Autor Subiect: Dezamagiri Suzuki New Vitara  (Citit de 137821 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Lerua07

Re: Dezamagiri Suzuki New Vitara
« Răspuns #870 : 02.Ian.2019, 04:00:37 p.m. »
Corect ce ai spus. Eu voi ramane la 1850 ptr ca merge bine.
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline enicky

« Răspuns #871 : 02.Ian.2019, 04:39:34 p.m. »
 @cmd77 la mine in jurnal gasesti o modalitate de a indrepta tabla fara tinichigiu. Acelasi lucru l-am patit si eu dar pe cuta de jos. Asta daca n-ai rezolvat-o intre timp, ca sunt vreo 2 luni.
   Cat despre tabla, o fi subtire, dar din pacate cam asa este tabla la 90% din modelele noi de masini. Altfel cum sa scoti atatia CP dintr-un rahatel de motor !
   De la unitatea sau unitatile multimedia montate pe masini cred ca noi avem prea multe asteptari : dupa atatia ani, am inteles ca rolul lor este in primul rand de design : o tableta/un ecran pe bord pe langa alte ceasuri, beculete si butoane, creeaza o impresie buna si un sentiment de mandrie !
   Utilitatea lor : aparat de radio, CD(daca are), redare muzica prin usb, ecran pt. camera marsarier si eventual niste harti poate o merge gps.
   Ca ex. am cules ceva informatii despre RR Evoque : se pare ca si unitatea lui e la fel de varza ca si cea de la Vitara. Si ce pret are masina asta !
   Deci e clar ca noi dorim mai mult decat se ofera, e clar ca suntem pacaliti.
 Unitatea este in dotarea Passion, iar intre Cool si Passion este o diferenta de vreo 2000 de euro : in acesti bani intra aceasta unitate, ACC, RBS, Climatronic si scaune incalzite, oglinzi incalzite si vopsite, etc. Parca sunt bani putin pentru aceste optiuni, asa ca se umbla la ...calitate.
  Cam asa cred eu ca se intampla in negotul cu masini, pui ceva nou, dar "tai" din alta parte.

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline cmd77

« Răspuns #872 : 03.Ian.2019, 11:01:54 a.m. »
@enicky  - da am vazut atunci...Intre timp am dus-o la tinichigiu ca am mai avut si alte julituri si le-am rezolvat pe toate. A iesit brici.
M-am plans de "tabla de comserva", dar tinichigiul mi-a zis ca asa sunt toate acuma - inclusiv cele scumpe.
  • suz
Vitara Passion 2WD benzina Galactic Gray

Offline enicky

« Răspuns #873 : 03.Ian.2019, 11:24:10 a.m. »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline smiley

« Răspuns #874 : 21.Ian.2019, 05:12:51 p.m. »
Cea mai mare dezamagire pe care o am e climatizarea, mai exact distributia aerului. Eu la al meu fost Opel iarna in 90% din timp mergeam cu ventilatia la picioare mijloc si parbriz(sau orice alta combinatie pe care o selectam cum doream).
La Vitara nu pot sa le selectez in ce combinatie vreau eu doar modurile alea prestabilite si ma scoate din minti :)))

Vitara Passion AllGrip 2018 1.4 Boosterjet White
Opel Astra H 2004 1.4 XEP

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #875 : 21.Ian.2019, 06:33:03 p.m. »
Cum e climatizarea la tine? Eu am la modul 2 parbriz + picioare, la 3 este picioare + fata la care pot adauga prin buton separat parbrizul etc...stiu ca am 3 iesiri si pot sa dirijez pe oricare din ele sau combinatii.
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline smiley

« Răspuns #876 : 22.Ian.2019, 09:02:45 a.m. »
@Costique ordinea nu stiu care e, dar cand apesi pe butonul de parbriz nu mai tine cont de ceea ce aveai setat din butonul de modes, ci trimite tot aerul pe parbriz.
Nu am vazut de ex un mod unde sa ai toate 3 zone active.

Oricum se poate trai si asa nu-i problema  :D

Vitara Passion AllGrip 2018 1.4 Boosterjet White
Opel Astra H 2004 1.4 XEP

Offline shpeedy

« Răspuns #877 : 22.Ian.2019, 09:17:15 a.m. »
Chiar aseara am verificat - AC-ul pus pe modul 'parbriz+picioare' trimite aer si pe duzele din bord catre fata soferului/pasagerului (cel putin la al meu SX4 classic cu AC auto). Ori cum zice Costique... Sau nu despre asta e vorba?

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
« Ultima Modificare: 22.Ian.2019, 09:30:49 a.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Zota_Dragos

« Răspuns #878 : 22.Ian.2019, 09:20:37 a.m. »
@Costique ordinea nu stiu care e, dar cand apesi pe butonul de parbriz nu mai tine cont de ceea ce aveai setat din butonul de modes, ci trimite tot aerul pe parbriz.
Nu am vazut de ex un mod unde sa ai toate 3 zone active.

Oricum se poate trai si asa nu-i problema  :D
E normal...asa e la toate mașinile..

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk

Offline Zota_Dragos

« Răspuns #879 : 22.Ian.2019, 09:22:26 a.m. »
Chiar aseara am verificat - AC-ul pus pe modul 'parbriz+picioare' trimite aer si pe duzele din bord catre fata soferului/pasagerului... Sau nu despre asta e vorba?

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Vrei sa spui că trimite doar pe duzele din extreme , stânga și dreapta, nu și pe cele din mijloc ..

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk