Autor Subiect: Dezamagiri Suzuki New Vitara  (Citit de 137780 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline AT

Re: Dezamagiri Suzuki New Vitara
« Răspuns #90 : 13.Sep.2015, 09:26:19 p.m. »
Luminile LED daylight,  ofera o lumina intensa "mai rece" - de culoare alba.
Farurile (in tehnologie halogen) cum inteleg ca sunt cele pe dotarea modelului Passion pe care-l detineti,  ofera o lumina
"mai calda"  - in general nuanta galbuie oferita de becul cu halogen.

Probabil de aici senzatia produsa de trecerea de la  luminile LED daylight de culoare alba  (care contrasteaza cu iluminatul public pe nuanta galbuie) la lumina farurilor cu halogen de culoare galbuie care insa nu contrasteaza
asa mult cu nuanta tot galbuie a iluminatului public.
  • Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

Offline Silfax

« Răspuns #91 : 14.Sep.2015, 05:18:25 p.m. »
Sunt curios care este diferenta de vizibilitate la un far cu LED, fata de unul cu xenon. In rest am ramas surprins sa constat ca portbagajul de la Vitara este cam cat cel de la S-Cross. Poate insesizabil mai mic.
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #92 : 14.Sep.2015, 06:53:22 p.m. »
In rest am ramas surprins sa constat ca portbagajul de la Vitara este cam cat cel de la S-Cross. Poate insesizabil mai mic.
Vizual poate nu pare, dar diferenta este de minim 55 litri. Cam cat un troler de format mediu (25x35x60cm)
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline georgeek

« Răspuns #93 : 15.Sep.2015, 02:31:55 p.m. »
Un inconvenient pe care il observ este pozitionarea luminilor de semnalizare fata (in cazul variantelor cool si passion care nu au semnalizare pe oglinzi).
Luminile semnalizare fata sunt pozitionate in cel mai central loc din blocul optic si nu in cel mai lateral care ar permite observarea semnalului si de catre colegii de trafic cei care au depasit spatele masinii.
Ma gandesc ca de multe ori cate un bagacios semnalizeaza tarziu si taie fata (banda), iar celalalt vazand semnalul poate claxona/frana/injura dar poate si evita impactul.
Stiu, la carte semnalizezi cu mult timp inainte, te asiguri ... dar in realitate se intampla uneori sa nu te asiguri sau sa nu vezi din cauza unghiului mort si neatentia, ceasul rau, pisica neagra... te pune sa schimbi banda brusc, pui semnal tarziu si nu se mai vede....
Deja astept admonestari despre cum sa conduc preventiv... Zic si eu ca poate fi un inconvenient. Daca n-am bani de Spirit...
Sau sa-mi montez 2 beculete pe oglinzi?
  • Vitara Passion 1.6 ALLGRIP 5MT Savana Yvory / Black

Offline Cosmin09

« Răspuns #94 : 15.Sep.2015, 02:45:45 p.m. »
Un inconvenient pe care il observ este pozitionarea luminilor de semnalizare fata (in cazul variantelor cool si passion care nu au semnalizare pe oglinzi).
Luminile semnalizare fata sunt pozitionate in cel mai central loc din blocul optic si nu in cel mai lateral care ar permite observarea semnalului si de catre colegii de trafic cei care au depasit spatele masinii.
Ma gandesc ca de multe ori cate un bagacios semnalizeaza tarziu si taie fata (banda), iar celalalt vazand semnalul poate claxona/frana/injura dar poate si evita impactul.
Stiu, la carte semnalizezi cu mult timp inainte, te asiguri ... dar in realitate se intampla uneori sa nu te asiguri sau sa nu vezi din cauza unghiului mort si neatentia, ceasul rau, pisica neagra... te pune sa schimbi banda brusc, pui semnal tarziu si nu se mai vede....
Deja astept admonestari despre cum sa conduc preventiv... Zic si eu ca poate fi un inconvenient. Daca n-am bani de Spirit...
Sau sa-mi montez 2 beculete pe oglinzi?

Crezi ca nu sunt vizibile cele de pe aripile fata? Ok, nu sunt iesite in exterior, ca in cazul oglinzilor, dar sunt stralucitoare.
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline georgeek

« Răspuns #95 : 15.Sep.2015, 02:54:38 p.m. »
Ai dreptate, nu am fost atent. M-am tot uitat la poze dar probabil am dat doar de poze Spirit. Multam.

Offline vladiopa

« Răspuns #96 : 15.Sep.2015, 08:58:32 p.m. »
luminile de zi nu se sting la aprinderea automata a fazei scurte?

Ba da, se sting.

Si pentru ca suntem la capitolul dezamagiri, desi nu e vorba de o problema in adevaratul sens al cuvantului dar mie mi se pare deranjant - este vorba despre protectia de plastic de langa pedala de ambreiaj, cea care incadreaza maneta de deschidere a capotei. Mi se pare ca e pusa prea "in drum" si o agat aproape de fiecare data cand mut piciorul de pe ambreiaj in pozitia de "repaus"
« Ultima Modificare: 15.Sep.2015, 09:01:30 p.m. de vladiopa »

Offline georgeek

« Răspuns #97 : 15.Sep.2015, 10:08:30 p.m. »
Pt mine uitucul, MAARE provocare. La scoaterea cheii din contact se sting farurile? Sau raman aprinse? Toate?

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #98 : 15.Sep.2015, 10:09:53 p.m. »
Raman aprinse :-((
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline TVS

« Răspuns #99 : 15.Sep.2015, 10:14:27 p.m. »
Da , ramân , dar in același timp piuie bordul si îți apare si avertizare lights on si semnul exclamării . Nu cred ca poți sa la uiți aprinse in aceste condiții .
  • vitara-spirit 1,6 VVT , 4x4, manual, white pearl, 2015