Autor Subiect: Dezamagiri Suzuki New Vitara  (Citit de 137797 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Bobcat134

Re: Dezamagiri Suzuki New Vitara
« Răspuns #970 : 22.Nov.2019, 02:17:22 p.m. »
Salutare, am si eu problema de care sunt dezamagit. Usa fata dreapta nu se inchide foarte usor, si mereu pasagerii sunt nevoiti sa o tranteasca mai tare de 2 ori uneori. Restul usilor nu au aceasta problema, intradevar s-au mai lasat chederele si se inchide usor. Ce este cel mai ciudat este ca si tatal meu are o Suzuki Vitara 2017 iar la el nu exista aceasta problema pe nici o usa.
Exista un remediu pentru asa ceva? Cand m-am plans de aceasta problema la reprezentanta mi s-a spus "asa sunt usile de vitara din fabrica...". Inteleg, ele sunt intradevar usoare...dar totusi de ce pe anumite masini se inchide ok si pe altele apar probleme? Inseamna ca este o problema de ansamblare din fabrica.
  • Vitara passion 1.6 Mt 5 Allgrip

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #971 : 22.Nov.2019, 02:55:34 p.m. »
Stii ghidusia cu tolerantele si montajul in tolerante. La tine s-au intalnit cazurile rare in care tolerantele sunt exact mai sus de limita de nefunctionare si de aia trebuie sa o trantesti mai tare. Mecanicii obisnuiti de service nu au finetea necesara acestor ajustari si nu stiu daca tu ca posesor ai voie sa te bagi la pozitionarea incuietorii, caci pozitia ei are o mica marja care face diferenta...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline kellogs

« Răspuns #972 : 22.Nov.2019, 07:34:54 p.m. »
nu e chiar atat de rar cazul. idem la a mea, dupa 3 ani tot asa face; dar daca deschizi un geam un pic...  ;-)
simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

Offline enicky

« Răspuns #973 : 22.Nov.2019, 08:50:27 p.m. »
Cand m-am plans de aceasta problema la reprezentanta mi s-a spus "asa sunt usile de vitara din fabrica...".
    Eu cred ca le-a fost lene s-o regleze. Incearca la alta reprezentatnta si spune-le din start ca ai venit sa-ti regleze usa !! Prea usor ai cedat ! Atat timp cat celelalte merg bine, si aia trebuie sa mearga la fel.
La prima Dacie noua pe care am avut-o am avut aceeasi problema, dar nu cu una, cu toate. A venit un mecanic cu o cheie si le-a reglat pe toate. Nu exista(la usi cel putin) "asa sunt usile la Vitara", doar poate "asa sunt ei puturosi" !!!
   Le spui pur si simplu ca nu pleci pana n-o regleaza !!!!
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Online ntire2000

« Răspuns #974 : 22.Nov.2019, 09:17:09 p.m. »
Asa, asa, poate n-o mai închide deloc dupa aia.  :-))
Mai bine cauta tu niste mecanici musai peste 60 de ani ca aia au experienta în reglarea usilor de Dacia 1300.
Crede-ma, aia se pricep sa o regleze la fir de par.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: enicky

Offline Vitara2019ct

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
    • Ct
« Răspuns #975 : 11.Ian.2020, 05:10:39 p.m. »
Vopseaua se zgârie și cu privirea, foarte proasta, zici că este var lavabil😂.
In rest....la o groapă sa aude fier pe fier, ușa de la șofer zici că mergi cu ea deschisa, bordu scartaie și zarnaie, geamurile se zgârie foarte ușor, tabla foarte suptire....
Motorul trage binisor...cutia schimba cu mici șocuri....nu știu...poate sunt eu prea pretențios, nu știu ce am văzut la drive test.....daca mă ține 250000km fără investiții o sa consider că nu am luat țeapă..
« Ultima Modificare: 11.Ian.2020, 05:21:45 p.m. de Vitara2019ct »
  • Vitara 2019 , automata 4x4

