Autor Subiect: Dezamagiri Suzuki New Vitara  (Citit de 137868 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline toma

Re: Dezamagiri Suzuki New Vitara
« Răspuns #680 : 13.Sep.2017, 09:11:49 a.m. »
Daca esti suficient de greu... presupun ca da.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline wolfin

« Răspuns #681 : 13.Sep.2017, 10:53:40 a.m. »
da se indoaie.

adica flambeaza...

problema e ca la mine dupa 1 an pragul e deja super zgariat. trebe sa ii pun o folie
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline ...

« Răspuns #682 : 13.Sep.2017, 10:55:47 a.m. »
Mai taie-ti gherutele cand porti sandale  :D

Offline fireburn

« Răspuns #683 : 13.Sep.2017, 11:26:36 a.m. »
Nu vine cu bandou de plastic peste prag ?
Cand am trebat daca se indoaie la urcarea pe prag, ma refeream la o greutate utilizator de 70-90Kg.

Offline wolfin

« Răspuns #684 : 13.Sep.2017, 11:30:16 a.m. »
Mai taie-ti gherutele cand porti sandale  :D

glumetule..nu port sandale...doar crocsi

serios vorbind s a zgariat de la mizeria de pe talpi...acum evit sa mai pin piciorul pe prag pana il infoliez.
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline enicky

« Răspuns #685 : 13.Sep.2017, 12:17:58 p.m. »
Si la spalatorie trebuie sa stai mereu stresat si cu ochii pe cei care spala masina ca la stergerea ei sa nu deschida usa si sa se urce pe prag pentru a ajunge sus sa o stearga pe plafon. Daca nu-i avertizezi, ei se urca pe prag (ca la alte SUV-uri....
      Adica cum sa se urce cu picioarele pe prag??!!! pai vi se pare normal?? Pai ar trebui sa se urce si pe capota sa stearga parbrizul, nu? Sa ma ierte D-zeu, dar cam stim ce oameni lucreaza in majoritatea spalatoriilor. Deci pe picoare are nisip, praf plus ca o bucata de 10cm2 de tabla nu poate sustine 70kg fara a suferii ceva socuri !
     Si legat de vopsea, dupa ce mi s-a revopsit aripa stanga spate, mi-au acoperit si vechea zgaraitura adanca primita de la vreun suv cu usa din spate, iar acum zona din jurul busonului este f. stralucitoare deci are lac din belsug. Iar calitatea vopselei mi se pare chiar mai buna ca cea de pe restul masinii, chiar luand in calcul vechimea vopselei.
     Stiu ca nu se mai practica, suntem f. comozi, dar ar cam trebui sa revenim (sau sa trecem!) la spalatul personal al masinii.
     Incercaii la Lukoil sau similare.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #686 : 13.Sep.2017, 12:56:15 p.m. »
Daca ai de pus ceva pe bare ( porbagaj, bicicleta, skiuri, caiac) ce faci? Levitezi? 😂
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline enicky

« Răspuns #687 : 13.Sep.2017, 01:11:10 p.m. »
.... ce faci? Levitezi? 😂
     Adica nu sunt solutii ?!!! Vitara nu-I bre masina de pompieri sa se catere pe ea :)... daca se vrea, se gasesc variante. In magazine cum se pune marfa pe rafturile de sus? :)  Pai daca pun eu un picior pe prag cu 120 ale mele, am facut pragul muci !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Cosmin09

« Răspuns #688 : 13.Sep.2017, 01:36:25 p.m. »
Eu, cand montez/demontez portbagajul pe/de pe plafon si apoi cand il incarc/descarc, folosesc intotdeauna o scarita cu 2 trepte. La destinatie, cum pana acum am folosit cutia de portbagaj doar pt a ma deplasa la rude, am o scarita asemanatoare :) Cand am mers intr-un loc unde nu am avut scarita asta, am parcat langa o bordura si m-am descurcat fara sa fie nevoie sa ma urc pe pragul masinii.
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline ...

« Răspuns #689 : 13.Sep.2017, 01:40:44 p.m. »
Eu, cand montez/demontez portbagajul pe/de pe plafon si apoi cand il incarc/descarc, folosesc intotdeauna o scarita cu 2 trepte. La destinatie, cum pana acum am folosit cutia de portbagaj doar pt a ma deplasa la rude, am o scarita asemanatoare :) Cand am mers intr-un loc unde nu am avut scarita asta, am parcat langa o bordura si m-am descurcat fara sa fie nevoie sa ma urc pe pragul masinii.
In acelasi spirit, pentru a dezamorsa situatia: noi, cand gasim pe strada un portofel/portmoneu/portvizit cu bani in el, ii cheltuim pe repararea caroseriei si vopselei proaste de la Suzuki.