Autor Subiect: Satisfactii New Vitara  (Citit de 16701 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
Re: Satisfactii New Vitara
« Răspuns #60 : 22.Oct.2018, 09:11:42 a.m. »
Da, dar nu toți mergem în regim de relanti cu ea

Trimis de pe al meu AGS-L09 folosind Tapatalk

• SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #61 : 22.Oct.2018, 02:26:29 p.m. »
Discutia despre zgomote la motor continua aici aici: http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=8194.0
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline Markus2016

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
    • Botosani
« Răspuns #62 : 31.Oct.2018, 08:14:24 p.m. »
Am masinuta 1.6 benzina 4x2 de peste 2 ani si cand ma apropii de ea ma bucur ca in prima zi.
Motorul este o bijuterie si cand deschid capota cand merge la relanti am impresia ca toarce un motan.
La cumparare ,,caietul de sarcini'' era pentru o masina de oras si cred in continuare ca indeplineste cu brio toate insusirile necesare unui trafic urban:
-spatiul interior absolut suficient tinand cont de dimensiunile compacte exterioare
-suficient de inalta pentru borduri
-camera de mers inapoi ( perfecta pentru parcare, chiar nu mai inteleg de ce se mai comercializeaza senzori de parcare )
-usor de intrat si de iesit din masina, un aspect de la care nu as renunta indiferent de masina viitoare
-silentioasa in interior, dar pentru mersul in oras meritul este al motorului
-consum OK, numai in oras si nu m-am apropiat de 7 l
-ca design, pe lateral are cateva aspecte chiar elegante dar sunt subiectiv ( sotiei nu-i prea place masina, cica seamana cu mine )
Ar mai fi si cateva aspecte negative dar sunt undeva in urma si cam departe.
  • Suzuki Vitara

Offline John Nelu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
    • Bucuresti
« Răspuns #63 : 25.Nov.2018, 04:06:33 p.m. »
Masina are multe puncte bune. Cel mai mult imi place ca, spre deosebire de Duster, sta bine pe drum la 130-140 km/h. Motorul pe benzina de 1,6 este corect atat la performante, cat si la consum. Dupa parerea mea, nu este extrem de silentios. El il aud din masina. Intradevar, la relanti pare chiar silentios, dar eu il aud in masina, mai ales la ture mai putine. In fine, este o chestiune subiectiva. Ca plusuri, adaug: manevrabilitate, mai ales in oraş, placuta la condus, climatizare buna, portbagaj bine dimensionat, care permite in condițiile unui aranjament judicios al bagajelor, o incarcare bunicica. Sistemul 4x4 este ok, își face treaba, l-am simtit cum intra la curbe mai in forta; cutia automata ajuta la viteze mici pe drumuri forestiere in rampa, in general este o masinuta care se descurca. Sistemul RBS este util, mai ales pentru incepatori, iar ACC-ul ajuta la drumuri lungi pe autostrada pentru că te mai poti odihni (activ). Eu prefer să folosesc inertia masinii pentru a urca dealurile şi obţin consumuri mai bune în aceste fel (nu ca mi-as propune, dar asa m-am obisnuit). Pe de alta parte, baietii au redus la maximum tabla de pe masina, ranforsand-o din muchii (cau cam facut origami din ea, la motor si trenul de rulare :D). Eu intentionez o insonorizare suplimentara - pasaje roti, usi, poate chiar panoul de foc (am o problema cu zgomotul de la motor), precum si un tratament anticoroziv. M-as apuca singur de ambele lucrari, insa, ca noi toti, stau prost cu timpul. Am facut pestet 5000 de km si intentionez dupa alti 10.000 de km sa las masina fiicei mele, incepatoare, tocmai pentru ca am incredere in aceasta masina, apropos de siguranta pasiva si activa.
  • Suzuki Vitara 1.6 VVT AT

Offline enicky

« Răspuns #64 : 25.Nov.2018, 08:33:15 p.m. »
  In sfarsit mai scrie cineva si aici ! :good:
  Daca insonorizezi peretele de foc, sunt curios cum vei face, deci sa ne anunti. Eu am facut tot, mai putin acolo. Cat despre fiica incepatoare, s-ar putea sa-i vina greu prima data, din cauza inaltimii botului. Am avut situatie in familie.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Zota_Dragos

« Răspuns #65 : 26.Nov.2018, 12:56:49 p.m. »
@enicky=> Vizibilitate in fata in Vitara din scaunul soferului mi se pare chiar OK fata de alte.masini unde nu vezi capota și unde se termina botul.
Eu când.am.condus o primă.oara.am zis că.e boierie.fata de Civic

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
« Răspuns #66 : 26.Nov.2018, 02:03:21 p.m. »
Civic este altă clasa alți bani alte finisaje, motoare etc.....
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline Zota_Dragos

« Răspuns #67 : 26.Nov.2018, 02:39:05 p.m. »
Da, mă rog, corect, dar vizibilitatea in Vitara e f buna, asta am vrut sa.spun.
Nu am avut cu ce sa.compar, comparam.toti cu ce avem acasă

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Offline enicky

« Răspuns #68 : 26.Nov.2018, 05:10:28 p.m. »
... dar vizibilitatea in Vitara e f buna, asta am vrut sa.spun.
  Asa este, dar incepatoarea mea se oprea la 2m de masina din fata si mai avea o problema la coltul din dreapta si aripa unde nu vedea bine un gardulet, etc.
   Pt. mine este ok.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Grosu Valentin Stefan

« Răspuns #69 : 18.Dec.2018, 08:29:42 p.m. »
Salut !
 Am facut primii 2000km cu Vitara Facelift 2019 1.4 BoosterJet AllGrip MT -  NU POT SA SPUN DECAT CA ESTE O SUPERMASINA din punct de vedere al raportului CALITATE PRET.
  • Vitara 2018

The following users thanked this post: sfichiu, gabineg