Autor Subiect: Dezamagiri Suzuki New Vitara  (Citit de 137880 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline bekxy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1344
  • Gen: Bărbat
  • SX4 S-Cross '16 Spirit 1.4 4WD 6MT
    • Bucuresti
Re: Dezamagiri Suzuki New Vitara
« Răspuns #600 : 12.Iul.2017, 02:44:39 p.m. »
Fiat-ul e frate vitreg cu Suzuki, dar nu în materie de Vitara...
  • Suzuki SX4 S-Cross 2016 Spirit 1.4 Boosterjet 4WD 6MT

Offline ...

« Răspuns #601 : 12.Iul.2017, 02:46:27 p.m. »
Mai degraba frate bun, ca doar in acelasi loc au fost produsi.

Offline shpeedy

« Răspuns #602 : 12.Iul.2017, 03:16:50 p.m. »
La ora actuala fratia cu FCA (Fiat) se rezuma doar la motoarele diesel (chiar si la New Vitara), iar cea cu GM (cand faceau modele comune cu Opel) la mai nimic...

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline candale

« Răspuns #603 : 29.Iul.2017, 01:09:31 a.m. »
 Multumit de performantele ei dar la interior inca ma uimeste la modul neplacut cat de nelegata poate fi!  Orice denivelare cat de mica se transmite la plasticurile de bord si nu doar ca suna dar le vezi cum se misca odata cu schimbarea profilului masinii! Nu ma deranjeaza calitatea plasticului ,la multe marci e asa,dar sa fie mai compacte fara multe imbinari,acolo apar problemele. Si scaunele...sunt incalzite dar stai chiar pe circuitele respective,aproape ies prin piele
le simti cand te asezi ,nu pot sa cred! Nu ma asteptam . O tinem acum,dar data viitoare nu cred ca o sa mai fie suzuki noua achizitie, mai vedem.
  • vitara luxus allgrip diesel

Offline jupanul1

« Răspuns #604 : 29.Iul.2017, 09:45:12 a.m. »
Să zicem că așa este, cum spui tu, cu plasticele din bord, deși la mine nu s-a nimerit așa. Desigur, am zgomote ”dubioase”, în special deasupra unității multimedia, dar deocamdată nu mă deranjează prea serios. Probabil că o să aplic tratamentul cu desfăcut bord cândva... nu acum.

Nu înțeleg problema rezistențelor din scaun. Unde ai fi dorit să fie amplasate? Sub un strat gros de burete? Care le-ar mai fi scopul atunci?
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline enicky

« Răspuns #605 : 29.Iul.2017, 11:03:16 a.m. »
.....ma uimeste la modul neplacut cat de nelegata poate fi!  Orice denivelare cat de mica se transmite la plasticurile de bord si nu doar ca suna dar le vezi cum se misca ...! ..... Si scaunele...sunt incalzite dar stai chiar pe circuitele respective,aproape ies prin piele
le simti cand te asezi ,nu pot sa cred! Nu ma asteptam . O tinem acum,dar data viitoare nu cred....
   Nu stiu daca si diesel-ul are aici o contributie(vibratii in plus fata de benzina) dar nici la mine nu se intampla aceste  fenomene ! Posibil sa contribuie si insonorizarea care amortizeaza vibratiile.
   Apropos de denivelari, este o strada de referinta la noi , Popa Nan se numeste(vezi melodia) atat de bine asfaltata incat n-are 10m de bitum de aceeasi culoare, extrem de solicitanta pt. articulatii si tot nu se intampla nimic cu bordul.
   Presiunea din roti sa nu depaseasca 2,3.
   Sa nu uti, la oprirea motorului, ambreajul sa fie apasat. E f. important, dar probabil ca stii. :pardon:
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Lerua07

« Răspuns #606 : 29.Iul.2017, 11:18:49 a.m. »
@candale ,la mine plasticele din interior nu "joaca" deloc. Eu nici macar blamatii greierasi nu-i am !  :happy:
Cat despre rezistentele din scaun eu (si nici altcineva care a mers cu mine) nu am simtit prezenta lor prin piele, dar asta e o chestie discutabila ptr ca nu toti avem simturile la fel de ascutite  ;)
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline candale

« Răspuns #607 : 29.Iul.2017, 12:40:34 p.m. »
  Nu aveam intentia de a intra in polemici cu nimeni...dar daca ,si tineti cont ca e o masina noua pana la urma,pt a nu mai avea greierasi va apucati de desfacut bordul,dezumflati rotile ,calcati ambreajul la oprirea motorului( a se splica si cand e cutie automata) ,si lumea tot e multumita, e halucinant, iar despre rezistente nu trebuie sa le simti ,pur si simplu se vad si sunt jalnice. La alte marci fara renume mare nu vezi asa ceva. Ce " masuri " o sa luati cand o sa aibe 200.000 km si vreo cativa ani ,excluzand vanzarea?
  • vitara luxus allgrip diesel

Offline enicky

« Răspuns #608 : 29.Iul.2017, 12:54:25 p.m. »
  Nu aveam intentia de a intra in polemici cu nimeni...dar daca ,si tineti cont ca e o masina noua pana la urma,pt a nu mai avea greierasi va apucati de desfacut bordul,dezumflati rotile ,calcati ambreajul la oprirea motorului... La alte marci fara renume mare nu vezi asa ceva.
   Nici nu se pune problema de polemica, doar ne-am exprimat o parere !
   Iar presiunea corecta in anvelope si ambreiajul calcat la oprirea unui diesel(cu cutie manuala, daca chiar trebuie specificat!) se aplica la toate marcile. Dar cui ii place sa fie usor zgaltait la oprirea motorului, nu trebuie sa calce ambreiajul.
  Din ce-ai enumerat tu mai sus, noi n-o sa facem, pt. ca nu e cazul.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline jupanul1

« Răspuns #609 : 29.Iul.2017, 01:06:53 p.m. »
@candale - zău dacă văd polemica. Ai primit doar ceva păreri despre mașinile proprii precum și niște sfaturi. Acum că tu alegi să urmezi sau nu... n-avem cum te influența. Desfăcutul bordului pentru ”scăpat” de zgomote face obiectul garanției - sunt convins că sunt nenumărate mărci unde se întâmplă chestii de-astea, unele poate chiar mai grave. Despre presiunea în roți și manevratul ambreiajului... ți-a răspuns colegul @enicky .

La mine nu se vede/simte nici o rezistență prin tapițeria scaunului. Și se pare că nici la alții. Dacă la tine e altfel, de ce nu faci o vizită la service să îi iei la niște întrebări? Poate este o problemă punctuală ce are rezolvare în cadrul garanției.

Oricum, eu mă bucur de fiecare dată când citesc pe-aici pe la nemulțumiri că cele referitoare la motor+CV sunt absolut sporadice... Ăsta e un semn bun, zic eu!

P.S. Îmi doresc să ajung la 200k cu Vitara, dar pe de altă parte sunt și un pic realist... Adică mă aștept la maxim 100k după 5 ani.
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise