Autor Subiect: Satisfactii New Vitara  (Citit de 16703 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline croco

Re: Satisfactii New Vitara
« Răspuns #40 : 14.Sep.2018, 03:57:57 p.m. »
Punctez si eu cateva lucruri:
- Stabilitatea la viteze mari, pe un drum fara gropi dar cu oarece mici inclinatii laterale, masina a raspuns impecabil la comenzi, viteza marita nefiind simtita decat prin zgomotul motorului, nu am avut senzatie de nesiguranta, acelasi lucru si pentru modul in care reactioneaza la  curbele mai stranse,
- Pozitia in scaun, comoda pe distante mari, realxarea piciorului fiind ajutata intens de CC adaptiv.
- Consumul mediu a rams bun chiar si dupa mers mai in forta cu depasiri in modul Sport.
- Aderenta buna pe ploaie, dar aici probabil ca e mai mult meritul anvelopelor
- Eficienta de franare excelenta, am avut cel putin 2 situatii cu opriri bruste ale masinilor din fata in care mai intai sistemul radar m-a atentionat si a inceput sa franeze imediat, ulterior am continuat eu reusind sa incetinesc in timp util.
  • Suzuki Vitara 1.6 Spirit Allgrip / Suzuki Baleno 1.2 GLX

Offline enicky

« Răspuns #41 : 14.Sep.2018, 05:43:33 p.m. »
...A durat cam 2 luni pana mi-am gasit pozitia dar acum este super.
    Am mai auzit situatia asta la un coleg, sincer n-am inteles-o, pentru simplul motiv ca eu daca nu-mi "gasesc locul in scaun" inca de cand m-am urcat prima data, incercand chiar mai multe pozitii ale scaunului, nu fac niciun compromis. Si nici eu nu sunt tocmai mititel ! :) Ma gandesc ce fac la un drum lung..
   Dar bine ca acum te simti bine in ea. :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline kellogs

« Răspuns #42 : 15.Sep.2018, 12:18:37 a.m. »
Cert este ca masina a stat bine "pe picioare", dupa miscarea mea din volan si-a revenit rapid fara sa-mi creeze niciun moment senzatie de nesiguranță sau teama. Gumele, amortizoarele, centrul de greutate, una din astea sau toate la un loc si-au facut treaba. Moment de satisfactie !

Sa contribuie oare si ampatamentul micut ?
simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

Offline heto

« Răspuns #43 : 17.Sep.2018, 02:38:06 p.m. »
Am un an si trei luni de cand o am. Inca imi prieste cand ma uit la ea cand sta in parcare. Daca ii tine motorul, e perfecta pentru mine.
  • vitara Passion, 5MT, AllGrip, benzina+gpl

Offline enicky

« Răspuns #44 : 18.Sep.2018, 12:25:11 a.m. »
Sa contribuie oare si ampatamentul micut ?
  Asta ar dezavantaja-o, altceva, posibil si garda mica, sau c-am "ingreunat-o", habar-n-am !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Dogy

« Răspuns #45 : 19.Sep.2018, 02:02:12 p.m. »
E ciudat ca la Satisfactii sunt doar 5 pagini, iar la Dezamagiri peste 80.
Ba mi se pare chiar nedrept.
  • Suzuki Vitara Facelift 2019 1.0 Passion 5MT Allgrip

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #46 : 19.Sep.2018, 02:05:00 p.m. »
Eventual vrei ca la Cantarea Romaniei 😂😂😂 un omagiu 😂
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline toma

« Răspuns #47 : 19.Sep.2018, 02:07:53 p.m. »
E ciudat ca la Satisfactii sunt doar 5 pagini, iar la Dezamagiri peste 80.
Ba mi se pare chiar nedrept.

Nedrept zic si eu ca este. Ciudat nu, pentru ca asa este firea umana - vorbim mai mult despre ce ne deranjeaza sau nu ne place decat despre ce ne place. Ciudat, nu?  :dknw:
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline enicky

« Răspuns #48 : 19.Sep.2018, 02:28:46 p.m. »
Nedrept zic si eu ca este. Ciudat nu, pentru ca asa este firea umana - :dknw:
   Firea umana sau firea ...romana ?!
 Tot timpul nemultiti !!! In anumite situatii e benefica atitudinea de "nemultumit", dar in altele... Mananca ciorba cu sapte guri si la final spune ca n-a fost asa buna.
Multe dintre remarcile de la "Dezamagiri" mi s-au parut pur-si-simplu subiective, iar memorabila a fost cea in care se povestea ca iarna, curatand parbrizul de zapada si lasand usa-sofer intredeschisa, la plecare in masina mirosea a benzina ! :)
  Si asa suntem noi, daca e bine nu laudam/recunoastem, dar daca s-a-ndoit la un colt, e deranj mare. Nu sunt eu mai breaz, dar (ca exemplu) la ultima revizie am cerut sch. opritorului usii st. spate si nu m-am grabit s-o trec repede la dezamagiri, iar in primul an a fost broasca la aceeasi usa, nici p-aia n-am "reclamat-o, asta e, se mai intampla, nimeni nu-i perfect, nici chiar "fierul"...

The following users thanked this post: dacbuc

Offline toma

« Răspuns #49 : 19.Sep.2018, 03:45:59 p.m. »
Firea unama nu doar a romanilor. Asa este peste tot. Ce este poate diferit este ca de in general romanii se rezuma la a se plange si actioneaza greu pentru a rezolva lucrurile care-i deranjeaza...

Citat
People naturally tend to complain more than they compliment or tip someone on a job well done. Why? Simply because they’re too busy. If it doesn’t solve some of their problems it’s unconsciously seen as a waste of time.

Dar deja suntem offtopic.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain