Se pare ca nici al doilea termen de livrare 29.01.2016 nu o sa fie respectat.
Din data de 11.01.2016 si-a reluat fabrica lucrul si am aflat ca masina mea este gata, urmeaza cateva zile de test si comunicarea datei de livrare, mi-au spus daca in saptamana 3 (data 12-16) nu ajunge, SIGUR va fi livrata in saptamana 5 (data 25-29).
Am zis bine, inca-i timp, nu-i stresez, sun in data de 25, imi fac planuri stiind ca sigur ajunge saptamana aceasta. Raspuns asteptam data de incarcare din HU.
Bine astept, primesc raspuns oficial, NU STIU, inca nu am primit confirmarea de la fabrica, marti, miercuri, joi, saptamana aceasta primim data de incarcare si in 2-4 zile ajunge.
STOOOOP! Acelasi raspuns l-am primit si in urma cu 2 saptamani si acuma la fel? Si anul trecut aceleasi magarii, cand am dat comanda, sigur ajunge la sfarsitul lui noiembrie, inceputul lui decembrie, maxim 15 decembrie.
Masina mea ii gata inca din data de 11, si inca nu a ajuns, de ce dureaza atata? doar vin din HU in cateva ore ajung sau le trimit din Noua Zeelanda? (dar posibil sa fie si de anul trecut, parerea mea, anul trecut nu au putut sa o termine la timp si acuma in prima zi de lucru ii totul gata? Posibil ca doar nu asambleaza nave spatiale).
Raspuns, dupa destule tratative, pai... avem o comanda de 8 masini care vin la noi si in functie de cum le termina fabrica, de aceea 2-4 zile ajung de la comunicarea incarcarii, pentru ca se asteapta si alte masini. Si asta daca pot sa onoreze toate, vine un trailer cu 8 bucati direct la ei, daca nu, posibil sa se mai opreasca si in alta localitate si bla bla.
Nu inteleg, nu-i departe HU cand sunt gata 2-4 masini, mergeti dupa ele, sau sa le trimita, acuma asteptam pana fabrica termina masinile pentru toata zona?