Autor Subiect: Dezamagiri Suzuki New Vitara  (Citit de 137819 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline cmd77

Re: Dezamagiri Suzuki New Vitara
« Răspuns #860 : 25.Oct.2018, 03:23:00 p.m. »
Da, foarte ciudata - fix pe nervura, doar infundata - nu e sarita vopseaua. Se vede tare din lateral - e in plan diferit fata de linia usii. Perpendicular se observa mai greu. Cred ca e tabla de conserva...
Inca nu mi-e clar cum am dobandit-o?!?!
  • suz
Vitara Passion 2WD benzina Galactic Gray

Offline smiley

« Răspuns #861 : 25.Oct.2018, 03:29:01 p.m. »
Nefiind zgariata vopseaua poate merge un truc deala ca in filme cu incalzit tabla apoi turnat apa rece si ca prin magie isi revine la forma initiala .

Vitara Passion AllGrip 2018 1.4 Boosterjet White
Opel Astra H 2004 1.4 XEP

The following users thanked this post: kellogs

Offline wolfin

« Răspuns #862 : 25.Oct.2018, 03:49:27 p.m. »
truc.. >:D<

serios..acum...incerca sa dai fata de usa jos poate daca apesi pe ea merge
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline Zota_Dragos

« Răspuns #863 : 25.Oct.2018, 04:16:20 p.m. »
Tabla prea subtire as pune-o la dezamagiri mari: aproape orice atingere se vede pe usa. Acum trebuie sa caut tinichigiu. Oare niste bandouri ar fi ajutat?
Incearca sa cauti un service ce îndreaptă cu ventuze , am avut ceva similar pe capota la civic si a iesit perfect.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #864 : 25.Oct.2018, 05:06:40 p.m. »
Tabla prea subtire as pune-o la dezamagiri mari: aproape orice atingere se vede pe usa. Acum trebuie sa caut tinichigiu. Oare niste bandouri ar fi ajutat?

Citește jurnalul de bord al lui @enicky . Și el s-a confruntat cu problema și a rezolvat-o elegant.  În plus, si-a montat bandouri laterale.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline enicky

« Răspuns #865 : 25.Oct.2018, 08:05:35 p.m. »
   N-ai cum pune bandouri acolo sus ! Eu am pus bandouri dar intr-o zona in care merge.
Bine ar fi sa ne mai autoeducam, sa mai cautam bunul-simt, pe unde-o mai fi si asta, sa atentionam pasagerul cand coboara din masina sa  deschida usa cu atentie, sau noi sa parcam corect. Mi-e sila de cei care in parcari imense trag masina ocupand 2 locuri, sau prea lipit de "vecin", s.a.m.d. Toate semnele care le am pe masina sunt numai de la masini inalte ca a mea sau chiar mai inalte, mai precis coltul usii din spate.
  Va recomand sa incercati sa parcati pe primul sau ultimul loc, lasand astfel expusa doar o singura latura a masinii, chiar cu "riscul" de a merge 100m pe jos !

La SAB am mai gasit un expozant care rezolva idoiturile la rece :
  Motoc Paul : 0731 141 183
 www.pamautocare.ro si pe FB
  Calea Plevnei 145, sect.6
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: Utilizator_Anonim

Offline kellogs

« Răspuns #866 : 25.Oct.2018, 09:16:53 p.m. »

O poti trage in folie, deja ii creste grosimea de doua ori  :D

Nefiind zgariata vopseaua poate merge un truc deala ca in filme cu incalzit tabla apoi turnat apa rece si ca prin magie isi revine la forma initiala .

Da, ca pe mingile de ping pong. In apa fiarta cu ea!
simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

Offline musicall

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 488
  • Dioxidul de carbon e principalul gaz cu efect high
« Răspuns #867 : 25.Oct.2018, 09:36:45 p.m. »
@cmd77   Caută în orașul tău firme de service PDR. Aduc tabla la forma inițială cu ajutorul unor ventuze. Sunt rezultate uimitoare daca nu e sărită vopseaua.
  • SX4 S-CROSS 1.4Boosterjet AllGrip
1. Ma uit dupa Suzuki... 2. Astept un Suzuki... 3. Conduc (si) un Suzuki.

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #868 : 25.Oct.2018, 09:57:33 p.m. »
Cu atata folie o sa dublati greutatea masinii
😂
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #869 : 02.Ian.2019, 03:44:42 p.m. »
Am postat acesta informatie si in topicul dedicat update sistem la 1860.2.
Am facut deja doua drumuri mai lungi bazat pe sistem cu update 1860.2. Concluzia: se misca ok in cadrul unei aplicatii, Android Auto este chel si nu m-a interesat decat ca functioneaza. Dar cea mai evidenta schimbare este lag-ul. La schimbarile intre meniuri, cand imaginile se schimba complet pe ecran, a aparut o sacadare a schimbarii care nu exista inainte. De exemplu cand esti in meniul general si comanzi sa se deschida oricare din meniurile navigatie, radio sau bluetooth, imaginea se schimba sacadat. Pentru mine e clar, din nou au un procesor prea slab in unitate, acelasi idiot mod care face ca televizoarele "smart" sa fie inutilizabile in cativa ani pe navigatie web pentru ca fabricantii folosesc procesoare mult prea slabe, comparate cu cele de telefoane de exemplu... Nu recomand un viitor update pentru masini ca a mea , din 2016. Poate ca cele mai noi au sisteme cu procesor mai bun. E liniste si pace, no info din acesta zona de la producatori...Sincer, sunt cam dezamagit. Sunt suparat ca iar fac economie unde nu ar trebui sa faca niciodata...sau cum spunem noi, s-au scumpit la tarate din nou.
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008