Autor Subiect: Dezamagiri Suzuki New Vitara  (Citit de 137859 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline tra

Re: Dezamagiri Suzuki New Vitara
« Răspuns #710 : 28.Sep.2017, 07:09:16 p.m. »
Diferă greutatea... Se simte la mâna și sună altfel sticla... Sunt identice dpdv al formei, mărimii, aspectului...
  • Toyota Corolla / Vitara Passion allgrip 1,6 benzină

Offline enicky

« Răspuns #711 : 28.Sep.2017, 08:05:52 p.m. »
   Asa pot spune si eu despre "proiectoarele", adica drl-uri care le-am avut pe masina din fabrica : cred ca amandoua n-aveau mai mult de 2-300 gr., pe cand cele luate de la Alliexpress unul singur era mai greu decat ambele, inscriptionate tot Valeo si f. ingrujit lucrate. Are intradevar o rotita zimtata de reglaj al inaltimii. Dar reglajul din fabrica e relativ ok, bat jos, nederanjant, probabil se mai ridica ceva la 4-5 pers incarcatura. N-am avut ocazia sa le folosesc pe ceata, in rest nu le folosesc pt. ca n-au decat rol ...decorativ.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline tra

« Răspuns #712 : 29.Sep.2017, 02:20:45 a.m. »
Pe Toyota am același tip de proiectoare... Au 9 ani și nici macar o zgârietură... tot Valeo dar fabricate probabil prin Japonia....
Globalizarea asta.... Același produs, calitate total aleatorie in fcț de locul unde e produs..
Montajul/schimbul se face ușor... O lanternă și o șurubelniță cruce... Sunt 3 șuruburi și o mufă... Acces facil pe sub capotă, loc suficient pentru manevre; nu trebuie demontată bara sau alte elemente... Treabă de 10 min!
« Ultima Modificare: 29.Sep.2017, 02:47:23 a.m. de tra »
  • Toyota Corolla / Vitara Passion allgrip 1,6 benzină

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #713 : 29.Sep.2017, 09:26:44 a.m. »
Montajul/schimbul se face ușor... O lanternă și o șurubelniță cruce... Sunt 3 șuruburi și o mufă... Acces facil pe sub capotă, loc suficient pentru manevre; nu trebuie demontată bara sau alte elemente... Treabă de 10 min!

Cele de mai sus se potrivesc mai bine la capitolul satisfacții...

http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5791.msg198593#new

Offline enicky

« Răspuns #714 : 29.Sep.2017, 08:19:14 p.m. »
Montajul/schimbul se face ușor.....Treabă de 10 min!
Cele de mai sus se potrivesc mai bine la capitolul satisfacții...
              Noi romanii si cand vorbim de un lucru placut, de o satisfactie si asta vrem sa fie interpretat ca un necaz, practic ne vaitam. :-?
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Leutz

« Răspuns #715 : 30.Sep.2017, 02:59:26 p.m. »
Satisfactie ar fi in cazul SX4 (Aus.), unde proiectoarele sunt click in/out. Instalarea e instantanee, fara nici o unealta.

La Vitara, daca trebuie surubelnite, lanterne, capota nu-stiu-cum ... 10 minute, e deja treaba serioasa.

Scuze de off-topic  :D
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #716 : 01.Oct.2017, 12:09:28 p.m. »
Mi s-a parut comentariul de mai jos foarte "la obiect" pentru acest topic (mult mai potrivit decat postarile de mai sus despre farurile de ceata :D).
Puse cap la cap masina e in general OK, dar treaba cu directia , rigiditatea si consumul(in ordinea asta) este dezamagitoare. Era clar ca la banii astia sunt multe compromisuri (multe dintre ele reusite) dar comoditatea si confortul directiei si a condusului in general ,sunt chestiuni basic totusi...Parerea mea...Pina la urma aceast model la variantele care costa peste 18.500-19.000 (si care deja nu mai este pret de compromis) are aceeasi directie,rigiditate,consum,etc. Daca la variantele de 15.000 poti spune ca asta e, am facut un compromis intre pret,design,allgrip,etc si per total sa iesi bine, acelasi lucru la 19.000 si chiar mai mult nu mi se mai pare un compromis win-win...Parerea mea este ca la 15.000 au facut o masina corecta pentru banii astia dar mai sus ca pret au dat-o putin in bara...adica nu prea mai este corecta, la 20.000 parca astepti putin altceva de la o masina si nu ma refer la dotari care toata lumea deja le pune, ma refer la tinuta,confort,senzatia generala de condus.
Am incercat sa fiu doar obiectiv, nu critic, obiectivitate dupa multe masini avute in ultimii 20 de ani si peste 1,5 milioane km condusi.
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

The following users thanked this post: ovidiu68

Offline ovidiu68

« Răspuns #717 : 01.Oct.2017, 06:33:05 p.m. »
intr-adevar, postarea mea este mult mai potrivita in acest topic...incepusem postul meu initial cu referire la consum ,in topicul respectiv legat de consum si dupa aceea m-am "infierbintat" si am iesit din topicul respectiv, ajunging cred la "dezamagiri Suzuki New Vitara".
Sincer problema mea cu consumul nu este cea care ma doare cel mai tare -pina la urma pot trai cu faptul ca a mea consuma mai mult cu 1-1,5 litri decit altele(oricum comparatia este arbitrara, nu voi sti niciodata stilul de condus al celorlalti...) plus ca acest fapt nu are un impact direct asupra senzatiei generale de condus...
Ce ramine in schimb si ramine forever, este senzatia de disconfort (dupa parerea mea care este evident a mea deci subiectiva...) creata de directia nesigura si rigiditatea iesita din comun a masinii. Dar repet: pentru 15.000(de fapt 13.600 luind in calcul si rabla) este relativ OK, mai ales pentru sotia mea care de fapt este userul principal al masinii si care este multumita spre foarte multumita de masina.
Nu ma mai leg aici de plasticurile bordului care ,inteleg de la voi, ca scîrtîie dupa un anumit nr de km - asta face parte din compromisul de care aminteam.
Oricum , overall, e peste Duster, dar cam atit...ceea ce inseamna ca poate fi o masina corecta
  • vitara passion 2x4

Offline enicky

« Răspuns #718 : 01.Oct.2017, 08:44:47 p.m. »
Mi s-a parut comentariul de mai jos foarte "la obiect" pentru acest topic  :D).

Daca vrei, comentariul citat este ca o concluzie finala, echilibrata si la obiect, concluzie cu care(!) ar trebui sa se incheie topicul ! :)  Ca prea s-a scris mult !

The following users thanked this post: Emilian Sohterus, ovidiu68

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #719 : 20.Oct.2017, 12:47:48 a.m. »
Am mutat discutia despre zgomot rulment, inceputa aici de @Relisis, in sectiunea "Probleme tehnice NEW VITARA", thread-ul "Huruit rulment - Cardan..."
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

The following users thanked this post: toma