Autor Subiect: Dezamagiri Suzuki New Vitara  (Citit de 137858 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline aleksanders

Re: Dezamagiri Suzuki New Vitara
« Răspuns #470 : 21.Dec.2016, 06:35:37 p.m. »
fata de usa se strange - efectueaza o miscare de stragere catre exterior si geamurile din spate nu intra complet in usa, mai ramane cam 10-15 cm
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

The following users thanked this post: zîmbesc

Offline Redresor

« Răspuns #471 : 29.Dec.2016, 09:11:52 p.m. »
Carenajul rotilor spate este dintr-un fel de mocheta care se imbiba cu apa. Daca strangi cu mana, musteste de apa. Nu cred ca e cea mai buna solutie sa ramana apa aproape de caroserie. Plus ca in timp s-ar putea deforma. In fata le-au facut de plastic, ceea ce mi se pare corect...
Am observat la spalatorie ca ramasesera paie dintr-o balega  ;) si aproape s-au luat dupa ce a insistat cu presiunea.
  • Suzuki Vitara Passion 1.6 AWD

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #472 : 11.Ian.2017, 07:45:46 a.m. »
Aseară am făcut plinul iar la final a curs puțină benzină în spațiul de sub bușon iar apoi mai jos, spre roată. Am luat niște hârtie de lângă pompă și am curățat/șters în jurul bușonului.... cu tot cu vopsea. Inacceptabil și supărător. Am închis capacul și am șters cu grijă mai jos, nu au fost probleme.
Așadar, vopseaua din jurul bușonului, nefiind metalizată sau cum s-o numi tehnic, se duce cu benzină. Pe viitor o să avem grijă să nu mai punem peste punctul în care se oprește pistolul, deși mai intră bine ulterior.
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline Cosmin09

« Răspuns #473 : 11.Ian.2017, 09:08:05 a.m. »
Mi s-a intamplat si mie sa curga un pic de benzina langa buson dar atunci doar am tamponat cu niste hartie de la pompa, nu am sters. Nu am vazut culoare pe hartie.
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline jupanul1

« Răspuns #474 : 11.Ian.2017, 09:17:14 a.m. »
...am curățat/șters în jurul bușonului.... cu tot cu vopsea.

În jurulul bușonului vopseaua nu are și stratul de lac necesar. Nu înțeleg de ce s-a ales soluția asta, dar, la nevoie se poate bricola ceva cu un spray cu lac transparent și niște bandă adezivă pentru protecția celor nenecesar a fi lăcuite (gen bușon). Vospeaua autovehiculelor Suzuki (poate și alte mărci, nu știu) este pe bază de apă, deci sigur nu are cum să reziste la un solvent așa puternic cum e benzina - lacul e cel care asigură protecția.
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline SPIRIDUSHU

« Răspuns #475 : 11.Ian.2017, 10:07:47 a.m. »
Poate pentru ca au vopsit cu lac masina cu capacul de la buson pus. Adica ceva gen sigle pass pe din afara.  :cof: Buna dimineata ! :)
  • New Vitara 1.6 ddis, Luxus

Offline AT

« Răspuns #476 : 11.Ian.2017, 10:47:16 a.m. »
Si la SX4 o fi aceeasi situatie, zona busonului nelacuita?
  • Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

Offline boga81

« Răspuns #477 : 11.Ian.2017, 11:40:58 a.m. »
nu stiu, dar de cate ori am patit asta nu tin minte sa fi vazut vopsea pe hartie...
  • Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline enicky

« Răspuns #478 : 11.Ian.2017, 11:46:38 a.m. »
....nu tin minte sa fi vazut vopsea pe hartie...
   Sx4 nu cred ca are vopsea ecologica.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Laurentiu

« Răspuns #479 : 11.Ian.2017, 12:03:27 p.m. »
   Sx4 nu cred ca are vopsea ecologica.
E vopsita cu vopsea ecologica dar la busonul de benzina nu sint probleme cu "luarea" vopselei.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!