Autor Subiect: Timp de asteptare New Vitara  (Citit de 90594 ori)

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14535
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Timp de asteptare New Vitara
« : 13.Mai.2015, 07:57:51 a.m. »
Pentru cei interesati, posesorii noului Vitara si aspirantii la acest statut sunt invitati sa destainuie cat timp au asteptat sau vor astepta pana la livrarea masinii.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline aleksanders

Re: Timp de asteptare New Vitara
« Răspuns #1 : 13.Mai.2015, 09:50:00 a.m. »
eu am profitat de conjunctura si am achizitionat o masina ce urma sa soseasca si a corespuns dorintelor mele - dar mai cunosc o perosana care a comandat masina cu o zi inaintea mea si urmeaza sa ii soseasca la sfarsitul lunii iulie......
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline vladvvv

« Răspuns #2 : 13.Mai.2015, 10:29:00 a.m. »
Eu am facut comanda pe 10 aprilie, iar data de productie este 17 iulie.
  • Suzuki Vitara Passion Allgrip benzina (Horizon Orange&Black + rugged)

Offline SPIRIDUSHU

« Răspuns #3 : 13.Mai.2015, 01:45:30 p.m. »
Salut,

Teoretic, trebuia sa astept pana la sfarsitul lui august pentru modelul dorit de mine, comanda fiind plasata la inceputul lui mai. Practic... am avut noroc ca urma sa vina un model asa cum doream exact in acele zile.
Deci timp de asteptare vreo 2 sapt.
  • New Vitara 1.6 ddis, Luxus

Offline fenete

« Răspuns #4 : 15.Mai.2015, 09:31:30 p.m. »
 :) Buna seara! Ma interesaeaza daca cei care au lansat comanda in Bucuresti si au semnat contractul au termen de livrare, tip zi/luna/an. Multumesc 

Offline danyepz

« Răspuns #5 : 15.Mai.2015, 11:48:58 p.m. »
:) Buna seara! Ma interesaeaza daca cei care au lansat comanda in Bucuresti si au semnat contractul au termen de livrare, tip zi/luna/an. Multumesc

Depinde de mai multi factori termenul de livrare,inclusiv culoare.
Din ce stiu daca dai comanda acum livrarea se va face in septembrie asta daca nu vine una pe stoc deja comandata si o iei pe aceea.
Din ce am citit pe forum @aleksanders,@mtm,@spiridushu,daca nu ma insel si @at au luat ceva de pe stoc sau ceva ce urma sa vina pe stoc
Eu am dat comanda pe 26 martie si a venit la inceputul lui mai.
@luc68 comada sfarsit aprilie livrare sfarsit de iulie
@steff nu stiu daca a dat comanda ferma dar pe 14 mai scria ca livrarea ar fi la inceput de septembrie
@tvs a dat comanda in aprilie si livrare in iulie.
Cel mai bine citesti ultimele 15-20 pagini de aici ca poate mi-a scapat cineva.
Nu toti de mai sus sunt din Bucuresti,dar nu conteaza orasul toti dealeri dau in acelasi loc comanda si nu exista prioritizari pe orase sau altceva.
  • Swift 1.2 2019

Offline fenete

« Răspuns #6 : 16.Mai.2015, 07:30:57 a.m. »
Citit si rascitit. Problema este ca in contractul propus de dealer nu este precizat un termen fix de livrare (daca nu o zi, macar perioada sau saptamana, de ex. 14-20 sept). Dupa o saptamana de asteptare, dealer-ul imi spune ca in alte 10-15 zile poate afla un raspuns de la fabrica. Si este unul din cei patru ..."mari". In general, acestia nu cunosc nimic despre programul de livrari, functie de model, culoare etc.  Asa ca ma intereseaza daca cei care au incheiat contract in ultima perioada si au platit avans au primt la semnare un termen fix de livrare, cum este si normal pentru o astfel de achizitie.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #7 : 16.Mai.2015, 08:22:17 a.m. »
@fenete, am creat topicul Timp de asteptare pentru New Vitara. Puteai sa pui intrebarea acolo linistit.
  • SX4 by Giugiaro

Offline fenete

« Răspuns #8 : 16.Mai.2015, 09:07:04 a.m. »
@fenete, am creat topicul Timp de asteptare pentru New Vitara. Puteai sa pui intrebarea acolo linistit.

Da, dar problema este ...contractul.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #9 : 16.Mai.2015, 09:12:41 a.m. »
Si crezi ca problema contractului cu dealerul privind termenul de livrare e mai potrivita in topicul Noul Suzuki Vitara 2015 decat in Timp de asteptare New Vitara ?
  • SX4 by Giugiaro