Autor Subiect: Dezamagiri Suzuki New Vitara  (Citit de 137808 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Lerua07

Re: Dezamagiri Suzuki New Vitara
« Răspuns #300 : 26.Oct.2016, 06:51:10 p.m. »
" lipsa unui buton pentru "sursa audio anterioara"
Fals... pe volan in partea stanga este un buton din care poti schimba si reveni la sursa audio anterioara prin apasarea scurta !  :dknw:
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline valmar67

« Răspuns #301 : 26.Oct.2016, 06:57:03 p.m. »
Mirrorlinkul nu functioneaza in mers din cauza Google/Producatorii de tel.cu Android...
De-aia mi-am luat Iphone la care merge perfect CarPlay-ul.
Port USB suficient pentru incarcarea Iphone 6 , si rularea in acelasi timp a muzicii online(Deezer) si a hartilor din IOS afisate pe display-ul masinii.
Intr-adevar calitatea plasticelor e slaba, dar ce vrei la pretul asta ?
  • Vitara passion 1,6 benzina,MT, Allgrip, Horizon Orange Metallic / Cosmic Black Pearl Metallic

The following users thanked this post: rexkrokiDAU

Offline valmar67

« Răspuns #302 : 26.Oct.2016, 07:04:47 p.m. »
Citat
"vopseaua de calitate inferioara. Se zgarie si cu unghia. Parca ar fi vopsite cu monocomponenta"
-am fost lovit de o pietricica, pe capota, s-a indoit putin, aproape insesizabil , cam 2 mm , dar vopseaua nici macar nu s-a zgariat.

Si ca alta remarca usor comica:
Un idiot a iesit din parcare cu spatele, cu un Logan, incet , eu fiind in masina si a intrat in mine , eu claxonandu-l in acest timp. S-a oprit nu inainte de a ma lovi in aripa fata dreapta, care nu s-a indoit, a iesit din cleme. intr-o parte. Am impins-o inapoi , a facut click, si gata , nici o zgarietura, nici un semn... nu-mi venea sa cred... :)
  • Vitara passion 1,6 benzina,MT, Allgrip, Horizon Orange Metallic / Cosmic Black Pearl Metallic

Offline valmar67

« Răspuns #303 : 26.Oct.2016, 07:12:11 p.m. »
De fapt nu era aripa ci masca fata care este prinsa de aripa, vezi imaginea(nu este masina mea ci o poza de pe net)

Offline valmar67

« Răspuns #304 : 26.Oct.2016, 07:21:19 p.m. »
Nu este subturata la 40 km/h eu la viteza asta merg cu a 4-a, asta daca nu vreau sa conduc sport. Pentru condus sportiv, am rotita aia din dreapta jos pe care o rotesc la dreapta si care deschide "cepul" la combustibil...  :D
Intr-adevar e greu sa cauti prin agenda telefonica dupa un numar, la fel cum vad pe unii care dau SMS-uri in trafic  B-), dar de ce nu folosesti direct telefonul, ca toti ceilalti cu masini de la 40000 Euro in sus, asta inseamna valoare  >:D<

Offline Laurentiu

« Răspuns #305 : 26.Oct.2016, 08:10:31 p.m. »
Nu este subturata la 40 km/h eu la viteza asta merg cu a 4-a...
  :-O  La ce turatie?
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Online NicNic

« Răspuns #306 : 26.Oct.2016, 08:24:48 p.m. »
Probabil vreo 1400 rot/min.
Nu e nepotrivit, daca nu vrei sa demarezi mai puternic....
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline Laurentiu

« Răspuns #307 : 26.Oct.2016, 08:30:39 p.m. »
Probabil vreo 1400 rot/min.
daca nu vrei sa demarezi mai puternic....
Nu e vorba de demaraj ci de mers in regim de croaziera. 1400 RPM mi se pare o turatie mica, de ralanti cind motorul e rece.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Online NicNic

« Răspuns #308 : 26.Oct.2016, 08:34:08 p.m. »
In regim de croaziera este un mers foarte economic la 1400 rot/min.

Totusi, eu ma simt cel mai confortabil cand SUVI are 1600 -2300 rot/min.

Asa imi iese si cel mai mic consum.

Dar in ultimul timp m-am obisnuit cu turatia de cuplu maxim... :)
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline kellogs

« Răspuns #309 : 26.Oct.2016, 11:11:40 p.m. »
" lipsa unui buton pentru "sursa audio anterioara"
Fals... pe volan in partea stanga este un buton din care poti schimba si reveni la sursa audio anterioara prin apasarea scurta !  :dknw:

pai doar scurt il apas, la mine nu face decat "sursa urmatoare". Am sa mai studiez problema, multumesc.
simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/