Autor Subiect: Dezamagiri Suzuki New Vitara  (Citit de 137932 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline centel

Re: Dezamagiri Suzuki New Vitara
« Răspuns #180 : 23.Aug.2016, 11:51:16 p.m. »
Eu sunt dezamagit de
- cotiera, e prea joasa si prea in spate
- piuitul cand usa soferului e deschisa si cheia este in contact
- indicatorul de consum instant din bord
- sistemul multimedia care in 3 saptamani s-a blocat de nu stiu cate ori
- imposibilitatea schimbarii fluxului de aer cand aerul conditionat e setat pe automat
Si nu in ultimul rand, chiar daca nu e strict dezamagire legata de masina dar consider ca relatia post cumparare e la fel de importanta, de relatia cu Suzuki (dealer, service, Suzuki Romania, etc).
- dupa prima vizita la service m-am ales cu o zgarietura pe bord
- au trecut 3 saptamani de cand am luat masina si tot nu am primit cartea masinii. A trebuit sa plec in concediu tot cu masina veche, noroc ca nu am vandut-o inca.
  • Vitara 1.6 Passion 2WD AT - Galactic Grey

Offline crisi1

« Răspuns #181 : 24.Aug.2016, 09:04:55 a.m. »

Aici cred ca e o problema a masinii tale, am 6 luni de cand folosesc masina, respectiv sistemul multimedia cu toate avantajele lui (ex: redare usb, tel conectat permanent prin bluetooth, harti prin smartphone, etc, niciun bug in program pana acum). Dc se blocheaza repetat probabil ca merita o verificare in service.
« Ultima Modificare: 24.Aug.2016, 09:09:12 a.m. de crisi1 »
  • VITARA ALLGRIP 1.6VVT PASSION MT

Offline dAlex

« Răspuns #182 : 24.Aug.2016, 09:24:26 a.m. »
Eu sunt dezamagit de
- imposibilitatea schimbarii fluxului de aer cand aerul conditionat e setat pe automat
Si nu in ultimul rand, chiar daca nu e strict dezamagire legata de masina dar consider ca relatia post cumparare e la fel de importanta, de relatia cu Suzuki (dealer, service, Suzuki Romania, etc).
- au trecut 3 saptamani de cand am luat masina si tot nu am primit cartea masinii. A trebuit sa plec in concediu tot cu masina veche, noroc ca nu am vandut-o inca.

Ai luat de la dealer-ul din Timisoara? Se explica o buna parte.
  • Vitara Passion 4x2, 1.6 Benzina, MT

Offline centel

« Răspuns #183 : 24.Aug.2016, 11:12:06 a.m. »
Problema nu e doar la dealer, sunt convins ca Suzuki Romania este constient de problemele create de anumiti dealeri si totusi ii lasa sa isi "faca treaba" in continuare. Din punctul meu de vedere acolo e cea mai mare vina. Daca cineva iti strica imaginea firmei schimbi ceva la el sau il schimbi cu altul, e simplu. Eu personal sunt la primul Suzuki din viata si daca in continuare voi avea parte de acelasi tratament, va fi si ultima, sunt atatea alte optiuni pe piata. Vitara poate are succes acum dar daca Suzuki nu stie sa isi trateze corect clientii vor avea de suferit, si sigur concurenta nu doarme.
  • Vitara 1.6 Passion 2WD AT - Galactic Grey

The following users thanked this post: ...

Offline Gamer9202

« Răspuns #184 : 24.Aug.2016, 11:19:54 a.m. »
Eu sunt dezamagit de faptul ca:
- trebuie sa am contactul pus ca sa am curent la priza.
- sistemul RBS este inutil cateodata. Sotia, cand sta in dreapta, urla cam cu o secunda inainte sa intre RBS :)
- cheia la Passion e cam urata.
Deocamdata atat si sper sa ma opresc aici :)
  • Suzuki Vitara Passion Allgrip 1,6 benzina

Offline marcone

« Răspuns #185 : 24.Aug.2016, 11:26:21 a.m. »
Lipsa optiunii de cutie automata pentru versiunile mai modeste de echipare (Passion in special) - mi s-ar parea de bun simt ca in 2015 in lumea civilizata cutia automata sa fie optionala pe toate variantele de echipare si nu sa o bagi pe gat la pachet cu alte optionale cu utilitate indoielnica.

Offline crisi1

« Răspuns #186 : 24.Aug.2016, 11:34:32 a.m. »

- sistemul RBS este inutil cateodata. Sotia, cand sta in dreapta, urla cam cu o secunda inainte sa intre RBS :)

Cand n-ai sot/sotie in dreapta si doar copiii care urla in spate, e de un real ajutor.   :)

Offline ASZ

« Răspuns #187 : 24.Aug.2016, 11:50:36 a.m. »
....,harti prin smartphone, ....
Scuze de off topic, dar m-ar interesa aici ceva detalii (ce telfon, daca merge si in miscare, etc.)

Offline crisi1

« Răspuns #188 : 24.Aug.2016, 11:56:57 a.m. »
Doar iphone. Am mai testat Lg g3 si Samsung galaxy s5 (cu mirrorLink)  , n-au vrut si pace, niciun pair , nimic. Cand am bagat iphone-ul (6s) era de acolo, conexiune perfecta  :prty:   . Asa ca anul asta am un target, ori un update de phone, ori card de navigatie. E de analizat  :D
uite aici un filmulet gasit pe youtube, ca app folosesti Harti

« Ultima Modificare: 24.Aug.2016, 12:26:09 p.m. de crisi1 »

Offline enicky

« Răspuns #189 : 24.Aug.2016, 03:23:12 p.m. »
Eu sunt dezamagit de
Si nu in ultimul rand,...... consider ca relatia post cumparare e la fel de importanta, 
             Pe primele cinci cred ca le-ai stiut de la drive test(cu exceptia multimedia), si deci daca le-ai acceptat sunt ok. Iar service-ul mai trebuie schimbat daca vezi ca sunt indolenti ! Cu cartea masinii e o problema generala, toti am asteptat asa. Eu n-am asteptat sa vina masina, era in showroom, si tot am avut emotii cu  cartea  si ca n-o voi inmatricula pana la CO.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip