Autor Subiect: Timp de asteptare New Vitara  (Citit de 90635 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline smadalin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 290
  • http://www.suzuki-club.ro/forum/jurnal-de-bord/jur
Re: Timp de asteptare New Vitara
« Răspuns #190 : 27.Ian.2016, 09:50:44 p.m. »
Imi pare rau ca treci prin asta, la mine s-a intamplat la fel, data de iesire din productie a fost 11 si am intrat in posesia ei pe data de 2 luna urmatoare.
  • Suzuki Vitara Luxus 1.6 benzina

The following users thanked this post: PAR

Offline newah

« Răspuns #191 : 27.Ian.2016, 09:56:06 p.m. »
PAR de vina aici este dealerul pentru ca vrea sa reduca costurile de transport si asteapta sa se produca celelalte masini ca sa umple trailerul chiar daca a ta este gata de mult.
Este o practica des intalnita din pacate, nu vor trimite o masina de transport pentru o singura livrare chiar daca fabrica este aproape de Timisoara.
Inarmeaza-te cu rabdare ca este doar inceputul, poti gasi detalii pe forum

Offline Roditor

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
    • Romania
« Răspuns #192 : 28.Ian.2016, 04:37:53 p.m. »
Am facut comanda saptamana trecuta si ajunge pe mijlocul Aprilie. Am mai citit despre intarzieri si eram cat pe cat sa iau modelul Grey/Black din parcare, doarca eram setat pe modelul Savannah Ivory/Black si am zis ca risc...acum mi-e teama ca risc cam mult. In Iunie mi-e programa vacanta si roadtripul cu noua masina...nu prea este loc de intarzieri.

As putea sa continuez sa ma ingrijorezi, dar...ar ajuta?
  • Vitara 1.6 DDiS

Offline smadalin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 290
  • http://www.suzuki-club.ro/forum/jurnal-de-bord/jur
« Răspuns #193 : 28.Ian.2016, 06:29:31 p.m. »
Nu cred ca poate intarzia atat de mult, e totusi o luna si jumatate.
  • Suzuki Vitara Luxus 1.6 benzina

Offline marcone

« Răspuns #194 : 28.Ian.2016, 08:06:38 p.m. »
Ma pune o saptamana si inmatricularea, daca vrei sa iesi in afara RO.

Offline PAR

« Răspuns #195 : 28.Ian.2016, 08:26:16 p.m. »
@ Roditor bun venit si asteptare usoara.

Astazi am vorbit cu dealer-ul si am primit vesti bune  :-)), data de incarcare 24.02.2016 si ajunge spun ei maxim 01.03.2016 de martisor  :)

Am mai aflat ca fabrica trimite masinile, nu-l asigura dealerul, ca daca era asa puteam deja sa am masina. Daca-i gratis de la fabrica, lasa, de ce sa plateasca ei, ca asteapta clientii.

Fabrica dupa spusele lor functioneaza la capacitatea din 2007-2008, acuma cu valul de Vitara nu fac fata, se lucreaza non stop, asa zice ca au fost decalari si cand a aparut S cross, dar nu la fel de mari ca si acuma.

Inainte de Vitara  vindeau aprox. 100 de masini pe an, anul trecut au vandut 70 doar Vitara.

Pentru intarzierea asta mare am mai negociat, sa primesc roata de rezerva temporara si covorase cadou, am vrut si cric dar nu au acceptat, pentru ca costurile astea le suporta dealerul si nu fabrica, daca imi dau si cricul nu raman cu mare lucru, dupa spusele lor. Dar am primit reducere la cric 360 lei de la 450 lei.
  • Suzuki Vitara Spirit 2WD 1.6 VVT AT

Offline newah

« Răspuns #196 : 28.Ian.2016, 09:01:04 p.m. »
cricul este fix 250 ron conform listei de pret de la Autonet

Offline enicky

« Răspuns #197 : 28.Ian.2016, 09:09:10 p.m. »
@Par eu am luat cool allgrip si cricul a intrat in kitul de reparatie care inlocuia roata de rezerva, iar pretul mi se pare imens 450lei si chiar redus... Mai bine iti dadea o janta gratis, un scut. Mi se pare ca te pacaleste ! Probabil ca iei de la Sara. Mie imi facusera o reducere de 1000+vopseaua cu livrare peste 2 luni, dar i-am refuzat. Ai grija! http://www.dedeman.ro/ro/auto/accesorii-auto/accesorii-auto-diverse/cric-manual-1t.html, sau https://www.autolux.ro/cric-auto/. Cricul lor o fii cu telecomanda !
« Ultima Modificare: 28.Ian.2016, 09:29:40 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline PAR

« Răspuns #198 : 28.Ian.2016, 09:59:12 p.m. »
Multumesc pentru preturi.

Legat de cric nu-l mai dau in kitul de reparatie din iulie anul trecut, acuma depinde de dealer.
  • Suzuki Vitara Spirit 2WD 1.6 VVT AT

Offline enicky

« Răspuns #199 : 29.Ian.2016, 01:13:03 a.m. »

Legat de cric nu-l mai dau in kitul de reparatie din iulie...

Bre, iar te pacalesc astia !! pe 30.08.2015 am luat eu masina... cu cric cu tot ! asa era si la radacini si la autonet. Cum sa dai kit de reparatie fara cric! Intra mai tare in ei, dai in.......  de escroci ! Suna la alt dealer si intreaba, de curiozitate.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip