0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Masina nu e low cost,doar impresia creata de restul pietei. Dacă masina are vreo problema,aceasta a fost cauzată in fabrica din Ungaria și poate sunt probleme de care se știe dar nu sunt reclamate la producător,pe stilul comunist,nu declarăm,nu există. De ce la unguri nu avem curaj sa spunem ca nu e normal pentru o masina noua sa aiba zgomote sau agatari la schimbării vitezelor. Pana la urma e facuta in ograda lor. Trimis de pe al meu Samsung Galaxy S10 negru,128GB,folosind Tapatalk
Citat din: Blitzu din 06.Dec.2019, 11:48:34 p.m.Masina nu e low cost,doar impresia creata de restul pietei. Dacă masina are vreo problema,aceasta a fost cauzată in fabrica din Ungaria și poate sunt probleme de care se știe dar nu sunt reclamate la producător,pe stilul comunist,nu declarăm,nu există. De ce la unguri nu avem curaj sa spunem ca nu e normal pentru o masina noua sa aiba zgomote sau agatari la schimbării vitezelor. Pana la urma e facuta in ograda lor. Trimis de pe al meu Samsung Galaxy S10 negru,128GB,folosind TapatalkVitara mea e în mod clar low cost. De la lucruri serioase precum cutia de viteze la lucruri simple cum sunt: plasticele de interior, tari și care se zgârie cu ușurință, grosimea mica a tablei și calitatea vopselei, parbrizul și luneta care se zgârie doar privind la ele, gări tehnice neacoperite care duc la mizeria din compartimentul motor, carenaj din material textil, scut incomplet pentru motor (pentru o mașină vândută în România e inadmisibil) s.a.m.d.Cum a zis cineva, e low cost dar nu cred ca e low profit. Cred însă ca e low profit pentru dealeri de țin asa de mult la pret.Trimis de pe al meu ONEPLUS A5010 folosind Tapatalk