Autor Subiect: Dezamagiri Suzuki New Vitara  (Citit de 137879 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ...

Re: Dezamagiri Suzuki New Vitara
« Răspuns #580 : 15.Mai.2017, 11:36:18 a.m. »
Daca tot vrei sa schimbi cheia, va trebui sa schimbi si numele de user in Add-on :)

Offline Adun

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 19
  • Gen: Bărbat
    • Timisoara
« Răspuns #581 : 15.Mai.2017, 11:37:27 a.m. »
Nope, tot birceag e. Cu consecvență și ambiție vei reuși  :-))
Bine asa? :)
  • Suzuki Vitara 1.6 2WD Passion AT

Offline candale

« Răspuns #582 : 28.Iun.2017, 07:18:26 p.m. »
   Inteleg ,am vazut , la toate masinile din ziua de azi e o vopsea slaba ! Dar de la a fi proasta si cea mai proasta e mare diferenta!! Creapa vopseaua si se duce cu tot cu protectia de sub ea! Se cojeste efectiv!
  Nu inteleg cum cu toate standardele impuse li se permite sa scoata asa ceva la vanzare(vopsea si plasticuri interioare ce se desfac si suna de peste tot)
  • vitara luxus allgrip diesel

Offline Ash

« Răspuns #583 : 28.Iun.2017, 11:09:08 p.m. »
Poze?
  • -
Vitara 1.6 Spirit AllGrip Diesel TCSS

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #584 : 28.Iun.2017, 11:53:42 p.m. »
   Inteleg ,am vazut , la toate masinile din ziua de azi e o vopsea slaba ! Dar de la a fi proasta si cea mai proasta e mare diferenta!! Creapa vopseaua si se duce cu tot cu protectia de sub ea! Se cojeste efectiv!
  Nu inteleg cum cu toate standardele impuse li se permite sa scoata asa ceva la vanzare(vopsea si plasticuri interioare ce se desfac si suna de peste tot)
N-am patit-o inca cu plasticele , am patit-o cu vopseaua. Ma indoiesc ca le pasa, mi-e mi-au dat doua tuburi de "oja" -
 culoare + lac - sa-mi dau singur pe unde sare vopseaua... Pacat caci inca consider ca este cel mai bun raport pret/masina. Fata de celelalte falsuri mini-SUV Vitara chiar are ce arata. Din nefericire la confort+aparitie au facut rabat sau au dat chix.
Si inca ceva: suedezii nu sunt mai civilizati ca altii cand fac o boacana. M-am trezit cu mici semne din parcari de pe la mall-uri sau de aiurea, spatii de parcare inguste si nesimtire la deschiderea usilor. Plus ca mi-au zgariat lacul la spalat. Cu cine sa te certi...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline fireburn

« Răspuns #585 : 29.Iun.2017, 12:56:42 p.m. »
Eu cred ca masina ta e cea mai noua de pe acolo :), pentru ca parcul lor auto are ceva vechime (ca medie).
Poate din aceasta cauza nu le pasa....
In plus, s-ar putea sa nu fie suezedi get-beget cei care fac asta.

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #586 : 29.Iun.2017, 10:15:16 p.m. »
Au dat de gustul masinilor noi, cam jumatate din masini sunt in leasing si dupa 3 ani le lasa si isi iau altele noi...Cat despre comportament, acum 2 ani la IKEA in parcare mi-au  spart geamul mic la portiera la Peugeotul 307 ce il aveam, m-a costat afacerea cam 1200 ron...a spart gemul si dus a fost ...m-am intalnit cu o Vitara rosie noua pe strada mea, se pare ca a mea a avut efect!
Media vechimii parcului s-ar putea sa fie putin afectata de cluburile de masini vechi americane care sunt mai multe in Suedia ca in toata Europa. Am prins cateva evenimente ale unor cluburi de posesori, va spun ca cele aranjate sunt niste bijuterii.
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline candale

« Răspuns #587 : 05.Iul.2017, 12:23:47 a.m. »
Poze?
O sa fac si ceva poze, oricum am incercat sa repar deja cu ,,oja" ce am primit-o din Belgia,(iar mie la 12€ nu mi-au dat nici lac,au spus ca nu exista!!😂)sub orice critica la cum se comporta,dar am pus-o cel putin sa nu stea apa direct pe tabla ca daca nu alta bucurie!
  • vitara luxus allgrip diesel

Offline SPIRIDUSHU

« Răspuns #588 : 05.Iul.2017, 09:00:40 a.m. »
Daca nu ai vopsea metalizata, atunci nu exista. Vopseaua are deja lacul. Daca este metalizata atunci vopseaua vine separat de lac.
  • New Vitara 1.6 ddis, Luxus

Offline Dan T

« Răspuns #589 : 10.Iul.2017, 11:21:36 a.m. »
Astept schimbarea senzorului de temperatura exterioara de aproape o luna.
Exista o explicatie. Nu a fost inregistrata garantia in sistem.
SLDA se restarteaza mai des decat pot eu clipi.
Cireasa de pe tort, a decedat amortizorul dreapta spate iar cel din stanga spate da semne de viata scurta.

:good: :good: :good:

• Vitara 1.6 Passion ALLGRIP

The following users thanked this post: kellogs