Autor Subiect: Dezamagiri Suzuki New Vitara  (Citit de 137869 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline mariusl82

Re: Dezamagiri Suzuki New Vitara
« Răspuns #650 : 25.Aug.2017, 05:47:41 p.m. »
Aia am vrut sa intreb si eu,daca a dat cu ceva si daca da cu ce?
  • New Vitara 1.6 MT Spirit Allgrip Atlantis Turquoise

Offline enicky

« Răspuns #651 : 25.Aug.2017, 05:55:02 p.m. »
Nu se va intampla :cof:
 Da si pielea ecologica se hraneste ca sa nu crape.l avand in vedere ca e de 10 ori mai slaba fata de cea naturala
             Binenteles ca se hraneste ! Sunt mai multe posibilitati : cea mai facila ar fi utilizarea unei creme de maini(a sotiei), sau orice alta crema(chiar expirata) care vi se pare grasa. Aceasta modalitate o folosesc frecvent la incaltamintea de iarna.
 Alta modalitate ar fi solutii/spray de tratat piele pe care le gasim la magazine de incaltaminte si chiar in supermarketuri(lidl,etc). Exista cu 7lei pachetul si servetele de curatat piele(lidl).
  De retinut ca uzura este mult mai rapida in masina din cauza temperaturilor mari (40-600C) care se formeaza in cabina.De aici si crapatura colegului.
  Solutia din foto este alba si lichida nu spray cum au tradus ei. O folosesc atat la incaltaminte , cat si la scaunul de la birou.

Aviz posesorilor de Spirit : tratati banchetele !
« Ultima Modificare: 25.Aug.2017, 06:12:34 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #652 : 25.Aug.2017, 06:05:15 p.m. »
Hranita, nehranita e inadmisibil in 2 ani sa se rupa.
Sper sa o rezolvi pe garatie, bafta cu suzuki romania
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline toma

« Răspuns #653 : 25.Aug.2017, 08:15:26 p.m. »
Eu am o mica nelamurire. Daca cremuiesc pielea aia artificiala nu ma patez pe haine ulterior?
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #654 : 25.Aug.2017, 08:29:10 p.m. »
In mod cert
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline Lerua07

« Răspuns #655 : 25.Aug.2017, 08:56:55 p.m. »
Nu te patezi pe haine daca tratezi pielea cu o crema de maini cu glicerina. Schepsisul e sa nu dai o cantitate mai mare decat pote absorbi pielea (la asta artificiala trebuie o cantitate mai mica ca la cea naturala) si sa fie masata pielea pana absoarbe toata crema.  ;)
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline enicky

« Răspuns #656 : 25.Aug.2017, 09:06:21 p.m. »
....Daca cremuiesc pielea aia artificiala nu ma patez pe haine ulterior?
              :-)) intreab-o pe d-na procedura. Crema respectiva nu se da ca vopseaua pe gard ! Se da cu o cantitate rezonabila pt.a fi lesne absorbita si se acorda si un timp de uscare. N-o sa-i dai de exemplu dimineata inainte de a pleca la serviciu. Ii dai seara, de exemplu.
 Eu la scaunul meu ii dau cu cea din foto, pun picaturi pe suprafata respectiva si o intind c-o carpa. Il las 10-15min sa absoarba si apoi stau pe el.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: toma

Offline candale

« Răspuns #657 : 05.Sep.2017, 09:26:09 p.m. »
  E de neconceput si inacceptabil,ca la o masina noua(cea din semnatura) la orice denivelare sau schimbare de profil a masinii, bordul sa tronsneasca de fiecare data!! E asa enervant, dezamagitor!! Si am rulat 80% din drum pe autobanda in afara tarii! La fiecare urcare si coborare peste limitatorele de viteza se aude paraitul bordului (in special partea centrala cu navigatia si aerul conditionat,imbinarea proasta cu restul bordului,putea fi mai compact) ! Pe langa unele mici neajunsuri ,e cel mai enervant lucru la masina asta!!
  • vitara luxus allgrip diesel

Offline ariciul

« Răspuns #658 : 05.Sep.2017, 09:41:34 p.m. »
Eu am dat-o de mult pe gluma la subiectul asta, de ex:  http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=37.msg229150#msg229150
Adevarul e ca nu prea ai ce face, cam asta e treaba cu plasticele! La mine au fost momente cand ziceam ca gata s-a rupt ceva prin bord (eu avand zilnic o portiune de drum neasfaltat cu gropi multe) si dupa ceva vreme au disparut, peste 2-3 luni mai apar sporadic si tot asa! E o masina cu personalitate!
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline TVS

« Răspuns #659 : 05.Sep.2017, 10:37:07 p.m. »
După 2 ani,27000 km ,1.90 m și 95 kg,așa arata scaunul șofer   :(.http://imgur.com/rSXV88v
Cei mai corpolenți, verificați și voi. Eu am descoperit astăzi când am aspirat sub el .
Vesti bune. Ieri am fost la AutoNet , s-au facut poze pt a fi trimise mai departe . Azi de dimineața am fost sunat si informat ca se schimba pe  garantie . Ei spun ca doar Partea unde a crăpat. . Eu speram scaunul cu totul dar probabil se poate schimba doar tapiteria sezutului.
  • vitara-spirit 1,6 VVT , 4x4, manual, white pearl, 2015