Autor Subiect: Dezamagiri Suzuki New Vitara  (Citit de 137791 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline aleksanders

Re: Dezamagiri Suzuki New Vitara
« Răspuns #200 : 29.Aug.2016, 10:54:58 a.m. »
la cele cu buton, mai apesi odata pe buton si iti ramane radioul deschis.... nimic greu si complicat
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #201 : 29.Aug.2016, 11:39:03 a.m. »
Trebuie inventata masina care sa ne citeasca gandurile si sa le pune automat in practica.  :-))

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #202 : 29.Aug.2016, 11:25:23 p.m. »
Nimic nu este greu si complicat sa mai apesi un buton ca sa dezactivezi S&S la fiecare urcare in masina (eu nu ma plang, dar sunt unii milosi cu demarorul si bateria), sa mai bagi o data cheia in contact ca sa ridici geamurile uitate deschise (asta sunt eu :( ), sa trantesti haionul de 3 ori pana se inchide (multe Vitara vin cu aceasta "optiune"; eu am reusit sa renunt la "ea" prin forte proprii :) ),  etc, si altele, s.a.m.d.

Nu trebuie facuta o masina care sa ghiceasca gandurile. Este suficient ca Suzuki sa plece putin urechea la nemultumirile si dorintele clientilor.
« Ultima Modificare: 29.Aug.2016, 11:27:29 p.m. de yeti »
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline CipV

« Răspuns #203 : 30.Aug.2016, 02:00:11 p.m. »
La a mea se inchide haionul fara probleme, in schimb, portierele pe dreapta trebuie inchise mai "energic". Singura portiera ce se inchide fara probleme (si asa a fost de la inceput) e cea de la sofer.
Un al doilea lucru dezamagitor e update-ul hartilor de la navigatie, ce nu e gratuit si se face cu intarziere. Pentru mine chiar conteaza navigatia, vreau sa am parbrizul cat mai liber, fara tot felul de suporturi lipite de el (am deja camera video).
Mirrorlink-ul nu ma afecteaza, nu am telefon compatibil (si nu-s multe compatibile cu sistemul asta). Nu inteleg insa de ce sistemul de comenzi vocale nu ma lasa sa dictez adrese pentru Romania, in conditiile in care acelasi sistem de comenzi vocale recunoaste nume romanesti din agenda si chiar si titluri de melodii romanesti.
  • Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip AT Galactic Grey

Offline Adita_68

« Răspuns #204 : 01.Sep.2016, 11:15:24 a.m. »
" sa trantesti haionul de 3 ori pana se inchide (multe Vitara vin cu aceasta "optiune"; eu am reusit sa renunt la "ea" prin forte proprii :) ),  etc, si altele, s.a.m.d.

Care este solutia de "renuntare" la optiunea de trantit haionul de 3 ori?  Alta decat o data si bine? :-((
  • Vitara si Swift
Suzuki Vitara Passion 1,6, MT, turqoise cu caciula neagra;
Suzuki Swift 2016, gri

Offline AT

« Răspuns #205 : 01.Sep.2016, 11:52:58 a.m. »
La mine, dupa circa jumatate de an de utilizare, chederele usilor au inceput sa nu mai fie asa rigide ca la inceput.
In prezent,  la mai bine de un an de utilizare, usile (in special cele de pe fata utilizate des) si haionul se inchid foarte usor.
Haionul se inchide perfect doar sub propria greutate, nu mai trebuie sa-l trantesc ca atunci cand masina era noua.
  • Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

Offline Laurentiu

« Răspuns #206 : 01.Sep.2016, 11:54:56 a.m. »
Care este solutia de "renuntare" la optiunea de trantit haionul de 3 ori?  Alta decat o data si bine? :-((
Reglarea inchizatorului.
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline aleksanders

« Răspuns #207 : 01.Sep.2016, 12:01:39 p.m. »
are 2 tampoane de cauciuc reglabile - te joci putin cu ele si treaba este rezolvata
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #208 : 01.Sep.2016, 12:15:45 p.m. »

Exista o discutie dedicata pe inchiderea haionului aici: http://www.suzuki-club.ro/forum/probleme-tehnice-new-vitara/inchidere-haion/msg182706/#msg182706&gsc.tab=0

Eu am rezolvat doar din tampoane. Reglarea incuietorii (pozitiei carligului) are efect echivalent, doar ca regalarea tampoanelor este mai facila (nu necesita scule).
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline ...

« Răspuns #209 : 01.Sep.2016, 07:37:38 p.m. »
Problema nu e doar la dealer, sunt convins ca Suzuki Romania este constient de problemele create de anumiti dealeri si totusi ii lasa sa isi "faca treaba" in continuare. Din punctul meu de vedere acolo e cea mai mare vina. Daca cineva iti strica imaginea firmei schimbi ceva la el sau il schimbi cu altul, e simplu. Eu personal sunt la primul Suzuki din viata si daca in continuare voi avea parte de acelasi tratament, va fi si ultima, sunt atatea alte optiuni pe piata. Vitara poate are succes acum dar daca Suzuki nu stie sa isi trateze corect clientii vor avea de suferit, si sigur concurenta nu doarme.
Intocmai cu gandurile mele!

The following users thanked this post: Miria2018