Autor Subiect: Dezamagiri Suzuki New Vitara  (Citit de 137843 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline croco

Re: Dezamagiri Suzuki New Vitara
« Răspuns #760 : 23.Iul.2018, 12:25:59 p.m. »
Eu am o alta dezamagire, ca sa-i zic asa. De fapt, e o durere fizica :)))
Dupa vreo 150-200km de condus in continuu, incepe sa ma doara piciorul drept (ala de il tin aproape permanent pe acceleratie).
Exista vreo solutie de a coborî pedala de acceleratie?

Trimis de pe Xiaomi Note 4

Oarecum ar putea sa te ajute reglajul inaltimii si cursei orizonale a scaunului. Mie mi-a luat la inceput ceva timp pana am gasit pozitia optima.
Daca mergi mult in afara, foloseste cu incredere ACC, setezi o viteza putin mai mare decat a celui din fata ca sa mentii distanta prestabilita in orice conditii, eu de cand am inteles cum se manevreaza mai accelerez destul de rar "manual". Ba de lene chiar si la scaderi temporare de viteza, la curbe, ma joc din + si - fara sa folosesc  pedalele. Si dupa 2-3 ore de condus diferenta de efort datorata apasarii pedalei se simte.

• Suzuki Vitara 1.6 Spirit Allgrip / Suzuki Baleno 1.2 GLX

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #761 : 23.Iul.2018, 12:29:43 p.m. »
Fiind acelasi scaune la vitara si scross, pe mine ma enerveaza perna din zona omoplatilor.
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline croco

« Răspuns #762 : 23.Iul.2018, 12:43:57 p.m. »
Si pe mine m-a enervat nitel dar am rezolvat-o cu niste huse ergonomice cu suport lombar si am scapat de problema.

The following users thanked this post: ambmihai

Offline kellogs

« Răspuns #763 : 24.Iul.2018, 12:19:29 a.m. »

Ba de lene chiar si la scaderi temporare de viteza, la curbe, ma joc din + si - fara sa folosesc  pedalele. Si dupa 2-3 ore de condus diferenta de efort datorata apasarii pedalei se simte.

Eu din cancel si reset. Daca stiam ca chiar functioneaza ACC mi'as fi luat si cutie automata. Asa, am si eu aceeasi problema cu cei de dinainte referitor la piciorul drept :|
simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #764 : 24.Iul.2018, 11:10:41 p.m. »
Interesant...cautati pozitia scaunului sau obisnuinta voastra de a tine piciorul prea in fata, eu conduc 7-800 km zilnic si n-am problema...fac drumul Spania-Suedia , dupa ce l-am facut si dus...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline enicky

« Răspuns #765 : 25.Iul.2018, 12:37:35 a.m. »

....eu conduc 7-800 km zilnic si n-am problema...fac drumul Spania-Suedia , dupa ce l-am facut si dus...
     Si mie mi se pare interesant!!
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #766 : 25.Iul.2018, 06:29:05 a.m. »
Si la vechiul sx4 am patit la fel dupa un drum de 10 ore, la swiftul vechi din 07 nu
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline croco

« Răspuns #767 : 25.Iul.2018, 05:27:57 p.m. »

Ba de lene chiar si la scaderi temporare de viteza, la curbe, ma joc din + si - fara sa folosesc  pedalele. Si dupa 2-3 ore de condus diferenta de efort datorata apasarii pedalei se simte.

Eu din cancel si reset. Daca stiam ca chiar functioneaza ACC mi'as fi luat si cutie automata. Asa, am si eu aceeasi problema cu cei de dinainte referitor la piciorul drept :|

Adevarul e ca merita cutia automata. La fluctuatii mari de viteza datorate mersului masinii din fata cand e activ ACC-ul, trebuie sa schimb eu vitezele. Dar nu pot sa cotez asta ca o dezamagire, am ales cu buna stiinta.   

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #768 : 26.Iul.2018, 02:16:26 p.m. »
Sincer ma deranjeaza accelerarile bruste cand cei din fata se dau deoparte si eu am setat 130 iar ei mergeau cu 100. De aceea folosesc foarte rar ACC. Dar da, automata merita, a fost pricipalul criteriu cand am ales modelul. Ieri am traversat Danemarca de la sud la nord. Din 400 km vreo 150 am fost pe ACC si n-am avut piciorul pe pedale cred ca vreo 100km...
Pe drumuri aglomerate nu functioneaza , devine o cursa de masina de raliu (motorul trage ca in modul SPORT si chiar poate) iar eu nu apreciez accelerarile bruste + consumul aferent. Am testat, a sarit din 2000 rpm pana la 4500 doar ca sa accelereze cat mai repede de la 90 la 140 . Sincer cred ca numai motorul turbo de 1.4 poate fi asa.
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #769 : 26.Iul.2018, 02:21:01 p.m. »
Nu făceai mai puțin timp pe podul Øresund?  :)