Suzuki-Club.ro - My own "Way of Life"!
Bine ai venit,
Vizitator
. Te rugăm să
te autentifici
sau să
te înregistrezi
.
O Oră
O Zi
O Săptămână
O Lună
Pentru totdeauna
Logați-vă cu numele de utilizator, parola și durata sesiunii de logare
Pagina de Start
Forum
Ajutor
Căutare
Autentificare
Înregistrare
Suzuki Club ROMANIA
»
Suzuki - discutii TEHNICE
»
Suzuki NEW VITARA
»
Diverse NEW VITARA
(Moderatori:
toma
,
yeti
) »
Timp de asteptare New Vitara
« precedentul
următorul »
Tipărire
Pagini:
1
...
8
9
10
11
12
[
13
]
14
15
16
17
18
...
68
Mergi Jos
Autor
Subiect: Timp de asteptare New Vitara (Citit de 90622 ori)
0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
newah
Hero Member
Mesaje postate: 683
Re: Timp de asteptare New Vitara
«
Răspuns #120 :
29.Oct.2015, 07:25:04 a.m. »
Daca cititi cu atentie mesajul
o sa vedeti ca ce vrea sa scoata in evidenta este "normalitatea" acestei situatii in care Suzuki ne pune. Nu ar fi suparare daca experienta lui cu Suzuki ar fi una reala insa in Romania este plin de bagatori de seama cu tupeu si aroganta, care sterg cu tine pe jos doar pentru ca le dam posibilitatea.
Lungimea mesajului scris de el arata ca este un comentariu plasat constient nu o simpla parere.
Uneori ajung sa mi se faca scarba....
memorat
shpeedy
Hero Member
Mesaje postate: 11865
Gen:
Bucuresti
«
Răspuns #121 :
29.Oct.2015, 07:30:13 a.m. »
@newah: iti inteleg necazul si faptul ca esti foarte suparat - pe buna dreptate - din cauza acestei situatii. Totusi nu cred ca e cazul sa aruncam cu vorbe vis-a-vis de un alt coleg de forum doar pentru ca are un alt punct - nefericit/inoportun exprimat - de vedere.
Sfatul meu: beneficiati de faptul ca va cunoasteti - macar virtual - cei ce asteptati Vitara S si redactati o petitie comuna catre Suzuki RO/HU in care sa va dati toti datele aferente contractarii, sa va spuneti off-ul cu accent pe anormalitatea situatiei de a suferi pe timpul vostru testarea lor de calitate si sa marsati pe obtinerea - asa cum sugereaza si colegul @aleksanders - pe obtinerea unui bonus/discount din partea lor. Nu ar rezolva situatia, dar ar mai indulci necazul, zic eu...
Sent from my X8 using Tapatalk
«
Ultima Modificare: 29.Oct.2015, 08:54:54 a.m. de shpeedy
»
memorat
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X
georgeek
Full Member
Mesaje postate: 241
Gen:
Bucuresti
«
Răspuns #122 :
29.Oct.2015, 07:33:34 a.m. »
Eu reclamam doar netransparenta din comunicare. Pe românește abureala.
Eu cred ca fabrica are tot interesul sa anunțe în timp real situația fiecărui client/masina. Nu face zahar sau faina sa nu știe cui trimire următoarele 15 t.
Am lăsat vineri un tel la reparat și ieri am primit sms ca a fost returnat la dealerul Vodafone sa merg sa îl ridic. Un mesaj autonat. De orice plic poți afla pe unde se plimba în lume.
Mie nu mi-a expirat termenul din contract ci reclamam faptul ca după multe telefoane e-mailuri la care se răspunde după 1 zi sau doua, primești o data, un termen, apoi la data respectiva nu se știe sigur dacă s-a executat, iar 2 tel 3 e-mailuri sa afli seria, apoi termenul de livrare, etc. Fiecare pas de informare durează 2-3 zile în loc de 2-3 minute.
Diferența de ton înainte și după semnarea contractului e ca la orice reprezentanta ieftina. Dacă așa e și pe afara nu am de ce sa ma bucur.
@VladS, vad ca ai Dacia Logan în semnătura. Și eu sunt posesor de Logan și nu am așteptat atât de mult fiecare informație în 2004 când mi-au livrat Dacia.
«
Ultima Modificare: 29.Oct.2015, 08:04:25 a.m. de georgeek
»
memorat
Vitara Passion 1.6 ALLGRIP 5MT Savana Yvory / Black
magicoolje
Hero Member
Mesaje postate: 680
Gen:
Constanta
«
Răspuns #123 :
29.Oct.2015, 08:21:05 a.m. »
Pentru cei care tot insista pe cuvantul contract. Le aduc la cunostinta ca un contract este definit si de o intelegere verbala sau telefonica...etc
http://smallbusiness.chron.com/verbal-contracts-legal-court-58620.html
Din punctul meu de vedere in momentul in care data promisa verbal nu a respectata si am cateva emailuri in ca mi s-a zis ca data de livrare este undeva in trecut....automat s-a incalcat acest contract.
Iar referitor la povestile de pe afara...cunosc asfel de povesti in mod direct.... In germania de ex...dupa depasirea contractuala de livrare, orice zi reprezinta un discount. Deci se poate...
