba, dar din pacate el nu mai lucreaza acolo.

Dupa certuri au inceput sa spuna adevaruri, initial m-au mintit cand au spus ca bonificatiile oferite sunt de la dealer, cand de fapt le ofera fabrica pentru intarzierile cauzate

Dupa ce s-au mai linistit apele au incercat sub orice forma sa nu renunt la masina, eu deja cautam in ce sa investesc banii, cu masina sincer in momentele acelea, m-am resemnat.
Au incercat sa-mi bage pe gat carlig pentru remorcare, nu-mi trebuie o bucata de fier in plus pe care sa o plimb degeaba, vreau masina sau banii. Le-am cerut CASCO gratuit, intr-un final au acceptat, si spun ca doar mie pentru ca intarzie atat, de obicei ofera bonificatii doar in accesorii.

Imi spun asa lejer, stiti avem un client care asteapta din Iulie.  :-))

Pana acuma am fost fooooarte tolerant, daca au spus ca peste o saptamana au informatii, atunci am sunat, nu i-am stresat.  Acuma incepand din 29 februarie am fost insistent stiind ca pe 01.03.2016 trebuia sa fiu deja in posesia masinii. 

Directoarea spune ca i-am stresat, si am sunat non stop, daca am sunat 3 zile la rand insistent pentru ca nu aveam nici un raspuns concret, doar maine o sa aveti un raspuns sigur. S-a incarcat, acelasi lucru si a 2 zi, bine, s-a incarcat, dar a plecat din Ungaria?

Si acuma ceva comic. Dupa ce pleaca masinile din Ungaria ajung la Curtici Arad, daca sunt mai multe masini pentru Timisoara, vin spre Timisoara, daca nu, se descarca si se impart, 2 Timisoara, 2 Arad, 2 Bucuresti s.a.m.d

Eu tot insistam sa stiu daca au plecat din Ungaria si daca au ajuns la Curtici, le-am spus, daca-i la Curtici pregatiti numerele si o iau de acolo. NU SE POATE!  :-)) Doar firma care asigura transportul in Romania are acces in zona libera Curtici. Si asta se poate decala, pentru ca nu se aduc doar Suzuki, vine un trailer pentru Timisoara, cu Ford si alte marci, daca o masina care trebuie sa ajunga la Ford intarzie de exemplu, asteapta toate celelalte  :-))

Daca tot am asteptat atata, mai astept pana pe 16.03.2016 daca nu ajunge pana atunci, renunt, cer banii inapoi, sa-mi plateasca si dobanda ca s-au folosit de banii mei mai mult de 6 luni, si dupa aceea daca nu ma calmez ii dau si in judecata, cer si daune morale.

Le-am spus, daca ar fi fost oameni si ar fi spus sincer ca se poate decala livrarea si cateva luni, cautam in alta parte, unde aveau masina pe stoc. Dar asa numai minciuni.
  • Suzuki Vitara Spirit 2WD 1.6 VVT AT

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #217 : 04.Mar.2016, 04:40:31 p.m. »
Despre ce dealer e vorba?

Offline Lerua07

« Răspuns #218 : 04.Mar.2016, 04:58:00 p.m. »
Wooow, 6 luni intarziere cu .... masina deja platita in avans !!!!! Asta e magarie curata..... si cred ca este numai vina dealer-ului... cel putin ptr ce a depasit 3-4 luni de asteptare. Nu ar strica sa le ceri sa-ti arate cand au facut plata catre fabrica ptr masina ta. Cred ca s-au folosit de banii tai cca 1-2 luni. :baston:
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline mihaifest

« Răspuns #219 : 04.Mar.2016, 05:01:00 p.m. »
Am un mic sfat pentru a evita neplacerile colegului de mai sus, ar fi la semnarea contractului, sa adaugati in sectiunea unde scrie ca beneficiarul trebuie sa plateasca o suma pt fiecare zi de intarziere, a neplatii masinii adaugati un paragraf cum si dealerul este obligat in cazul intarzierii de 90 de zile, sa plateasca aceeasi suma pt fiecare zi. Eu asa am procedat.
  • Vitara Passion Allgrip benzina Superior White