Autor Subiect: Dezamagiri Suzuki New Vitara  (Citit de 137784 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ofz

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
    • bucuresti
Re: Dezamagiri Suzuki New Vitara
« Răspuns #140 : 24.Nov.2015, 02:36:42 p.m. »
Dar in oferta sunt mentionate si luminile de zi si proiectoarele  ;)
  • Vitara Cool

Offline Cosmin09

« Răspuns #141 : 24.Nov.2015, 02:47:12 p.m. »
Mda....asa e. Nu e clar. Doar in manualul masinii se lamureste acest aspect.
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline ofz

• Newbie
  • *
    • bucuresti
« Răspuns #142 : 24.Nov.2015, 03:02:08 p.m. »
Se poate, dar cand dealer-ul iti zice ca are proiectoare de ceata, oferta la fel, si masina vine fara..  e o problema. Si nu ar trebui sa fie problema cumparatorului. Dupa ce am cumparat masina, oferta a fost modificata la "lumini de zi obisnuite". Iar in manual mi se indica locul unde ar trebui sa fie butonul pentru aprindere proiectoare (daca exista aceasta dotare).
  • Vitara Cool

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #143 : 24.Nov.2015, 03:13:15 p.m. »
@ofz, salut si bine-ai venit.Daca si contractul pe care l-ai semnat cu dealerul e corelat cu oferta la care te-ai referit, parerea mea e ca ai dreptate. Nu stiu ce ai putea face, decat sa-ti dea o satisfactie morala si ceva bonusuri la viitoarele achizitii de completare.
Daca vrei sa detaliezi aspectul problemei prin prisma relatiei cu dealerul, o poti face aici.
Te poti inscrie in lista de pe Recensamant si iti poti deschide un Jurnal de bord in care sa ne spui cat de bine te impaci cu Suza ta.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Cosmin09

« Răspuns #144 : 24.Nov.2015, 03:16:59 p.m. »
Pai masina are proiectoare de ceata dar care functioneaza si pe post de lumini de zi. Nu stiu exact cum sunt comenzile pentru aprinderea luminilor de ceata in aceasta situatie dar banuiesc ca in plansa de bord, in stanga volanului trebuie sa fie un buton pt aprinderea farurilor de ceata ca...proiectoare de ceata.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #145 : 24.Nov.2015, 03:25:38 p.m. »
Poate ne lamureste un posesor de Cool cu ceva vechime, cum sunt domnii @yeti si @enicky...
« Ultima Modificare: 24.Nov.2015, 03:41:16 p.m. de gabineg »
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ofz

• Newbie
  • *
    • bucuresti
« Răspuns #146 : 24.Nov.2015, 03:31:28 p.m. »
@gabineg: Contractul si oferta sunt facute simultan. Cu dealer-ul si suzuki romania discut de vreo 2 luni si jumatate. Mi-au spus ca am dreptate si vor suporta ei cheltuielile de montare a proiectoarelor, apoi mi-au spus ca nu se poate decat inlocuind luminile de zi cu cele de ceata, apoi nu s-a mai putut nici asa si in cele din urma mi-au spus sa astept alt raspuns.

@cosontheweb: Butonul pentru aprinderea farurilor de ceata nu este montat pe masina. Si uitandu-ma in showroom la masini dotate si cu proiectoare si cu lumini de zi, am constatat ca se poate sa coexiste si, mai mult, ca ce am eu pe post de lumini de zi nu arata la fel cu ce au celelalte masini ca proiectoare de ceata. Cei de la service-ul dealer-ului mi-au confirmat ca este diferenta intre lumini de zi si proiectoare de ceata.

Eram curios daca mai sunt si altii in situatia asta, probabil au vandut mai multe masini in acea perioada (mai 2015)
  • Vitara Cool

Offline Cosmin09

« Răspuns #147 : 24.Nov.2015, 03:43:25 p.m. »
Ma dau batut...poate cineva cu versiune Cool intervine si descrie cum e masina sa...

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #148 : 24.Nov.2015, 08:20:17 p.m. »
@gabineg: Contractul si oferta sunt facute simultan. Cu dealer-ul si suzuki romania discut de vreo 2 luni si jumatate. Mi-au spus ca am dreptate si vor suporta ei cheltuielile de montare a proiectoarelor, apoi mi-au spus ca nu se poate decat inlocuind luminile de zi cu cele de ceata, apoi nu s-a mai putut nici asa si in cele din urma mi-au spus sa astept alt raspuns.
Daca ti-au scris in oferta anexata la contract ca masina este dotata cu faruri de ceata, atunci trebuie sa se dea peste cap si sa ti le ofere :).
Si daca tot ai deschis disputa cu ei, spunele sa-ti dea si conductele de incalzire (locuri) spate :) (vezi aici pozitia 45).

Daca ai cumva versiunea Cool AllGrip, atunci ai putea sa te consolezi ca in locul celor doua facilitati ti-au dat HILL DOWN CONTROL, care nu este in oferta.

Ma dau batut...poate cineva cu versiune Cool intervine si descrie cum e masina sa...
Am pus detalii in topicul despre becuri si lumini
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

The following users thanked this post: gabineg

Offline ofz

• Newbie
  • *
    • bucuresti
« Răspuns #149 : 25.Nov.2015, 08:52:13 a.m. »
@yeti: Multumesc! In oferta mea nu apar conductele de incalzire spate, in schimb apare Hill Down Control (si pe asta il am :) ) .. si proiectoarele de ceata pentru care nu intentionez sa ma las pagubas (mai ales ca am intrebat special de ele cand am cumparat masina si le-as fi platit suplimentar daca-mi ziceau ca nu sunt incluse. Nici cand a venit masina nu mi-au spus ca nu am asa ceva, m-au lasat sa ma dezmeticesc singur, ca magarul in ceata pe Transfagarasan..)
  • Vitara Cool