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #976 : 11.Ian.2020, 05:29:14 p.m. »
Welcome to the club!
Vitara e o masina foarte buna pentru oameni care nu se uita prea bine la unele detalii si mai ales nu vad asa de bine... E cea mai "masina" la pretul ei, zic eu, vopseaua e "lavabila" - pe baza de apa - cam la toate si se zgarie usor la multe modele.  Mi-e mi s-a luat vopseaua cu carpa in zona busonului cand a cazut prima picatura de benzina pe tabla din interiorul locasului...mi-au dat doua tuburi cu pensulica in cap, de vopsea si de lac, de la dealer, cand le-am spus, sa dau de cate ori simt eu nevoia...Tabla subtire a remarcat-o si Clarkson acum 5 ani - eu inca am usile care nu se inchid din prima. A, am bucle in canturile usilor de la altii care si-au oprit usile la deschidere in masina mea, prin parcari...ce sa-i faci, "Impotriva prostiei zeii insasi lupta in zadar"! Despre parbriz...am deschis un topic acum ceva ani, nimic schimbat. A, voi schimba parbrizul... Bordul suna mai ales iarna, vara se mai fixeaza de la dilatatie. Iar greierele din usa stanga...nu l-am gasit, ca sursa. Mi-e sila ca e exact langa urechea cu care aud bine...asa ca trebuie sa dau muzica mai tare...mi-as pune castile - SONY MX3 - sa ma laud, ca-s cu "noise cancelling" dar mi-e ca ma opreste politia...

Trebuie sa intelegi ca masinile "Mercedes" care se lasau mostenire nu se vor mai fabrica vreodata...
Recomand Ferarri, vopseaua este acoperita cu un lac special ce nu poate fi zgariat usor nici macar cu cheia. Doar 10.000 euro in plus...

PS: Baga masina in SPORT si du-te pe munte , ca sa iti treaca din durere...cand viata iti da lamai, fa-ti limonada! Daca nici asta nu ajuta, gandeste-te doar ca orice african ar schimba locul cu tine!
« Ultima Modificare: 11.Ian.2020, 05:43:55 p.m. de Costique »
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

The following users thanked this post: dthem

Online ntire2000

« Răspuns #977 : 12.Ian.2020, 12:22:58 a.m. »
😂 10000 de euro în plus doar lacul, ca optional.....

@Vitara2019ct, bine ca n-ai prins si o grindina "la promotie", cum am prins eu asta vara la 7,30 dimineata.
1100 de euro au decartat pentru "consumatie" domnii de la Allianz.
Initial n-au vrut, dar n-au avut încotro.
Sfatul meu sa-ti faci un casco beton, all-inclusive.  :-))
Si n-o sa te tina 250000, cam pe la 200000 de mii o sa vrei te scapi de ea (sau mai repede, în functie de cât esti de pretentios).
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

« Răspuns #978 : 12.Ian.2020, 01:02:56 a.m. »
.....daca mă ține 250000km fără investiții o sa consider că nu am luat țeapă..
   Adica vreo 25 de ani?! :-?
Daca vrei sa scapi de fier pe fier, schimba-i arcurile. Iar sticla si vopseaua sunt moi, ca sa amortizeze socurile... asa se fabrica acum. :-))
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline vladone

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
    • Romania
« Răspuns #979 : 03.Mar.2020, 03:34:54 p.m. »
Salut, sunt relativ nou aici si sunt posesorul unei Vitara 2019 4wd (varianta cea mai ieftina ca dotari). Masina are un suierat pe inalte intre 60 si 90 km/h (adica in majoritatea timpului pe soselele noastre). La reprezentanta mi-a zis seful de service ca asa se aud toate sau ca lui nu i se pare ca ar fi altfel decat in orice alt Vitara... Imi poate cineva confirma daca are problema asta si daca se poate rezolva cumva? Au verificat kederele si garniturile, totul pare in regula doar ca e pe inalte rau si nici cu muzica tare nu il rezolv. Multumesc.
  • Vitara 2019