Autor Subiect: Timp de asteptare New Vitara  (Citit de 90647 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline newah

Re: Timp de asteptare New Vitara
« Răspuns #200 : 29.Ian.2016, 05:05:47 a.m. »
enicky confirm lipsa cricului din kitul livrat si cred ca toti proprietarii o pot face. Este vandut separat cu preturi care variaza !!! intre 250-350. Oare de ce?

Offline magicoolje

« Răspuns #201 : 29.Ian.2016, 06:39:33 a.m. »
Solutia de la kitul de reparatie se baga direct in roata. Nu necesita sa fie data jos. Apropos de cric, incercati un cric hidraulic. Am cumparat la 60 ron de la Dedeman. Se monteaza mult mai usor si elegant si ocupa mai putin spatiu.

Un ex:

http://www.dedeman.ro/bucuresti1/cric-hidraulic-3t.html

Sent from my SM-N910F using Tapatalk
« Ultima Modificare: 29.Ian.2016, 06:41:51 a.m. de magicoolje »
Vitara S allgrip 1.4 Turbo 6AT, scuturi din metal, cool white pearl

The following users thanked this post: PAR

Offline BXXENL

« Răspuns #202 : 29.Ian.2016, 08:41:03 a.m. »
@magicoolje ai probat cricul pe masina ta? Eu am unul si nu-l pot folosi.

In pozitia strans e foarte inalt, deabia intra sub pragul masinii mele. Apoi se ridica insuficient, si roata nu se dezlipeste de pe sol. Ar trebui sa-l bag desurubat (are un reglaj ca sa mai castigi inaltime) dar nu mai incape sub prag atunci.

Basca odata am desurubat prea mult supapa incercand sa-l strang cat mai mult ca sa incapa si a vomitat o parte din lichid...daca faci asta din greseala in camp ramai fara cric...

Cele clasice au si ele dezavantaje, in special stabilitatea precara...
  • SX4 1.5
Alex

The following users thanked this post: PAR

Offline enicky

« Răspuns #203 : 29.Ian.2016, 09:15:17 a.m. »
     Astia nu sunt sanatosi! dupa ce ca nu sunt in stare sa dea nici o roata de rez. subtire,acum nu dau nici cric!! O fii asa numai la 1,4 sau si la 1,6? oricum nu lua cric dela ei ! asteapta sa iei masina si te ducu sa iei cric din magazin.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ariciul

« Răspuns #204 : 29.Ian.2016, 09:28:43 a.m. »
Salut

Din ce stiu eu daca se da kit de reparatii nu se da cric. Doar daca iei roata de rezerva, din punct de vedere logic ar fi sa-ti dea cric.

Aici in Iasi nu cred ca a primit cineva cric.
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline mpamfil

« Răspuns #205 : 29.Ian.2016, 09:39:57 a.m. »
Nu se mai da cric de prin mai-iunie cred la Iasi, avand in vedere ca neavand roata de rezerva nu ai ce face cu el, folosirea kitul de reparatie nu necesita cric, e logic sa incerce reducerea costurilor, cel putin in romania masina e mai ieftina cu cateva mii de euro bune fata de multe alte tari, la acelasi nivel de echipare.
  • Suzuki Vitara S 1.4 AT AllGrip Bright Red

Offline enicky

« Răspuns #206 : 29.Ian.2016, 09:45:30 a.m. »
    ... pe 30.08.2015 am luat eu masina... cu cric cu tot ! asa era si la radacini si la autonet.
                Da ce-are Iasul, de nu vrea cric? se pierde cricul pe la Bucuresti?sau din cauza primarului cumva?
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #207 : 29.Ian.2016, 10:13:21 a.m. »
Ce legatura mai are cricul cu timpul de asteptare masina? Sau poate unii care nu l-au primit la livrarea masinii inca il mai asteapta :).
E un haos pe forum cum n-am mai vazut. E scuzabil ca un nou venit sa intrebe de ceva pe un topic nepotrivit. Dar ceilalti, as avea pretentia sa-l directioneze pe respectivul spre locurile unde pot gasi informatia. Caz concret cu cricul: https://www.google.ro/?gws_rd=cr,ssl&ei=QBqrVtqzAcOQaN-2uJAB#q=cric+site:http:%2F%2Fwww.suzuki-club.ro
Sunt doar o mana de oameni care "respira" toata ziua acest forum si tot n-au inteles cum functioneaza.
Da stiu, Suzuki e de vina!
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline enicky

« Răspuns #208 : 29.Ian.2016, 10:25:43 a.m. »

Da stiu, Suzuki e de vina!
         Asa e, le-a luat mintile !! :) Nu mai conteaza, se cearta care pe unde apuca! Mai rau ca babele la tara ! si toti se cred..... tineri !! (biologic doar!)

The following users thanked this post: rexkrokiDAU

Offline IoanCC

« Răspuns #209 : 09.Feb.2016, 02:30:45 p.m. »
Saptamana trecuta am platit avansul tinand cont ca mi s-a zis initial ca as putea avea masina (Passion, 2WD, AT, culori negru sau gri) pe la sfarsitul lui aprilie (14 aprilie data fabricatiei), iar apoi, rectificat, in luna mai (si asta ca rezultat al solicitarii exprese catre fabrica pentru introducerea in productie a acestei versiuni, sau ceva de genul).

Desi nu mi-a venit deloc bine intarzierea, sperand sa am masina de Paste, plus ca momentan folosesc o masina de imprumut, am zis ca macar de ziua mea o s-o am (21 mai), sa ies cu ea intr-o minivacanta cu familia, etc.

Well... astazi am fost sunat de la reprezentanta si anuntat ca data exacta din luna mai a fabricatiei e 25.05, deci ajunge la mine prin IUNIE. Din FEBRUARIE de la semnat contract si platit avans, pana in IUNIE, cand primesc efectiv masina.... sunt mai mult de 3 luni.

Nici nu stiu ce sa va intreb concret, ca sunt bulversat e putin spus. Ma si vedeam coleg cu voi si proprietar de Vitara, dar s-ar parea ca m-am grabit, mai e totusi tare mult pana acolo, si nu stiu daca sa incerc sa ma impac cu varianta de asteptare sau sa caut alta solutie.

Deci... sfaturi, pareri, comentarii, va rog? Am vazut in acest topic alte situatii in care timpul de asteptare s-a prelungit considerabil si oarecum neprevazut, dar niciunul care sa implice o perioada chiar atat de lunga, si sunt curios cum s-ar fi procedat in situatia respectiva... Multumesc

• Vitara 1.6 AT 2WD Spirit