Autor Subiect: Dezamagiri Suzuki New Vitara  (Citit de 137852 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Dezamagiri Suzuki New Vitara
« Răspuns #460 : 19.Dec.2016, 04:08:57 p.m. »
      Blocarea usilor se face de la sofer(e normal) dar pasagerul si-o poate deschide si singur daca intai actioneaza de butonul de deasupra manerului.
      Kitul de reparatie a inlocuit la aproape la toate marcile roata de rezerva, nu e Suzuki o exceptie. In schimb in locul kitului se poate pune chiar si o roata normala.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Linu

« Răspuns #461 : 21.Dec.2016, 01:19:26 p.m. »
- nu stiu cum este honda, dar nu cred ca se strange fata de usa cand inchizi geamul si nici greierasii lui suzuki;

Am observat si eu acest aspect. Nu este deloc onorant pentru producator, dar eu acum la 40 de ani o iau altfel - este o dovada ca motorasul ala este puternic  :D
De asemenea, am si eu un greieras undeva la bord, pe unde se intalneste cu stalpul din stanga de la sofer. Asta de cand s-a facut frig afara. Acum 10 ani m-ar fi scos din sarite, acum insa nu-i mai bag in seama si incerc sa ma bucur de masina pentru ce poate si ofera ea.
  • Vitara Spirit 1.6VVT 6AT Allgrip 2016

Offline zîmbesc

« Răspuns #462 : 21.Dec.2016, 02:14:05 p.m. »
Cum adică, stimați colegi, se strînge fața de uşă cînd închizi geamul? :-)) :-O
  • Honda Jazz
Mitocanul s-a născut jignit.

Offline wolfin

« Răspuns #463 : 21.Dec.2016, 02:25:31 p.m. »
nu se strange ....se umfla....basca ca se inchide geamul cu putere.

eram sa ii prind degetele copilului .... era bine daca avea protectie...de fapt ...ar trebui sa fie un must la toate.
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #464 : 21.Dec.2016, 02:48:53 p.m. »
Cum adică, stimați colegi, se strînge fața de uşă cînd închizi geamul? :-)) :-O

I scârbă de geam și se dă la o parte cât poate  :D
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

The following users thanked this post: PAR

Offline ariciul

« Răspuns #465 : 21.Dec.2016, 02:59:11 p.m. »
Cand merg la spalatorie sa iau masina daca se intampla sa dau geamul jos si apoi inapoi sus, geamul se uda si e plin de apa. Concluzia e ca in portiera e ceva apa dupa spalare sau materialele din ea sunt ude fleoasca! Nu prea incantat! N-o fi ruginind pe interior? :-?
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline toma

« Răspuns #466 : 21.Dec.2016, 03:00:39 p.m. »
Asta m-a lasat si pe mine mut cand am observat-o prima data.... la destul timp dupa ce am achizitionat masina

Inchid geamul si vad cum se bombeaza plasticul ala... am mai facut de doua ori sa ma conving ca nu mi s-a parut  =))

Dar am exact aceeasi interpretare ca Linu: uite mai ce puternic ii motorasul ala  :clap:
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline toma

« Răspuns #467 : 21.Dec.2016, 03:03:09 p.m. »
Cand merg la spalatorie sa iau masina daca se intampla sa dau geamul jos si apoi inapoi sus, geamul se uda si e plin de apa. Concluzia e ca in portiera e ceva apa dupa spalare sau materialele din ea sunt ude fleoasca! Nu prea incantat! N-o fi ruginind pe interior? :-?

Eu cred ca "asa face toate"... adica asta am patit cu orice masina. Nu cred ca e apa in usa, cred ca e apa pe cheder si pe materialul ala de care se freaca geamul cand il misti sus jos si se uda
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Online Catalln

« Răspuns #468 : 21.Dec.2016, 03:05:20 p.m. »
Eu cred ca "asa face toate"... adica asta am patit cu orice masina. Nu cred ca e apa in usa, cred ca e apa pe cheder si pe materialul ala de care se freaca geamul cand il misti sus jos si se uda
Așa este, „toate face așa :)
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline zîmbesc

« Răspuns #469 : 21.Dec.2016, 06:06:14 p.m. »
nu se strange ....se umfla....basca ca se inchide geamul cu putere.

eram sa ii prind degetele copilului ....

Deci e vorba despre geamurile uşilor din spate? Apropo, intră complet în uşă sau mai rămîne ceva şi pe-afară?
  • Honda Jazz
Mitocanul s-a născut jignit.