Autor Subiect: Dezamagiri Suzuki New Vitara  (Citit de 137844 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Billy

Re: Dezamagiri Suzuki New Vitara
« Răspuns #750 : 20.Apr.2018, 11:34:36 a.m. »
la un an de la achizitie, pot spune ca ma deranjeaza si pe mine ceva - restul, greierasi, plastic, etc. alea sunt chiar nimicuri

ce ma deranjeaza sunt geamurile, toate sunt pline de zgarieturi, unele chiar adanci.
loganul vechi am raschetat la el in fiecare iarna si nu a avut nici pe naiba, in schimb aici , ba racleta, ba in spalatorie, s-ar parea ca toate astea si-au lasat amprenta aspra lor.
  • new vitara 1.6mt 4*4 turqoise/black (fost ford fiesta V 2008)
VITARA!!!! It lives!!!!!

The following users thanked this post: kellogs

Offline enicky

« Răspuns #751 : 20.Apr.2018, 11:58:33 a.m. »
   Cred ca mai depinde si modul de intretinere. Iarna asta a fost mai dificila, cu niste fenomene de inghet chiar puternice, la ultimul imi amintesc ca am stat cam 30min. pana am reusit s-o curat, dar am folosit solutii de desghetat si caldura masinii. Daca foloseam racleta probabil ca ramaneau ceva urme la cat de groasa era gheata. Iar la spalat merg si perii si la manual si n-am inca zgaraieturi, doar pe partile lucioase negre am "paianjeni".
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: ambmihai

Offline jupanul1

« Răspuns #752 : 20.Apr.2018, 12:09:54 p.m. »
Da, recunosc și eu, multe pot fi trecute cu vederea sau au rezolvări relativ accesibile (iar aici mă refer în special la ”greierii„ de la interior). Dar am zgâriat și eu parbrizul într-un mare hal! Atât cu racleta (în prima iarnă, că n-am știut cât de moale îi) cât și cu ștergătoarele (în perioada următoare)... Mor de ciudă când merg cu soarele în ochi, că atunci se văd. CSF? NCSF!  :dknw:

Probabil că mă voi sătura cândva de zgârieturi și-l voi schimba... dar, să ajungem mai întâi acolo.  :D
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #753 : 20.Apr.2018, 09:45:03 p.m. »
Aveti o discutie (lunga) despre parbrize aici: http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=6865.0
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline jupanul1

« Răspuns #754 : 20.Apr.2018, 09:59:25 p.m. »
Ideea era că parbrizul este singura ”dezamăgire” ce merită luată în seamă. De-aia am ... dezvoltat un pic subiectul aici.

Offline DeuxEx

« Răspuns #755 : 23.Iul.2018, 05:58:31 a.m. »
Eu am o alta dezamagire, ca sa-i zic asa. De fapt, e o durere fizica :)))
Dupa vreo 150-200km de condus in continuu, incepe sa ma doara piciorul drept (ala de il tin aproape permanent pe acceleratie). Ultima masina, un Golf V, avea o pedala ce pleca in sus din podea si nu am avut niciodata problema asta la drum lung.
Exista vreo solutie de a coborî pedala de acceleratie?

Trimis de pe Xiaomi Note 4
  • Suzuki Vitara S 1.4 AllGrip

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #756 : 23.Iul.2018, 07:01:37 a.m. »
Am sezizat problema si la scross dupa drumul in grecia, regleaza pe inaltime scaunul la sofer, daca ai reglaj la vitara
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline ambmihai

« Răspuns #757 : 23.Iul.2018, 09:14:34 a.m. »
ma pregatesc sa plec in Thassos(apropo se mersul in grecia).
si eu am aceeasi problema cu piciorul drept(fac 2-3 drumuri lungi pe luna-400km,5-6 ore la volan).
nu ma gandeam ca pedala ar fi cauza.
am achizitionat 2 perne de la backmed:una lombara si una de sezut...oricum e o imbunatatire substantiala.
sunt prea inalt ca sa ridic scaunul !!!
  • Suzuki vitara allgrip cool 1.6 benzina
Cine controleaza media ,controleaza mintea..Jim Morrison

Offline jupanul1

« Răspuns #758 : 23.Iul.2018, 09:42:15 a.m. »
N-aș vrea să vă stric feng-shui-ul, dar ați putea lua câte o pauză de vreo 15-20 minute la fiecare 200km parcurși, mai ales dacă nu-s pe autostradă. Am auzit că ar face bine...

Eu, ce să zic, nu știu de-astea că am ACC și AT, deci nu țin pe accelerație decât niște aer atunci când sunt la drum lung. Nu prea fac atât de mult drum lung pe cât mi-aș dori, asta ar fi de fapt ”dezamăgirea” la mine.

The following users thanked this post: ambmihai, TsE

Offline enicky

« Răspuns #759 : 23.Iul.2018, 11:20:44 a.m. »
N-aș vrea să vă stric feng-shui-ul, dar ați putea lua cate o pauză  de vreo 15-20 minute  la fiecare 200km parcurși, mai ales dacă nu-s pe autostradă. Am auzit că ar face bine...
   Pai e chiar indicat. Eu si cand merg pana la noi la mare tot fac o pauza. E chiar placut.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: jupanul1, ambmihai