@cmd77 la mine in jurnal gasesti o modalitate de a indrepta tabla fara tinichigiu. Acelasi lucru l-am patit si eu dar pe cuta de jos. Asta daca n-ai rezolvat-o intre timp, ca sunt vreo 2 luni.
Cat despre tabla, o fi subtire, dar din pacate cam asa este tabla la 90% din modelele noi de masini. Altfel cum sa scoti atatia CP dintr-un rahatel de motor !
De la unitatea sau unitatile multimedia montate pe masini cred ca noi avem prea multe asteptari : dupa atatia ani, am inteles ca rolul lor este in primul rand de design : o tableta/un ecran pe bord pe langa alte ceasuri, beculete si butoane, creeaza o impresie buna si un sentiment de mandrie !
Utilitatea lor : aparat de radio, CD(daca are), redare muzica prin usb, ecran pt. camera marsarier si eventual niste harti poate o merge gps.
Ca ex. am cules ceva informatii despre RR Evoque : se pare ca si unitatea lui e la fel de varza ca si cea de la Vitara. Si ce pret are masina asta !
Deci e clar ca noi dorim mai mult decat se ofera, e clar ca suntem pacaliti.
Unitatea este in dotarea Passion, iar intre Cool si Passion este o diferenta de vreo 2000 de euro : in acesti bani intra aceasta unitate, ACC, RBS, Climatronic si scaune incalzite, oglinzi incalzite si vopsite, etc. Parca sunt bani putin pentru aceste optiuni, asa ca se umbla la ...calitate.
Cam asa cred eu ca se intampla in negotul cu masini, pui ceva nou, dar "tai" din alta parte.