Autor Subiect: Timp de asteptare New Vitara  (Citit de 90623 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline newah

Re: Timp de asteptare New Vitara
« Răspuns #110 : 28.Oct.2015, 05:52:50 p.m. »
Ce bine le zici....

Offline magicoolje

« Răspuns #111 : 28.Oct.2015, 10:43:36 p.m. »
Asta demonstreza doar lipsa de respect pentru clienti...se pare ca asta reprezinta Suzuki. Putere Japoneza in creier Romanesc...precum zicea Vacanta Mare. Sincer se pot zice f. multe dar asta e atitudinea....au dat fraierii avans...lasa ca astepta. Daca era respect ....se respectau niste termeni de livrare si promisiuni. Sincer situatia de fata imi face doar greata si imi aduce aminte ca traim intr-o tara in care toti fac regulile lor fara nici un pic de jena si fara a fii controloati de nimeni. Daca ma duc sa intreb trebuie sa o fac umil si cu capul jos...altfel o sa mi se zica cu pura nesimtire doar ca ...ce ma la banij astia ai si pretentii??? Ia-ti ma saracule Mercedes , Bmw sau orice care valoreaz cel putin cat 2 apartamente....poate te mai bagam in seama... :(
Vitara S allgrip 1.4 Turbo 6AT, scuturi din metal, cool white pearl

Offline magicoolje

« Răspuns #112 : 28.Oct.2015, 10:47:14 p.m. »
Si apropos atitudinea lu Newah era complet indreptatita in momentul in care a vrut sa renunte....asa ar trebui sa faca toti cei care sunt nemultumiti...poate se mai schimba ceva....dar cu ce costuri?
Vitara S allgrip 1.4 Turbo 6AT, scuturi din metal, cool white pearl

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #113 : 28.Oct.2015, 11:34:14 p.m. »
....asa ar trebui sa faca toti cei care sunt nemultumiti...poate se mai schimba ceva....

"Imi iau jucariile si plec" nu este o atitudine constructiva in nici un fel de relatie. Iar in relatiile bussines/comerciale problemele trebuie tratate conform contractelor. Daca fiecare am citi tot si cu atentie ce ni se da sa semnam, si sa facem obiectii si adaugiri negociate, doar atunci s-ar mai schimba ceva - doar atunci furnizorii ar fi mai atenti la ce promit si ar fi mai responsabili in relatia cu clientul stiind ca o eroare poate sa-i coste.

Pe cei carora le intarzie masina, va intreb ce prevad contractele voastre pentru aceasta situatie?  Probabil ca nimic, asa cum a fost si in contractul meu.
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline aleksanders

« Răspuns #114 : 29.Oct.2015, 12:12:18 a.m. »
eu nu as arunca pisica moarta in curtile dealerilor - buba este in ungaria - atata vreme cat problema generala incerc sa le acord clementa dealerilor - un gest de normalitate din partea SR - sa ofere un bonus echivalent cu timpul de asteptare suplimentar
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #115 : 29.Oct.2015, 12:23:38 a.m. »
Eu n-am acuzat nici dealerul nici furnizorul, ci am vrut sa spun ca si clientii au datoria sa se protejeze. Mergand numai pe incredere si buna credinta, nu mai avem dreptul sa ne plangem daca lucrurile nu merg asa cum am presupus noi.

Sent from my SM-T705 using Tapatalk

• Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline VladS

« Răspuns #116 : 29.Oct.2015, 12:51:35 a.m. »
Io's curios daca astia care tot ziceti ca asa-i la noi, ca nu stiu ce, ca trateaza clientii nu stiu cum, ba dealeru, ba suzuki sau alta firma, ati aruncat un ochi pe forumuri din tarile alea cu apa calda? Si nu legat de firme mici sau mai low cost ... ci firme mari, asa-i peste tot, ori iei o masina din stoc ori is termene mari sau foarte mari de asteptare. Si nu cred ca aveti nici unu in contract stipulata o data exacta de fabricare sau de livrare, eventual va informeaza dealeru despre o data estimativa, ceea ce ii total diferit de o data exacta trecuta intr-un contract.
Si nu au cum sa dea date exacte pentru ca nu tine doar de ei, mare parte din componente vin de la alti producatori, din toate colturile lumii, piese trimise prin tot felu de firme de transport, logistica... daca la un moment dat se produce un scurtcircuit undeva se duce dracului orice estimare.
Apoi dupa ce-i gata masina, trebuie asteptat sa poata umple un transport ca sa-l expedieze, ca nu-ti trimite nimeni cate 2-3 masini odata.
Dealerul inafara de a urmari pe baza seriei in ce faza ii masina ... nu prea are ce face, is zeci de reprezentante Suzuki in Romania, probabil alte zeci sau sute in fiecare tara in care trimite masini, voi chiar credeti ca fabrica aia nu are ce face numa sa vorbeasca non stop  cu mii sau zeci de mii de dealeri pt fiecare masina in parte?
Ii naspa asteptarea, dar daca vrem si preturi cat mai mici la un produs ... nu se prea poate altfel.
Inainte sa ne tot plangem ca asa-i la noi, ca asa ii nuj care dealer sau marca ... sa mai citim si cum ii pe afara, ca nu difera cu nimic.
  • Dacia Logan

The following users thanked this post: Cristi.ochiu

Offline newah

« Răspuns #117 : 29.Oct.2015, 06:41:45 a.m. »
uite aici un punct de vedere "sanatos" :) Poate totusi ai vrea sa ne lasi cu sfaturile tale de doi bani atata timp cat in acest moment si poate si in trecut nu ai ajuns in situatia asta.
Sau vorbim cu un angajat al unui dealer si nu ne-am prins? Nu de alta dar la primul tau post te cam ..... pe toti "fraierii" astia de pe forum, care sunt indreptatiti sa-si impartaseasca experientele, bune si rele, in folosul comunitatii.
Asa ca lasaneeeeeeeee

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #118 : 29.Oct.2015, 07:06:57 a.m. »
Omul și-a exprimat părerea, ce ai cu el?

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #119 : 29.Oct.2015, 07:09:45 a.m. »
Daca nu esti cu noi, esti impotriva noastra, asa ca lasa-ne... Vad asta zilnic pe gsp.ro, incat mi-e cam sila sa intru pe-acolo. Sper sa nu ajung sa fac si pe-aici. :(
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice