Autor Subiect: Dezamagiri Suzuki New Vitara  (Citit de 137812 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline smiley

Re: Dezamagiri Suzuki New Vitara
« Răspuns #920 : 01.Feb.2019, 08:31:10 a.m. »
mai era modalitatea old school,  :-)) :-))
  Exact asta a fost prima idee care mi-a venit in cap. :-))
 Capac ca al Vitarei au toate masinile, asa am avut si la Ford(nu avea nici buson!) si la Opel, dar probabil ca am fost eu mai ...norocos .  Era mai bun cel de la vechea Dacie? Se intampla, asta e ...sa ne mutam mai la sud?!  :)
Exista solutii de dezghetat, se loveste zona cu podul palmei, etc.
    Asta nu vad de ce as considera-o dezamagire.

Daca te referi la conceptul de capac, da au toate masinile aproape, dar modul in care este construit/utilizarea lui la Vitara e diferit si anume:
1 - la opel mi se descuia capacul odata cu portierele (deci nu cu acel levier)
2 - avea  o zona in care bagai degetul sa tragi de el mai tare sau mai incet in functie de situatie (deci nu se bazeaza pe forta unui arc care nu are forta de ejectare prea mare)

Vitara Passion AllGrip 2018 1.4 Boosterjet White
Opel Astra H 2004 1.4 XEP

Offline enicky

« Răspuns #921 : 01.Feb.2019, 11:45:31 a.m. »
.... dar modul in care este construit/utilizarea lui la Vitara e diferit si anume:
1 - la opel mi se descuia capacul odata cu portierele (deci nu cu acel levier)
2 - avea  o zona in care bagai degetul sa tragi de el mai tare sau mai incet in functie de situatie (deci nu se bazeaza pe forta unui arc care nu are forta de ejectare prea mare)
  Da, la opel se incuia odata cu usile, avea un loc de bagat degetul, si ...am uitat busonul intre luneta si portbagaj. L-am gasit tot acolo dupa 20 de km :-)). La Vitara il deschizi din interior, fiecare cu sistemul ei...
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Tatallor

« Răspuns #922 : 01.Feb.2019, 10:14:42 p.m. »
Si eu am constatat ca am capacul inghetat fix in benzinarie. La Renault am mai patit asa insa la Skoda niciodata.
  • Suzuki Vitara 1.4 Passion 2WD MT Galactic Grey Metallic

Offline Florin25

« Răspuns #923 : 01.Feb.2019, 10:41:31 p.m. »
Si eu am constatat ca am capacul inghetat fix in benzinarie. La Renault am mai patit asa insa la Skoda niciodata.

Se poate folosi WD40 pentru orice balamale, inclusiv la capacul rezervorului si se evita griparea sau inghetarea acestora.
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion Allgrip 2018
Omul are doua vieti. A doua viata incepe atunci cand realizeaza ca are doar una.

Online ntire2000

« Răspuns #924 : 02.Feb.2019, 12:51:57 a.m. »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #925 : 02.Feb.2019, 07:05:31 a.m. »
Oameni buni, problema inghetarii capacului de la rezervorul  de benzină este o problemă generala, nu cred ca este specifica Vitarei.  In timpul "epocii de gheata", si la SX4 a înghețat capacul bocna. Dar asta a fost problema minima. A înghețat si haionul, unde aveam racletele si spray-ul degivrant. Abia a doua zi am reusit sa-l dezghet (multumesc @toma ) cu ajutorul loviturilor scurte de pumn si palma si al unui briceag multifuncțional prezent în torpedou.

Propun să punem punct acestei "dezamagiri" si sa trecem la altele, dea Domnul cat mai putine.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: toma

Offline Tatallor

« Răspuns #926 : 02.Feb.2019, 09:57:00 a.m. »
Nu-i dezamagire defel, e doar o constatare  :)
  • Suzuki Vitara 1.4 Passion 2WD MT Galactic Grey Metallic

Offline smiley

« Răspuns #927 : 15.Mar.2019, 11:05:16 a.m. »
Dezamagirea numarul #4 - minora again.

Nu stiu daca cineva cu facelift a mentionat asta deja daaaaaaar exista un greieras in bord pe care l-am auzit de cateva ori. Sper sa moara singur :))

Vitara Passion AllGrip 2018 1.4 Boosterjet White
Opel Astra H 2004 1.4 XEP

Offline croco

« Răspuns #928 : 18.Mar.2019, 04:56:03 p.m. »
Nu stiu daca se poate incadra la dezamagiri, cu ocazia schimbarii rotilor de vara am aruncat o privire pe dedesubt si am vazut rugina cam peste tot. Nu ma refer doar la discul de frana ci la tot ce se vede cu ochiul liber. Masina urmeaza sa faca un an luna viitoare.
  • Suzuki Vitara 1.6 Spirit Allgrip / Suzuki Baleno 1.2 GLX

Offline Lerua07

« Răspuns #929 : 18.Mar.2019, 05:57:50 p.m. »
A mea a trecut deja 4 ierni. Azi am scimbat si eu rotile de iarna si nu am vazut rugina decat pe la cateva piulite si putina la sudurile de la toba de esapament spate
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !