Autor Subiect: Dezamagiri Suzuki New Vitara  (Citit de 137854 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Dezamagiri Suzuki New Vitara
« Răspuns #480 : 11.Ian.2017, 12:08:42 p.m. »
E vopsita cu vopsea ecologica..
             Eu n-am patit-o, dar am gasit solutia, ca sa nu apara problema.

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #481 : 11.Ian.2017, 12:11:49 p.m. »
N-am făcut poză că îmi înghețau mâinile, dar am albăstrit hârtia bine de tot.
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline AT

« Răspuns #482 : 13.Ian.2017, 09:48:16 a.m. »
Da, este o problema reala faptul ca la Vitara zona cu vopsea din jurul busonului de alimentare cu combustibil nu este lacuita sau nu are zona de protectie cauciucata  ca la alte modele (S-Cross de exemplu). Faptul ca daca la scoaterea pistolului de alimentare se intampla sa se prelinga cateva picaturi de benzina pe aceasta zona nelacuita si stergi cu servetel se ia vopseaua! Deja sunt suficienti utilizatori de Vitara care au patit asa ceva ca sa nu fie un semnal de alarma pentru producator.

Fie a fost o "scapare" tehnologica fie este "rezultatul" de reducere a costurilor de productie datorat unei gandiri nerealiste raportate la conditiile reale de utilizare, este imperios necesar sa sesizam situatia si sa solicitam remedierea ei in scris (pe mail) atat catre Reprezentanta Suzuki cat si catre Service-ul autorizat unde efectuam reviziile.  Nu cred ca in asemenea situatii noi utilizatorii trebuie sa cheltuim suplimentar, bani, timp, respectiv sa ne stresam mai mult decat este necesar, pentru corectarea eventualelor greseli de proiectare sau productie. Chiar si in cazul unora aparent neimportante ca aceasta. Deci parerea mea este ca trebuie sa solicitam in scris punctul de vedere oficial al reprezentantei pentru asemenea situatii.
  • Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

The following users thanked this post: toma, PAR

Offline toma

« Răspuns #483 : 13.Ian.2017, 10:09:58 a.m. »
De acord cu tot ce zice AT.

Intrebare de prost: motorina e la fel de coroziva ca benzina? Eu nu am remarcat aceasta problema dar ce-i drept nu cred ca am sters pana acum zona aia cu hartie...
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: musso

Online NicNic

« Răspuns #484 : 13.Ian.2017, 10:20:14 a.m. »
De acord cu tot ce zice AT.

Intrebare de prost: motorina e la fel de coroziva ca benzina? Eu nu am remarcat aceasta problema dar ce-i drept nu cred ca am sters pana acum zona aia cu hartie...

@toma: Nu e vroba de corodare, ci de dizolvare.
Si motorina este mai putin agresiva din acest punct de vedere.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline toma

« Răspuns #485 : 13.Ian.2017, 10:22:20 a.m. »
Multumesc.
 Oare in timp se va ajunge la acelasi rezultat ca la benzina sau pur si simplu nu e destul de "puternica"?   :-?
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline jupanul1

« Răspuns #486 : 13.Ian.2017, 10:29:39 a.m. »
Vopseaua este solubilă în apă (deh, ecologică). Atât benzina cât și motorina sunt solvenți mai buni decât apa... Nu contează cât de ”puternică” e benzina față de motorină, rezultatul va fi același... Poate doar să depindă de cantitatea de solvent folosită...

:fluier: Mă duc să caut un spray cu lac transparent și niște bandă adezivă + ceva ziar pentru mascare...
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline aleksanders

« Răspuns #487 : 13.Ian.2017, 11:57:02 a.m. »
benzina/motorina sunt considerate substante corozive? - garantia pana unde actioneaza?
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #488 : 20.Ian.2017, 06:00:42 p.m. »
Cred ca sunt primul care am semnalat problema. M-am dus la reprezentanta, mi-au dat vopsea sa dau cu pensula. Problema e ca de atunci e prea frig si umezeala...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Online NicNic

« Răspuns #489 : 20.Ian.2017, 06:21:37 p.m. »
Chiar daca e topicul de New Vitara, va confirm ca si la SUVI (adica SX4) este aceeasi problema cu vopseaua de sub capacul busonului de la rezervor. Am murdarit intentionat cu benzina cand am alimentat, apoi am luat un servetel de la pompa si in 5 secunde avea pe el o pata de Suzuki Silky Silver Metallic.

Cred ca li s-a terminat lacul, ungurilor.
Sau cum zicea un amic de-al meu: i-au dat cu vopsea de oua, sa arate mai frumos.  :D.

@ Costique: La care reprezentanta? E ciudat sa iti dea tie vopseaua. Ei ar trebui sa si vopseasca, fiindca garantia e si pe manopera.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!