Autor Subiect: Dezamagiri Suzuki New Vitara  (Citit de 137787 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline cristidav

Re: Dezamagiri Suzuki New Vitara
« Răspuns #160 : 27.Nov.2015, 08:46:32 p.m. »
Nu va mai oplangeti. Asa-i iarna, se contracta plasticul. La vara va fi frumos, iar voi va veti obisnui cu ciclul asta :P
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline aleksanders

« Răspuns #161 : 27.Nov.2015, 08:48:23 p.m. »
pai deaia nu e iarna ca vara  :fluier:
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline newah

« Răspuns #162 : 27.Nov.2015, 08:49:02 p.m. »
mi-ai luat vorba din gura :)

Offline enicky

« Răspuns #163 : 04.Dec.2015, 10:17:16 a.m. »
    E adevarat ca totul se contracta iarna, dar poti sa iei pe cineva in masina pe bancheta din spate, faci o cursa si el sa observe.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ariciul

« Răspuns #164 : 23.Dec.2015, 07:52:47 p.m. »
Salut

Pana la urma care-i treaba cu  Conducte încălzire locuri spate ?  De exemplu la Passion exista la pozitia 49 din lista dar eu nu le am sau nu reusesc eu sa-mi dau seama? Si daca e o greseala de ce nu au corectat-o pana acum?

In alta ordine de idei ma deranjeaza ruliul cam mare al masinii cand trec prin gropi (damburi) succesive st-dr. Sotia se plange ca nu sunt atent si ii rup coloana. Ideea este ca daca nu merg incet in astfel de portiuni si prind o viteza medie balansul e foarte mare. Solutia este sa  trec foarte incet ori sa trec cu viteza mare, la viteze medii e cea mai mare balansare. Cu masina anterioara (mai mica) nu aveam un astfel de ruliu in aceleasi portiuni de drum. Cred ca daca faceam drive testul pe astfel de drum , ma mai gandeam!
« Ultima Modificare: 23.Dec.2015, 08:02:27 p.m. de ariciul »
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline Lerua07

« Răspuns #165 : 23.Dec.2015, 10:56:47 p.m. »
Conductele de incalzire spate sunt de fapt niste orificii sub scaunele din fata prin care este impins aer cald in spate
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline danut1900

• Full Member
  • Mesaje postate: 143
  • ...but it's more important to be nice.
    • Suceava
« Răspuns #166 : 24.Dec.2015, 11:34:06 a.m. »
La Passion exista conducte incalzire spate.
  • Suzuki Vitara Passion 1.6 2WD MT

Offline ariciul

« Răspuns #167 : 24.Dec.2015, 02:50:09 p.m. »
Salut

Da, azi am pipait si eu teava aia de plastic in V cu 2 guri , miram-as sa fie si eficienta dar mai stii? Inca n-am stat in spate ca sa-mi dau seama.
In continuare mie mi se pare ruliul cam mare la masina asta dar n-am cu ce face comparatie pentru ca n-am mers cu altele din clasa ei.

Offline enicky

« Răspuns #168 : 24.Dec.2015, 03:48:24 p.m. »
     Trebuie sa intelegem ca acesta este totusi un SUV si deci exista diferente de amortizare intre el si turismele obisnuite. Ca exemplu, eu am avut ford focus(2009) si linia de tramvai o simteam mai tare ca la vitara, iar damburile de care zici tu le amortiza mai bine ca vitara (asta daca nu atingea cu "burta" de ele). Dar Vitara fiind mai inalta si amortizoarele au o cursa mai lunga,si deci pe teren accidentat mergi mai incet, dar mergi, iesi din el fara sa atingi sau sa ramai suspentat. Iar acum de cand am gumele de iarna, care sunt moi la +5+10grade linia de tramvai doar se aude. Am mai mers si cu Toyota Land Cruiser si la fel face.
    In legatura cu pozitia scaunului- am dus pe un coleg in dreapta(1,98), cu scaun reglat de sotie(1,68) si mi-era teama sa nu dea cu capul de sus, i-am zis sa-si mai aranjeze scaunul si a zis ca nu-i nevoie- mai avea ceva pana la plafon.
    Dezamagiri : nu stiu ce.... sa-i gasesc, ca n-am nicio obiectie ....deocamdata. Poate mai tarziu. >:D<
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ariciul

« Răspuns #169 : 25.Dec.2015, 12:09:46 p.m. »
Si eu m-am gandit ca sunt diferente de amortizare fiind un SUV  insa balansul mi s-a parut cam mare. Poate ca asa si trebuie sa fie , la viteze mici urmareste foarte bine conturul terenului dar asta iti cam forteaza coloana daca ai viteza putin mai mare! In fine poate n-ar trebui sa o trec la dezamagiri din moment ce asa trebuie sa fie, doar ca nu m-am gandit la chestia asta si acum e cam tarziu. Si da gropile mai mari le trec altfel decat cu masina anterioara , mai mica si cu roti de 13!
Cei drept pe asfalt e superba! Cat despre liniile de tramvai la noi in Iasi e un ecartament mai mic si cu rotile de 13 eram foarte precaut pentru ca am patit-o de cateva ori, am alunecat pe ele si puteam ajunge si la accident. Cu Vitara insa nu le simt! Am mers intentionat pe sinele de tramvai sa vad diferenta si n-am avut nici cea mai mica problema. Cel putin pana acum.