Atitudinea nu este doar din partea dealerului ci a intregului management zonal pentru Romania. Lasa-i ca merge la ei....cam asa se traduce
memorat
Vitara S allgrip 1.4 Turbo 6AT, scuturi din metal, cool white pearl
magicoolje
Hero Member
Mesaje postate: 680
Gen:
Constanta
«
Răspuns #124 :
29.Oct.2015, 08:38:35 a.m. »
Dar ce este drept aici nu se rezolva asfel de probleme. Aici doar se aduc la cunostinta si eventual se pot creea anumite pareri. Singura chestie constructiva a venit de la shpeedy... Probabil nu se va intampla nici acest lucru....termenul de livrare este relativ aproape. Sfatul meu este sa negociati aceste intarzieri ...macar poate se pot obtine niste accesorii compensatorii.
memorat
Vitara S allgrip 1.4 Turbo 6AT, scuturi din metal, cool white pearl
bluegucci
Newbie
Mesaje postate: 33
Vitara Spirit 1.6 VVT 4x4 AT
Iasi
«
Răspuns #125 :
29.Oct.2015, 09:31:32 a.m. »
La mine a fost foarte decent, din ce vad aici lumea se cam plange de livrari.
Semnat contract pe 1.10.2015, cu masina estimata a fi fabricata pe 16 (sa mai prind Rabla), urmand ca in max. 2 saptamani sa ajunga la dealer (Doly Iasi). Prin urmare ieri a sosit masina, daca totul merge ok cu platile si actele, azi o ridic. Nimic de reprosat, comunicare eficienta, informari cel putin saptamanale din partea dealerului, cu datele respectate. As fi tentat sa spun ca problemele aparute la voi sunt la dealer si la bucataria lor interna, nu neaparat la producator.
memorat
shpeedy
Hero Member
Mesaje postate: 11865
Gen:
Bucuresti
«
Răspuns #126 :
29.Oct.2015, 09:48:53 a.m. »
@bluegucci: problema este la nivelul livrarilor de Vitara S, nu Vitara 1.6 vvt...
memorat
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X
Cosmin09
Hero Member
Mesaje postate: 1800
Gen:
pres de Bucarest
«
Răspuns #127 :
29.Oct.2015, 10:24:03 a.m. »
La mine inca nu a expirat termenul din contract. Mai e cam o luna pana la acest termen, poate mai putin cu cateva zile. Deci, nu mai e mult. Dar sper sa nu ajung la acest termen fara sa am masina. Dar daca termenul va fi depasit, sunt dispus sa fac o notificare scrisa la Suzuki Romania cu privire la acest aspect.
memorat
Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022
ecodrive
Sr. Member
Mesaje postate: 404
Gen:
«
Răspuns #128 :
29.Oct.2015, 10:43:38 a.m. »
@bluegucci - te poti considera norocos ca dealerul a avut deja comandata masina pe care ai vrut-o. Masina cu data de fabricatie 16.10 a fost comandata de dealer in August.
Eu când am semnat prima data contractul pentru Vitara Spirit pe 01.09 prima masina disponibila (necomandata) era cu data de fabricatie 30.10. Deci masina ar fi trebui sa ajunga la mine pe 15 Noiembrie.
Asa cum spunea si @shpeedy, problemele cele mai mari sunt intr-adevar la Vitara S, dar si acestea sunt relative. Spun asta pentru ca înscrierile au inceput dupa 15 Septembrie când Vitara S a fost prezentata la Frankfurt, si cu fabricare pe 01.10. Practic, cu toate ca am semnat un nou contract pentru Vitara S la 3 saptamani dupa cel semnat pentru Vitara Spirit, cu masina fabricata pe 01.10, aceasta ar fi trebui sa ajunga pe 15 Octombrie, deci cu o luna mai devreme fata de Vitara Spirit (comandata cu 3 saptamani mai devreme).
Cu alte cuvinte fiind primii care am comandat acest model beneficiam de o perioada de livrare cu cel putin 6 saptamani mai scurta fata de celalalt model.
De aceea nu vad tocmai o problema la dealer, care cel putin pe mine m-a tinut la curent cu evolutia situatiei si chiar daca nu mi-a raspuns la telefon imediat, mi-a dat mesaj ca nu poate vorbi atunci si m-a sunat când a fost disponibil.
Dar contractul e contract, iar Suzuki Romania, care este reprezentantul Fabricii din Ungaria in Romania (si nu importator direct) ar trebui sa raspunda si chiar sa vina cu un bonus pentru ca a vandut iluzii. Eu am trimis deja la dealer un mesaj ca pentru o luna intarziere, Suzuki Romania ar trebui sa vina cu pachet de iarna bonus. Daca va intarzia mai mult de 10 Decembrie, astept si contravaloarea rablei (care a intrat ca avans) sa fie compensata.
memorat
Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip AT Galactic Grey Metalic
Bodu23
Jr. Member
Mesaje postate: 83
Gen:
Disponibilitatea creeaza oportunitatea!
Bucuresti
«
Răspuns #129 :
29.Oct.2015, 12:27:55 p.m. »
Subscriu, dar ma tem ca nici macar nu e vorba despre "saracie" si BMW etc., ci de un mod de a fi, de a privi clientii.
Sper sincer ca viitorul in comertul care nu e online sa fie al celor care chiar isi doresc sa vanda, o nevoie, o bucurie pentru altcineva....
Eu zic ca incet, incet, se vor schimba lucrurile. Acum nu mai am ce face, in acest process, dar atunci cand voi mai putea schimba, voi schimba vanzatorii...
Am vrut Suzuki deci nu e de vina ca sa spun asa, fata ca are parintii naspa rau, un unchi alcoholic si fratele "baietas".
Mie imi place Suzuki si stiu ca am tras ca sa o am.
memorat
Vitara Spirit Allgrip VVT/MT Orange/Black
Tipărire
Pagini:
1
...
8
9
10
11
12
[