Autor Subiect: Timp de asteptare New Vitara  (Citit de 90608 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline fenete

Re: Timp de asteptare New Vitara
« Răspuns #10 : 16.Mai.2015, 09:35:55 a.m. »
Cu siguranta. Este o problema majora, legata de Noul Suzuki Vitara 2015. O zi buna.

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #11 : 16.Mai.2015, 10:44:46 a.m. »
Citit si rascitit. Problema este ca in contractul propus de dealer nu este precizat un termen fix de livrare (daca nu o zi, macar perioada sau saptamana, de ex. 14-20 sept). Dupa o saptamana de asteptare, dealer-ul imi spune ca in alte 10-15 zile poate afla un raspuns de la fabrica. Si este unul din cei patru ..."mari". In general, acestia nu cunosc nimic despre programul de livrari, functie de model, culoare etc.  Asa ca ma intereseaza daca cei care au incheiat contract in ultima perioada si au platit avans au primt la semnare un termen fix de livrare, cum este si normal pentru o astfel de achizitie.
Poți cere dealerului sa introducă în contract o dată aproximativă, de genul săptămâna x după care să poți renunța la contract. Sau nu renunți dar primești din partea dealerului ceva accesorii gratis.

Offline danyepz

« Răspuns #12 : 16.Mai.2015, 02:34:46 p.m. »
Da, dar problema este ...contractul.

In contract la mine si banuiesc ca si la restul nu scrie o data fixa...de exemplu masina sa produs pe 15 aprilie iar eu pe 7 mai am luat-o .
masinile vor intarzia si mai mult datorita fluxului prea mare de vanzari ,nici un dealer nu o sa vrea sa isi ia riscul pe banii lui.
  • Swift 1.2 2019

Offline sandin

« Răspuns #13 : 18.Mai.2015, 09:00:44 a.m. »
La mine in contract este trecuta data fixa de livrare: 15.07.2015
  • New Vitara, 1,6DDS, 4X4, spirit

Offline nitescucip

« Răspuns #14 : 05.Iun.2015, 06:32:45 p.m. »
Salut,

La mine in contract erau "maxim 75 zile calendaristice", contractul fiind din data de 10 aprilie.
Astăzi am primit seria de șasiu, din cate mi-a spus dealer-ul, asta inseamna ca ori s-a început fabricarea, ori începe in max 2 zile.
Mi-a dat o estimare de 15 zile de acum, deci sub termenul din contract.
Acum astept, incep sa fiu din ce în in mai nerăbdător...    :-S
  • Vitara Spirit Allgrip 1.6 benzina
Ciprian

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #15 : 05.Iun.2015, 06:36:50 p.m. »
Răbdare și tutun. Ce a fost mai mult a trecut. :)

Offline fenete

« Răspuns #16 : 05.Iun.2015, 08:20:51 p.m. »
Cip, multumesc si iti doresc sa intri in posesie cat mai repede. Se pare ca esti norocos :prty:
Desi reclama de la noi este foarte agresiva ea nu are acoperire. Toti dealerii dau vina pe fabricant,  nimeni nu stie nimic si se feresc sa avanseze un termen in contract.
NB.totusi, am aflat acum 3 zile, in Bv se pare ca ar fi disponibila o masina (Passion 2WD turquoise), asa ca aviz amatorilor!

Offline nitescucip

« Răspuns #17 : 05.Iun.2015, 09:20:41 p.m. »
In BV au fost dispo 2 modele pe benzina allgrip
- cool, turqoise
- spirit, superior white + rugged & black

Cool-ul este de drivetest, cealalta de showroom si nu am mai vazut-o de vreo 2 sapt.

2wd puteau intr-adevar sa aduca mai repede, posibil sa fi adus, insa din ce stiu au dreptul odata la 6 luni sa ia masini pt showroom cu pret redus.

Deci, posibil ca cea de la bv sa fie cool-ul de test...
Ciprian

Offline nitescucip

« Răspuns #18 : 05.Iun.2015, 09:22:48 p.m. »
Mersi, numai ca pe măsură ce trece timpul răbdarea nu mai e, incep sa fiu ca un copil care îl așteaptă pe Moș Crăciun

Răbdare și tutun. Ce a fost mai mult a trecut. :)
Ciprian

Offline Nica

« Răspuns #19 : 11.Iun.2015, 02:12:42 p.m. »
A dat cineva comandă de vitara în iunie? Dacă da, ce termen de livrare a primit? Multumesc