Autor Subiect: Dezamagiri Suzuki New Vitara  (Citit de 137861 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline toma

Re: Dezamagiri Suzuki New Vitara
« Răspuns #500 : 30.Ian.2017, 07:45:57 p.m. »
eu unul nu reusesc sa disting mare lucru din inregistrarea aia (peste care se mai aude si radio cred)... :(
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline aleksanders

« Răspuns #501 : 30.Ian.2017, 08:19:43 p.m. »
este un sunet ciudatel - este destul de infundat si nu pare sa intrerupa (as exclude injectoarele), pare mai mult un zgomot de evacuare.... asteptam si noi diagnoza oficiala
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

The following users thanked this post: candale

Offline candale

« Răspuns #502 : 30.Ian.2017, 11:14:34 p.m. »
este un sunet ciudatel - este destul de infundat si nu pare sa intrerupa (as exclude injectoarele), pare mai mult un zgomot de evacuare.... asteptam si noi diagnoza oficiala
   Asa pare intr-adevar , de la evacuare sau la aspirarea aerului sa nu fie ceva bine etans. Mai auzi ceva asemanator toba la vreun TIR sau autobuz. Oricum cred ca e clar ca la voi nu se aude asa. Si da ,stiu ca se aude cam slab, dar sunetul tot il percepi. Am inregistrat cu un dashcam ,dar nu stiu de ce a ramas un sunet sacaitor peste,era si  plouat afara si facea fosnet,apoi m,a sunat si sotia😁,nu era radioul.
  Va salut
  • vitara luxus allgrip diesel

Offline aleksanders

« Răspuns #503 : 30.Ian.2017, 11:21:09 p.m. »
eu am avut ceva probleme cu evacuarea - apa in toba, o sita desprinsa... naiba stie ce a fost - incearca sa opturezi evacuarea cu o carpa si vezi daca se schimba sunetul motorului - si asa poate iti dai seama daca e problema de evacuare sau nu ...
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline candale

« Răspuns #504 : 31.Ian.2017, 08:36:16 a.m. »
  Daca e si lamine evacuarea ,atunci cred ca e de undeva la prinderea de motor. Cam de acolo parca vine sunetul,din parte motorului. Merci de sfat

Online NicNic

« Răspuns #505 : 31.Ian.2017, 09:19:53 p.m. »
eu am avut ceva probleme cu evacuarea - apa in toba, o sita desprinsa... naiba stie ce a fost -
sita desprinsa   :)

Dar la ce a filmat @candale, nu cred ca sunetul e din interior toba. Mai degraba e ceva neetans in prinderile dintre segmentele esapamaentului.
O filmare mai clara, ar fi de mult ajutor.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline Laurentiu

« Răspuns #506 : 31.Ian.2017, 10:45:20 p.m. »
Mai degraba e ceva neetans in prinderile dintre segmentele esapamaentului.
Astupi cu palma teava de esapament si daca motorul moare, etansarea elementelor de pe traseul de evacuare e OK.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline candale

« Răspuns #507 : 31.Ian.2017, 11:43:15 p.m. »
 Exact ce banuiam! A stat masina la ei toata ziua..au spus ca poate e din soft,ca din motorina😒...eu le,am zis sa verifice evacuarea,admisia. Seara ma cheama la ei ,au chemat un reprezentant Suzuki Belgia😓, care a condus se pare deja masina mea , si..."nu are nimic "... Pt el e sunetul normal!! A zis sa merg si cu el ,sa conduc eu. Am plecat ,i,am zis ,i,am aratat cum suna ca si un RARAIT. Dar nu , pt el era normal!! Si sa notez ,auzi, cand face mai tare ,la rece,la cald, seara, cand ploua.....😵,si sa,i informez. Formalitati tipic belgiene,bune ele ,dar nu in cazul acesta.
  Poate tot in Ro ,cu ai nostri o sa aflu mai multe,pana atunci o sa incerc metoda cartofului in toba. Si eu zic ca e ceva ce nu e bine etans. Pacat,mie nu,mi place cum suna ,dar pare asemanator cu ce altii dau bani in plus sa sune asa,cam sport.
  Multumesc pt pareri. O sa mai fac ceva inregistrari,sper mai bune! Mai nasol e pe autostrada pe ACC, unde nu e asa tare ,dar e constant si e chiar enervant dupa un timp
  Va salut!

The following users thanked this post: kellogs

Offline Vali D

« Răspuns #508 : 31.Ian.2017, 11:55:25 p.m. »
candale - poate ca ar trebui sa mergi la alt service.

Offline aleksanders

« Răspuns #509 : 01.Feb.2017, 12:25:14 a.m. »
@candale - nu uita sa le ceri o foaie in care isi exprima parerile in scris si sa le precizezi ca vor face parte din hartiile ce vor reprezenta dovada in cazul unui defect ce o sa survina in viitor.