0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
In rest am ramas surprins sa constat ca portbagajul de la Vitara este cam cat cel de la S-Cross. Poate insesizabil mai mic.
Un inconvenient pe care il observ este pozitionarea luminilor de semnalizare fata (in cazul variantelor cool si passion care nu au semnalizare pe oglinzi). Luminile semnalizare fata sunt pozitionate in cel mai central loc din blocul optic si nu in cel mai lateral care ar permite observarea semnalului si de catre colegii de trafic cei care au depasit spatele masinii.Ma gandesc ca de multe ori cate un bagacios semnalizeaza tarziu si taie fata (banda), iar celalalt vazand semnalul poate claxona/frana/injura dar poate si evita impactul. Stiu, la carte semnalizezi cu mult timp inainte, te asiguri ... dar in realitate se intampla uneori sa nu te asiguri sau sa nu vezi din cauza unghiului mort si neatentia, ceasul rau, pisica neagra... te pune sa schimbi banda brusc, pui semnal tarziu si nu se mai vede.... Deja astept admonestari despre cum sa conduc preventiv... Zic si eu ca poate fi un inconvenient. Daca n-am bani de Spirit... Sau sa-mi montez 2 beculete pe oglinzi?
luminile de zi nu se sting la aprinderea automata a fazei scurte?