Autor Subiect: Dezamagiri Suzuki New Vitara  (Citit de 137837 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline jupanul1

Re: Dezamagiri Suzuki New Vitara
« Răspuns #430 : 15.Nov.2016, 07:46:40 a.m. »
Noh! Suntem la ”dezamăgiri”, nu la ”surprize plăcute”, că altfel menționam protecțiile  ;-). E drept, nu prea am văzut nici eu cu toba de mijloc târâș - dar asta nu-i nici un fel de garanție. Dezamăgirea mea rămâne - mă așteptam să mai fie prinsă într-un loc, măcar în zona punții spate.
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline aleksanders

« Răspuns #431 : 15.Nov.2016, 08:53:02 a.m. »
nu o prind prea des ca sa nu se transmita vibratii asupra caroseriei - prinderea finala este facuta cu 2 tampoane de cauciuc - eu sincer nici nu cred ca mai este nevoie de o alta prindere - are un traseu linear si e teapana - singura chestie deranjata este imbinarea cu finala, pe acel cot - dar nu aveau cum sa faca altfel cu trecerea peste puntea spate.
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline enicky

« Răspuns #432 : 15.Nov.2016, 10:25:42 a.m. »
    Intru-cat am avut mai multe masini pana acum( spun asta ca experienta si nu ca o lauda), generatii si marci diferite, le-am luat ca atare, pentru calitatile lor, considerand ca producatorul asa a dorit sau atat a reusit sa el sa creeze. Daca mi-am dorit ceva in plus la masina, mi-am pus eu(daca s-a putut), daca nu, am inteles ca alte optiuni ar fi implicat costuri superioare, si deci nu se regasesc.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: Laurentiu

Offline jupanul1

« Răspuns #433 : 15.Nov.2016, 03:20:13 p.m. »
Nu pot contesta sub nici o formă calitățile ”noii Vitara”, indiferent de nivelul dotare sau motorizare. Eram doar cârcotaș! >:)

După cum am spus, și văd că au mai venit și alții cu ideea asta - în acest moment, acest autovehicul este best-buy.

Offline enicky

« Răspuns #434 : 15.Nov.2016, 03:35:30 p.m. »
.... în acest moment, acest autovehicul este best-buy.
            Asta m-a determinat si pe mine sa dau o masina "tanara" pe Vitara, Passion initial apoi din cauza navigatiei ajungand la Cool !  Ii compatimesc pe unii colegi ca n-o pot conduce de pe scaunul "impracticabil" al soferului si sunt nevoiti sa stea pe bancheta din spate. :-))
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: jupanul1

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #435 : 16.Nov.2016, 07:30:09 a.m. »
Am discutat ieri cu dealerul și l-am rugat să-mi scoată scaunul din față. Urmează să-i trimit azi prin curier scaunul de la birou. Momentan sunt la limită cu bugetul din cauza achiziției, dar la anul când își mai revin lucrurile mă gândesc să-i pun și joystick
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline jupanul1

« Răspuns #436 : 16.Nov.2016, 08:15:06 a.m. »
Eu zic să o dați dreq de Vitară și să veniți cu o droșcă sau ceva... măcar acolo nu-s probleme cu lombara.

Offline mariusl82

« Răspuns #437 : 17.Nov.2016, 11:16:14 a.m. »
pai nu, daca tot a vanit sezonul de iarna, si e problema cu depozitatul de jenti+anvelope vara, eu zis sa le punem in locul scaunului din fata, asa rezolvam 2 prob  :inteligent:
  • New Vitara 1.6 MT Spirit Allgrip Atlantis Turquoise

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #438 : 21.Nov.2016, 09:50:19 p.m. »
Eu am rezolvat problema altfel. Nu mai am nici o problema cu schimbatul cauciucurilor vara/iarna, aderenta sau teren. Cum nu sunt interzise cauciucurile de iarna vara, le-am montat in tandem, acum am ca la camioane cate doua caciucuri pe janta dubla, comanda speciala. Cand iau curba mai uit si se mai freaca de aripa dar pana tocesc aripa tocesc cauciucul ori ma invat sa fac raza de intorcere 25 de metri.  Cum merg majoritar pe autostrada , nu e mare problema. In oras si la parcare e mai greu: inainte, inapoi, inainte, inapoi...recordul e de parcare in 25 miscari dar cine mai are masina ca a mea? Am dat comanda de contraripa extinsa gen Batman si mi-am cumparat fierastrau oscilant Bosch, am auzit ca taie si metalul. Cu dotarile astea rezolv si coliziunea cu aripa. Am o problema cu parcarea, cred ca las niste tepuse laterale sa nu ma atinga vecinul...
Aaaa, dezamagirea e ca n-a venit din fabrica asa...!
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #439 : 21.Nov.2016, 09:58:19 p.m. »
Bun bun, dar ce faci cu scaunul impracticabil?
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308